هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصلمممممممممممممممم سررفتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mriaw
یکیش توهم پزشکی اوردن و خوب بودن درسم بود
اگه همچین چیزی رو نداشتم حداقل الان یه کاره ای بودم -
@Zohraam
فقط درس نیست
یه سری چیزا تو زندگی ادم پیش میاد که نباید پیش میومده
چقد خودمو به نفهمی زدم
کار از کار هم دیگه گذشتهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam
فقط درس نیست
چقد خودمو به نفهمی زدم
کار از کار هم دیگه گذشتهاشتباه جزیی از زندگیه نباشه زندگی معنا نداره ..منم خیلی اشتباه کردم
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب درجه ای رفیعی از تب داشتن نائل شدم
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حوصلمممممممممممممممم سررفتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
.
با همین غلظت منم -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
.
با همین غلظت منمنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam
فقط درس نیست
چقد خودمو به نفهمی زدم
کار از کار هم دیگه گذشتهاشتباه جزیی از زندگیه نباشه زندگی معنا نداره ..منم خیلی اشتباه کردم
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohraam بله انسان میتونه خطا کنه
ولی بعضی اشتباهات اونقد ادمو میشکه و با خودش میکشه پایین که اسم اشتباه گذاشتن روش یکم نامردیه -
mriaw
یکیش توهم پزشکی اوردن و خوب بودن درسم بود
اگه همچین چیزی رو نداشتم حداقل الان یه کاره ای بودم -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mriaw
چه چیزی میشه؟ اینا همش توهم بوده و هست البته باور کردم که توهم میزدم -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Zohraam بله انسان میتونه خطا کنه
ولی بعضی اشتباهات اونقد ادمو میشکه و با خودش میکشه پایین که اسم اشتباه گذاشتن روش یکم نامردیهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی بعضی اشتباهات اونقد ادمو میشکه و با خودش میکشه پایین که اسم اشتباه گذاشتن روش یکم نامردیهراه جبران برا همه هست تازه ۲۱سالته ..از الان باید ب فکر باشی بقیه اشو خراب نکنی
-
mriaw
چه چیزی میشه؟ اینا همش توهم بوده و هست البته باور کردم که توهم میزدم -
@Zohraam
تحمل خونه برام سخت شده اخرین بار یادم نی کی رفتم بیرون فقط برا امتحان میرم اونم چ رفتنی
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam
تحمل خونه برام سخت شده اخرین بار یادم نی کی رفتم بیرون فقط برا امتحان میرم اونم چ رفتنی
ن من از بس بیرونم حوصلم سر رفته
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی بعضی اشتباهات اونقد ادمو میشکه و با خودش میکشه پایین که اسم اشتباه گذاشتن روش یکم نامردیهراه جبران برا همه هست تازه ۲۱سالته ..از الان باید ب فکر باشی بقیه اشو خراب نکنی
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohraam از این حرف که "تازه 21 سالته وقت داری" بدم میاد
ادمای توی سن من الان هم زن دارن هم بچه هم موقعیت شغلی مناسب
من حتی تکلیفم مشخص نیس