هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher ب نظر من نه نمیتونه
باید خودتو قبول کنی و برای اون چیزی ک ساخته شدی تلاش کنی -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نکته ی جالب :|
انجمن خیلی خوبه :| مثلا یکی که چتش بسته باشه میتونی هی فالو انفالو کنی تا ببینه داری جلز ولز میزنی که اقا کارت دارم چتتو باز کن :|مثل انسانای اولیه که اتیش دود میکردن تا به هم علامت بدن :|
-
پس من حواسم پرت شده :|
قبل از اعلام نتایج زنگ بزنم اورژانس بیان اینجا :|
@آوانســــــــیاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
آدرس؟
-
-
یه نکته ی جالب :|
انجمن خیلی خوبه :| مثلا یکی که چتش بسته باشه میتونی هی فالو انفالو کنی تا ببینه داری جلز ولز میزنی که اقا کارت دارم چتتو باز کن :|مثل انسانای اولیه که اتیش دود میکردن تا به هم علامت بدن :|
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
-
@researcher ب نظر من نه نمیتونه
باید خودتو قبول کنی و برای اون چیزی ک ساخته شدی تلاش کنینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آوانســــــــیان
می دونی بیشتر از همه مشکلاتی رو مخن که با تلاش حل نمیشن
درموندت می کنن
اخرشم هیچ چاره ای نیست -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز دیروز فهمیدم :|
همین محله ما یه خیابون داره مث همه جا خیابون امام :|
بعد دیروز رفتم دنبال معاینه چشم و این چیزا برای رانندگی، حساب سرانگشتی کردم، دیدم دکتره از ساعت 1 میاد تا 5 ، هر نفرم 5 6 دیقه کارش طول نمیکشه. حدودا 60 نفرو میانگین میبینه تو این تایم. بعد نفری 27 تومن. میشه حدودا یکو پونصد روزانه :| ماهانه 45 تومن :|خلاصه گفتم تجربیاتمو بگم :|
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی توبسرنمیشود!
شجریان -
بی توبسرنمیشود!
شجریاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیلاد :| ؟
رهگذر -
یه چیز دیروز فهمیدم :|
همین محله ما یه خیابون داره مث همه جا خیابون امام :|
بعد دیروز رفتم دنبال معاینه چشم و این چیزا برای رانندگی، حساب سرانگشتی کردم، دیدم دکتره از ساعت 1 میاد تا 5 ، هر نفرم 5 6 دیقه کارش طول نمیکشه. حدودا 60 نفرو میانگین میبینه تو این تایم. بعد نفری 27 تومن. میشه حدودا یکو پونصد روزانه :| ماهانه 45 تومن :|خلاصه گفتم تجربیاتمو بگم :|
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
دکتر بهنود؟ -
میلاد :| ؟
رهگذرنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
رفت خونشون -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته سر امام که نه :| سر 20 متری :| دکتر صیادی
@researcher -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دنبال یه نفرم که نقش سرخرگو برام بازی کنه :| این روزا که خوبم انرژیمو نگه داره روزای بعد اعلام نتایج بهم انرژیمو برگردونه :|
بانک نداریم که انرژی ذخیره کنه به جز پول :| ؟ -
@آوانســــــــیان
می دونی بیشتر از همه مشکلاتی رو مخن که با تلاش حل نمیشن
درموندت می کنن
اخرشم هیچ چاره ای نیستنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@researcher ب نظر من مشکلات تا از خواسته های ما نشات میگیره
مثلا ما آرامش میخوایم اصلا دلمون چالش سخت نمیخواد ولی زندگی بدون پستی و بلندی معنایی نداره
ما شادی میخوایم خب اگه همیشه شاد باشیم دیگه غم معنایی نداره
در کل اگه تضادی وجود نداشته باشی زندگی یکنواخت و خسته کننده میشه -
@researcher ب نظر من مشکلات تا از خواسته های ما نشات میگیره
مثلا ما آرامش میخوایم اصلا دلمون چالش سخت نمیخواد ولی زندگی بدون پستی و بلندی معنایی نداره
ما شادی میخوایم خب اگه همیشه شاد باشیم دیگه غم معنایی نداره
در کل اگه تضادی وجود نداشته باشی زندگی یکنواخت و خسته کننده میشهنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن از سختی خوشم میاد
@آوانســــــــیان -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شکسته ام من هر چه بادا باد
رها چو برگه خسته در باد -
من از سختی خوشم میاد
@آوانســــــــیاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دلت میخواد یکی چاقو بگیره زیر گردنت؟
یا مثلاً سختی ای در کار باشه ک جون خانوادت در خطر باشه؟ -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دردست بادوخوب اومدی
-
من دنبال یه نفرم که نقش سرخرگو برام بازی کنه :| این روزا که خوبم انرژیمو نگه داره روزای بعد اعلام نتایج بهم انرژیمو برگردونه :|
بانک نداریم که انرژی ذخیره کنه به جز پول :| ؟نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi سرخرگ