هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_nAwr_ ی بار خود هیپنوتیزم میکردم بخدا دور از شوخی میگم فکرمو ک متوقف کردم انگار وارد ی جایی شدم رنگارنگ خیلی خوشگل بود درست مث عکسی ک اون بالا فرستادم 1 روز کامل تو حالت خلسه بودم ولی انگار برا من 5دیقه گذشته بود
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم راضی نشد
-
@m-bahrami1378 کی؟
-
-
@_nAwr_ ی بار خود هیپنوتیزم میکردم بخدا دور از شوخی میگم فکرمو ک متوقف کردم انگار وارد ی جایی شدم رنگارنگ خیلی خوشگل بود درست مث عکسی ک اون بالا فرستادم 1 روز کامل تو حالت خلسه بودم ولی انگار برا من 5دیقه گذشته بود
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@__3BI__ دگر هیپنوتیزمم بلدید
-
@__3BI__
باور میکنم ..!
.
بلدی هیپنوتیزم کنی؟
مثلا میشه کنارِ آدمی بری که ... ؟
.
مثلا من برم دانشگاه تهران ، کنارِ دانشجوهایِ دندان ؟
.
ببین من اینقدر مثِ شما رمانتیک نیستم برم تو فضا .. تو همین ایرانِ خودمون میمونم -
@__3BI__
باور میکنم ..!
.
بلدی هیپنوتیزم کنی؟
.
.
ببین من اینقدر مثِ شما رمانتیک نیستم برم تو فضا .. تو همین ایرانِ خودمون میمونمنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_nAwr_ منم فوقش برم وسط فیلم اکشن تو دریا
-
@__3BI__
باور میکنم ..!
.
بلدی هیپنوتیزم کنی؟
.
.
ببین من اینقدر مثِ شما رمانتیک نیستم برم تو فضا .. تو همین ایرانِ خودمون میمونمنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_nAwr_ فضا کجاش رمانتیکه اخه
-
اکالیپتوس
دمِت گرم :))
.
جایِ خوبیست .. سعی کن زنده بیرون بیای ..! -
@__3BI__
باور میکنم ..!
.
بلدی هیپنوتیزم کنی؟
.
.
ببین من اینقدر مثِ شما رمانتیک نیستم برم تو فضا .. تو همین ایرانِ خودمون میمونمنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_nAwr_ یه سوال
شما کی هستید؟ -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 ب زودی خواهیم فهمید
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@__3BI__ عه پس همه نمیشناسن
فک کردم فقط من نمیشناسمش -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 میگه اسمش ب ن شروع میشه و اخرش هم ر
اسم گلم هس -
@__3BI__
دانشگاه تهران رمانتیکِ؟
.
البته شایدَم باشه هاا. ما که از هم کلاسی هاتون خبر نداریم .. خدا رو چه دیدی ، شاید بهتر از فضا هم باشه
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@3BI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدا ببخشتتون
1روز تو خلسه بودین
در این حد -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@__3BI__ من مغزم گردو شده حال ندارم فک کنم
بعدا خودشو معرفی میکنه -
@__3BI__
دانشگاه تهران رمانتیکِ؟
.
البته شایدَم باشه هاا. ما که از هم کلاسی هاتون خبر نداریم .. خدا رو چه دیدی ، شاید بهتر از فضا هم باشه
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_nAwr_ ی دختره هس سیبیل داره فابریییییییییییییییییییک ولی زیاد توی فاز عشق و عاشقی نیستن