هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیسکویت گرجی یه تختش کمه
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MILAD گفته است:
بیسکویت گرجی یه تختش کمه
جوین?!
-
[۷/۲۶، ۱۷:۱۱] : ادم نباید هر وقت که حذف میشه بگه بهونه بیاره
[۷/۲۶، ۱۷:۱۱] ی بارم شده بگه شاید من کم گذاشتمجالب((:
-
حالا بیا توضیح بده چی شد و به خدا...
تازه این ادم شرایط خوندن و تلاشتو دیده(:
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا شاید مزه ش بد نباشه
-
D.fateme.r گفته است:
طی تصمیمِ جدی
از این به بعد نه تو تودلی با دهه هشتادیایی که کنکور دارن چت میکنم و نه جوابشون رو میدم //:کاری نکن که فیک جماعت زیاد شه:/
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaahaar گفته است:
D.fateme.r گفته است:
طی تصمیمِ جدی
از این به بعد نه تو تودلی با دهه هشتادیایی که کنکور دارن چت میکنم و نه جوابشون رو میدم //:کاری نکن که فیک جماعت زیاد شه:/
این از بحث جامونده بود : یعنی انقدر اعتیاد داری که اگه باهاتون حرف نزنیم فیک میزنید میگید نظام قدیدمیم ؟
#شت -
طی تصمیمِ جدی
از این به بعد نه تو تودلی با دهه هشتادیایی که کنکور دارن چت میکنم و نه جوابشون رو میدم //:نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهD.fateme.r گفته است:
طی تصمیمِ جدی
از این به بعد نه تو تودلی با دهه هشتادیایی که کنکور دارن چت میکنم و نه جوابشون رو میدم //:داشتم فکر میکردم منفی هم بدم بهشون ؟
نظرتون ؟ -
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
دوستانه#
قبل اینکه نتایج بیاد تصمیم بگیرید قراره حتما برید دانشگاه و رشته های مختلف بزنید یا که نه فقط به سری رشته
کدوم دانشگاه و....
چون اون زمان ممکنه تحت فضای موجود نتونید خوب تصمیم بگیرید -
دوستانه#
قبل اینکه نتایج بیاد تصمیم بگیرید قراره حتما برید دانشگاه و رشته های مختلف بزنید یا که نه فقط به سری رشته
کدوم دانشگاه و....
چون اون زمان ممکنه تحت فضای موجود نتونید خوب تصمیم بگیریدنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBrilliant گفته است:
دوستانه#
کدوم دانشگاه و....
چون اون زمان ممکنه تحت فضای موجود نتونید خوب تصمیم بگیریدو تاکید میکنم تصمیم گیریتون انجمن نباشه