هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم
خاک تو سرم واقعا/:
-
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم
خاک تو سرم واقعا/:
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته. -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته.erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدم
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
diamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
-
erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
-
diamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
diamond منم
-
erfan82 اره خیلیم بستگی داره بهتر ازاینه که روانی شم نیس؟؟حرف بقیه ام برام مهم نیس عوض شدنم هم دیگه فایده نداره چون دیگ دیر شده