هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس وای نگو گناهه
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@MaryaM-_-Sh
ادم حسودی نبودم یعنی هیچوقت حسادت نکردم تا جایی ک یادمه ولی ب این یکییی خیلیی حسودییی میکنم خیلیییییییییییییییی اصلا دیونه میشم وقتی میپرسم ازش چند شدی
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس خب نپرس مجبوری مگه
-
سلامت باشی
باید میدیدی بچه انقد جیغ زد که
اونو یکی از بچه ها زد یکی دیگه اومد
انقد داد زد و خندیدیم که منم سرم درد می کردنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس منم کلا جیغ میزنم
جیغ جیغو هستم شدید -
ققنوس خب نپرس مجبوری مگه
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ققنوس منم کلا جیغ میزنم
جیغ جیغو هستم شدیدنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh خخخ دوستمم مث توست دوست من مورچه دیدنیی جیغ میکشه دست بزنی بش جیغ میشکه اونوقت مننن ابدا بکشم
-
@MaryaM-_-Sh
دست خودم نی دستم خالی میمونه اونم هشم میپرسه چند شدییییی منم میگمم تو چند شدی گفتنییی سر حد مرگ ب خونش تشنه میشم
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس منم بودم ب خونش فک کنم تشنه میشدم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ققنوس منم بودم ب خونش فک کنم تشنه میشدم
-
ققنوس منم بودم ب خونش فک کنم تشنه میشدم
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh شک نکن حالا اون یکیا خیلیازم بزرگترن دختر عمه هام همشون دکترن یکیشونم تخصصشو گرفته یعنی داره میگیره رفتو امد نداریم اخرین بار شنیدم امده شیراز بچه دایام هم یکی از یکیی خرخونتررر
-
@MaryaM-_-Sh
فک کن وسط کلاس بچه با جزوه افتاده دنبالش رفته بود سمت میز استاد
اینم با جزوه رفته بود اونجانوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an منم بیتشر از 30 ساعته نخابیدم
-
@MaryaM-_-Sh
فک کن وسط کلاس بچه با جزوه افتاده دنبالش رفته بود سمت میز استاد
اینم با جزوه رفته بود اونجانوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
این فرد شجاع ترین ادم دنیاس
-
@MaryaM-_-Sh شک نکن حالا اون یکیا خیلیازم بزرگترن دختر عمه هام همشون دکترن یکیشونم تخصصشو گرفته یعنی داره میگیره رفتو امد نداریم اخرین بار شنیدم امده شیراز بچه دایام هم یکی از یکیی خرخونتررر
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس کلا حرفی ندارم
ج ادمای تحصیل کرده باو ایول -
@M-an
این فرد شجاع ترین ادم دنیاس