هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
مهدی اسمت سخته تگ نمیسه اگه میبینی کتاب مسئله اسپینوزا رم بخون از همون نویسنده نیچه گریسته سبکشم یکم فرق داره ولی خیلی شبیهن
-
مهدی اسمت سخته تگ نمیسه اگه میبینی کتاب مسئله اسپینوزا رم بخون از همون نویسنده نیچه گریسته سبکشم یکم فرق داره ولی خیلی شبیهن
-
Zrex
اگ اسمون ابی اومد،بهش بگو اشتباه برداشت کرده بود،با دل ناپاک وداع نکنه
فعلا از تودلی شبخوش،بریم توی تاپیکهایدیگ پلاس شیم مابقی شبنوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شدهrevival مداح لعنتی
آسمان ِ آبی
پست بالا -
Zrex آره اتفاقا تو فکر اثار یالوم بودم البته اسم درمان شوپنهاور برام جالب تر بود ولی خب یکم فشار امتحانا کم بشه یکی رو شروع میکنم
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk کلا نویسنده خوش قلمیه
یچیز برام جالب بود که هنوز زندست فکر میکردم مرده باشه -
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با اینک کلی دوست دارم ولی فکر میکنم در مواقع ضروری تنهام
-
موریانه را پیدا کن
-
یک رقص شمشیر دلم میخواهد یک رقص میان دود غلیظ باور های سوخته امان
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bfesfilmbvxazsjk واقعا نمیدونم
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bfesfilmbvxazsjk در حال حاضر خابم نمیاد معدم باز اذیتم میکنه و عذاب وجدان دارم
-
ققنوس
برای خوابیدن کتاب غیر درسی جلوت باز کن بخون پنج دقیقه نشده با چشمای پر اشک خوابی
معده هم بیشتر توضیح بده و همینطور عذاب وجداننوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bfesfilmbvxazsjk
خب 2 روزی بستری بودم معدم مشکل داشت الان غذا نمیتونم بخورم هر چی میخورم حالت تعوع میگیرم و حس میکنم اصلا هضم نمیشه
عذاب وجدان خب جمعه کنکوره و من اماده نیستم -
@bfesfilmbvxazsjk
خب 2 روزی بستری بودم معدم مشکل داشت الان غذا نمیتونم بخورم هر چی میخورم حالت تعوع میگیرم و حس میکنم اصلا هضم نمیشه
عذاب وجدان خب جمعه کنکوره و من اماده نیستمققنوس
اینکه بستری شدی احتمال زیاد مسمومیت داشتی اما اینکه خوب نمیشه میتونه به خاطر استرس زیادت باشه که سیستم سمپاتیک رو روشن نگه داشته نمیزاره دستگاه گوارش کار خودشو بکنه. در کل به خاطر شباهت استیل کولین و نیکوتین آخرین تجویزم سیگاره
عذاب وجدان رو بزار برا بعد از کنکور الان فقط مطالبی رو که داری منظم کن تو مغزت -
شبتون روال ترین
-
ققنوس
اینکه بستری شدی احتمال زیاد مسمومیت داشتی اما اینکه خوب نمیشه میتونه به خاطر استرس زیادت باشه که سیستم سمپاتیک رو روشن نگه داشته نمیزاره دستگاه گوارش کار خودشو بکنه. در کل به خاطر شباهت استیل کولین و نیکوتین آخرین تجویزم سیگاره
عذاب وجدان رو بزار برا بعد از کنکور الان فقط مطالبی رو که داری منظم کن تو مغزتنوشتهشده در ۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط ققنوس انجام شده............