هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
29نفر انلاین کجان الان
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni خوبی عزیز
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni کنسللللل شدن لییی لیییییییییییییییییی خوبم ولی تب دارم دارم میسوزممم یعنی خفم میکنه این تب لنتی
-
@FatiJoooooni کنسللللل شدن لییی لیییییییییییییییییی خوبم ولی تب دارم دارم میسوزممم یعنی خفم میکنه این تب لنتی
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس عزیزم چی شده باز تب اومده سراغت
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni بابا دو هفته داره میشه ک تب داره بدنم لنتی نمیخابه اره بابا نمیخام دیه برم سر امتحان
-
ققنوس عزیزم چی شده باز تب اومده سراغت
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 نمیدونم نمیخابه ک همش یکی دوساعت میخابه دوباره شروع میشه اینسری زیاده تبم چون داره شدید اذیتم میکنه
-
@لیلی79 نمیدونم نمیخابه ک همش یکی دوساعت میخابه دوباره شروع میشه اینسری زیاده تبم چون داره شدید اذیتم میکنه
-
ققنوس برو دکترخب
همیشه تب از سرماخوردگی نیس
از خستگی هم هس...فشار زیاد...استرس
من خودم عصبی میشم تب میکنمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mobham بابا ذکترا بی سوادن هفته پیش دکتر بودم بدتر باهاش دعوام شد نمیدونم از چیه فقط میخام تموم شه اره امروز زیاد عصبی شدم سر ی تبیعض تو مدرسه مون فککنم از اونه
-
@FatiJoooooni بابا دو هفته داره میشه ک تب داره بدنم لنتی نمیخابه اره بابا نمیخام دیه برم سر امتحان
-
@Mobham بابا ذکترا بی سوادن هفته پیش دکتر بودم بدتر باهاش دعوام شد نمیدونم از چیه فقط میخام تموم شه اره امروز زیاد عصبی شدم سر ی تبیعض تو مدرسه مون فککنم از اونه
-
@Mobham بابا ذکترا بی سوادن هفته پیش دکتر بودم بدتر باهاش دعوام شد نمیدونم از چیه فقط میخام تموم شه اره امروز زیاد عصبی شدم سر ی تبیعض تو مدرسه مون فککنم از اونه
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mobham انصاف نیست من تا هفته بعد برم مدرسه امتحان بدم بعدش کلاس بغلیمون ک انسانین امتحاناشونو کلا لغو کنن دیه نرن مدرسه
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط M.S.P.H انجام شده
اگر بدونین ی کاریو انجام ندین مساوی با خراب شدن همه چی بازم همینقدر بیخیال میمونین؟
-
@Mobham انصاف نیست من تا هفته بعد برم مدرسه امتحان بدم بعدش کلاس بغلیمون ک انسانین امتحاناشونو کلا لغو کنن دیه نرن مدرسه