هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوفف
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@__3BI__
اهوم
-
ببین اصلا بحث باید و نبایدهای طراح نیست...بحث اثریع ک روی زندگب هزاران نفر میذاره بر اساس ی سلیقه ی شخصی و بی پایه...چرا شخصی ؟الان میگم!!!
هرکی میدونه عدالت یعنی هرچی سرجا خودش و دوری از شانسی شدن کارا
کنکور۹۷ ب عنوان ی کنکور تا کمی عدالتی یسری قوانین داشت!!!
۱)چگالی ارزشی!!!مبحثی کسنگینتره و زیادتر تست بیشتری بیاد!!!اما توی ۹۸رعایت شد؟!طرف پاره شد روی سطح شیبدار،لوله های صوتی،تابع موج و... ی دفعه هیچی نیومد!!
۲)سنجش مبحثی!!! ۹۷سینمایتک سه سوال داشت!یکی از فرمولا،یکی از نمودار،یکی سقوط ازاد!ک همه ی مباحث فصل عادلانه بپوشانه،از طرفی یکی اسون یکی متوسط یکی سخت،تا دانش اموز ضعیف،از متوسط،و متوسط از قوی سوا شه...اما ۹۸چکرد؟!
۴سوال از بخشِ اولِ فصل سینماتیک!!!کلاس فیزیک نظام قدیم ۳تا ۴ماه سینمانیک درس میدن،۱۰۰۰نست زده،اما جالب اینجاس دوستم شب قبل فقط فرمولای بخش اولو سه تاشو میخونه،هر چهار تستشو میزنه!!من میگم عاقا من لیاقتم نبود گیاهی جواب بدم، نخونده بودم،اما از بدیهات سوال داده بود!منی ک هیچی نخوندم ازش و توی روزای عادی الا بودم و اونیکه پدرش دراومد انقدر تست زد ،هردو زدیمش!!!جالب اینجاس ی بحثم نبود!!!طرف خودش کشته انقدر ترکیبی گوارش خونده،پدربزرگمم میدونه ک معده قلیایه!!!
میدونی بازتاب این قصیه چیه؟!سنجش میفته توی ی درس دیگ!!!یعنی اونیکخ همه ی درساش ی نرم طبییع داشته با اونیکه ی مهندس ِ مجدد کنکوری واسه پزشکی بوده،اون میره بالا چون ریاضیش خوبه و زیست هردو در ی حد زدن!!!۳)تناسب درسی!!!سخت شدن ی مبحث اسون شدن ی مبحث،یعنی نابودی ی عده!!
وقتی سخت بشه،اونی ک کم خونده با متوسط هردو جواب نمیدن!و سنجش نمیشن!
وقتیاسون باشه اونیکه متوسط خونده با اونیکه زیاد خونده هردو جواب میدن و سنجش نمیشن!موضوع های دیگ مثل تناسب نظام درسی و... ک دیگ حرف بزنم ده صفحه میشه!!!
به نظر من به طراح کنکور نمیشه ایراد گرفت که چرا طبق گذشته عمل نکرده... چون هیچ جایی نوشته نشده از چه مبحثی چند سوال و با چه سطحی میاد و وقتی حرف از بودجه بندی میاد وسط معیار صرفا عملکرد گذشته طراحه. در ضمن اینکه سوال سخت دانش آموز قوی و متوسط رو از هم جدا میکنه، تغییر بودجه بندی و شکستن عادت گذشته هم دانش آموز متوسط و ضعیف رو جدا میکنه.
شاید بعضیا بگن تو خرت از پل گذشته از سر خوشی داری این حرفا رو میزنی اما من همیشه به این معتقد بودم که وقتی یه مبحث خونده میشه یعنی اماده م ازش هر سوالی بیاد حل کنم و تنها اعتراضی که واردِ، خارج از کتاب بودن سوالاست. با زیاد شدن سوالها از یه مبحث عمق مطالعه دانش آموز سنجیده میشه.
البته شاید بگیم که مباحث نظام جدید گستردگی کم تری دارند پس کارشون ساده تره ولی اینو هم نباید نادیده بگیریم که امسال همه ی نظام قدیم ها پشت کنکوری بودن و مطالب رو از قبل دارن و یکسال خالی فرصت دارن برای تقویت مباحثی که خوندن.
امیدوارم که هر کس با توجه به تلاشش نتیجه بگیره -
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد یه چیز نشده وللش خوبی خوشی
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ان شاالله خیر باشه
نه مرسی -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ان شاالله خیر باشه
نه مرسینوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@میلااد خوب باش
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا دیگه چرا برق قطع میشه؟؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378
مثل من ی بادبزن بگیر دستت
خودکفا باش -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_ دمت گرم
الان تو تابستونیم
بهش بگین ...دمت سرد -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد راستی شمام کنکوری بودین درسته؟
-
@فاطمه-کنکوری
من تو رادیو مجلس رو گوش دادم 25دصد تاثیر مثبت شد واسه سال95 و سال های دیگه قرارشد که تصمیم جدید بگیرن واسشنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary اصلا چراباید کنکور بدیم مثل کشورای خارجی تودانشگاه برامون شرط معدل بزارن یعنی چییی بعضیاشون که بچهاشون کنکورنمیدن وبهترین دانشگاه نیورک ونیوجرسی وهنگ کنگ وفلان فلان درس می خونن مااین جا بایدخودمونوبکشیم حالا خدااموات اونو بیامرزه که الاروداه انداخت وگرنه هرسال بایدمیلیونی میریختیم توشکم این مافایاهای کنکوروالا اعصاب ندارمممم به قران
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar چیه؟
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar گمشو با اون قیافت:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
خببببب چ خبر
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar سحر بهت منفی دادم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar سحر بهت منفی دادم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
حیف اونهمه مثبتی ک اونروز بهت دادم
اصن تو2 کیلو امتیازتو مدیون منی نمیگذرم ازت