هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival بحث درس نیست اصلا.بحث شرایطه.که واسه همه یه طور نیست...که ...
بخدا این روزا این جمله رو از همه میشنوم:/
حتی خودم که هیچیم نی:/اره طرف مامانش میگه بیا پاشو 4تا استکان بشور میاد ناله میکنه
ولی بعضی موقع یه اتفاقاتی میفته که ... اصلا گفتنشم خوب نیستنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabcc
گاهی وقتا از خودم خجالت میکشم...
بایت همه ی شرایطی که داشتمو خودم خرابش کردم... -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینترنتی ی کفش خریدم خیلی زشته واقعا پشیمونم چیکارکنم تمام ذوقم پرید وقتی بابام گفت یکم زشته اون یکمم گفت که من ناراحت نشم
یعنی تا چهل سالگی زندگی همین قدر مضخرفه
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival بحث درس نیست اصلا.بحث شرایطه.که واسه همه یه طور نیست...که ...
بخدا این روزا این جمله رو از همه میشنوم:/
حتی خودم که هیچیم نی:/اره طرف مامانش میگه بیا پاشو 4تا استکان بشور میاد ناله میکنه
ولی بعضی موقع یه اتفاقاتی میفته که ... اصلا گفتنشم خوب نیستنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabcc
من اینارو نمیدونم...ولی هیچکی بجز خود ادم کاری نمیکنه واسه خودش...جامعه و دنیا هم کاری نداره چ مشکلی داری...کنکور هم نتیجه گراس واسش فرایند مهم نی
هرمشکلی که باشه اگ ادم بتونه بسازه و برسونه میبره...
جالب این ادم اوناییم که نگاه میکنه بردن کسایی نیستن که بی درد باشن(اونایی که با تلاش اومدن نه....)خیلیاشون بدجور زندگی هاشون پیچیده و رسیدن
ربط به ادمش داره ... و اینک چقدر حاضرباشه بچنگه -
abcc
بایت همه ی شرایطی که داشتمو خودم خرابش کردم...نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی منم...
ولی الان دقیقا تو همون شرایطی ام که نباید
شاید هیچوقت فکر نمیکردم همچین اتفاقاتی بخواد پیش بیاد -
abcc
بایت همه ی شرایطی که داشتمو خودم خرابش کردم...نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی من تو همین شرایطم زدم به بیخیالی برای اینکه دیگ دروغ نگم اصن از اتاقم بیرون نمیرم خیلی خسته شدم از خودم از خونه از همه
-
اینترنتی ی کفش خریدم خیلی زشته واقعا پشیمونم چیکارکنم تمام ذوقم پرید وقتی بابام گفت یکم زشته اون یکمم گفت که من ناراحت نشم
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda تو چیکار داری بقیه چی میگن تو واسه حال دل خودت بپوش : )
یه شال اجری نارنجی چند هفته پیش خریده بودم همینجوری یکی زد تو ذوقم ولی مهم اینه من دوسش دارم : )
همه که قرار نیست یه شکل ببینین -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دلستر
چیشده:/ -
@rhilda تو چیکار داری بقیه چی میگن تو واسه حال دل خودت بپوش : )
یه شال اجری نارنجی چند هفته پیش خریده بودم همینجوری یکی زد تو ذوقم ولی مهم اینه من دوسش دارم : )
همه که قرار نیست یه شکل ببینیننوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی خندم میگیره از بی دلخوشی ذوق داشتم واسه کفش اونم پرید
-
آسمان ِ آبی منم...
ولی الان دقیقا تو همون شرایطی ام که نباید
شاید هیچوقت فکر نمیکردم همچین اتفاقاتی بخواد پیش بیادنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabcc من که نمیدونم داری از چی حرف میزنی...
ولی لحن جملت بهم میگه حالت خوب نیست هوم؟
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : ) -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دلستر
نه نیستم دیگحوصله ریاضیم نی:/
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه کفش باب میلت نیست بعد میگی زندگی مزخرفه؟
لعنتی :| -
@دلستر
هوممم خوبه
خدای تو اِکس چلِ
ولی جالبه جالب -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@دلستر
خدای مایایی تو -
abcc من که نمیدونم داری از چی حرف میزنی...
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : )نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : )@نوشابه
بادبگیر -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه کفش باب میلت نیست بعد میگی زندگی مزخرفه؟
لعنتی :|نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شدهabcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
-
@دلستر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه عزیزمی
تو هم حمورابی هسیاز قوانین معروف حمورابی:
اگر کسی سوراخی به خانهای حفر کند (برای دزدی) شخص در برابر همان سوراخ باید کشته و دفن شود. -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دلستر
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : )@نوشابه
بادبگیر