هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
برای منم بگین
پ.ن:یه مجهولبا مجهول بودنت مشکلی ندارم چون فضای مجازی اقتضا میکنه مجهول بودن رو ... اما عیب ... هوممم .. چون کلا زیاد نیستی توی چت های آزاد خیلی چیزی نیست واسه گفتن ولی حس میکنم حاضر نیستی از چارچوب فکری که تعیین شده برات پا رو فرا تر بزاری و از بیرون به عقاید و تفکراتت نگاه کنی(من کاری به عقایدتون ندارم اینکه خوبن یا بد)
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk چارچوب فکری تعریف شده آره، ولی اینکه حاضر نباشم ویراشش کنم قبول ندارم.
پ.ن: توی سکوت بیشتر میشه بقیه رو شناخت -
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk نمیدونم بحث چیه
یه عیب از منو بهم بگو
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk اخه من زیاد باهات حرف نزدم هیچ عیبی تا الان ندیدم
ی -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی میگین بگین، ببینین بد میشه ها، دهن منو وانکنین
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bfesfilmbvxazsjk
یکیشم اینکه
نمیتونین احساسات تون رو خوب بروز بدین گاهی
نوبت شماست -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از نظر خودتون عیباتون چیه؟
@bfesfilmbvxazsjk -
مردا کل اینطورین
romisa -
@bfesfilmbvxazsjk از اینکه می امدی خداحافظی میکردی میرفتی بعدش برمیگشتی بدم می امد
-
فقط با کسانی بحث کنید که میدانید آنقدر عقل و عزت نفس دارند که حرفهای بیمعنی نمیزنند ، کسانی که به دلیل توسل میجویند ، حقیقت را گرامی میدارند و آنقدر منصف هستند که اگر حق با طرف مقابلشان باشد اشتباه بودنشان را قبول میکنند !
پس نتیجه میگیریم که به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی ...آرتور شوپنهاور
هنر همیشه بر حق بودن
-
فقط با کسانی بحث کنید که میدانید آنقدر عقل و عزت نفس دارند که حرفهای بیمعنی نمیزنند ، کسانی که به دلیل توسل میجویند ، حقیقت را گرامی میدارند و آنقدر منصف هستند که اگر حق با طرف مقابلشان باشد اشتباه بودنشان را قبول میکنند !
پس نتیجه میگیریم که به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی ...آرتور شوپنهاور
هنر همیشه بر حق بودن
-
romisa
یه مثال بزنید تا متوجه شم
خب شما
خیلی بیش از حد خوشبین هستید و سعی دارید همه چیز رو خوب جلوه بدید در حالی که باید خوب و بد رو با هم دید .. گاهی وقتا آدما باید تلنگر بخورن تا متوجه اشتباهشون بشن -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا کاظم
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده