هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@بر-باد-رفته با رعایت حسن فعلی بگو
-
بچه ها من از دوستای کنکوری سابقم یسری توصیه خواستم یکی یکی داره میاد پی ام هاشون
اینجا بگم؟ پی وی بگم؟ تاپیک بزنم؟ نگم اصن ؟ -
amir bahrami ایول خیلی مهم بود
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo
آره که میذارن
مامان من فک میکنه قراره برم پیک نیک عشق و صفا هر سال ده بقچه وسیله میچینهدقیقا مامان منمبعدم فقط چندتاشو میبرماونم داد میزنه بیا بقیه رو ببر ****پارسال یکی تو سالن داد میزد اینارو بدین سارا فلانیمنم دادم ب خودش
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی اتاق تاریکو ببینالبته من چون از ساره بیات و ساعد سهیلی خوشم میاد دیدمش
دیگه حجم ندارم
-
داشتم یه کتاب رو میذاشتم سر جاش دستم خورد به یکی از اسپیکر ها افتاد و کار نمیکنه ... حسی که دارم : ارامش بیشتر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: نگرانی کمتر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: مشغله ذهنی کمتر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: هست. نمیدونم شاید به خاطر این هست که زیاد گوش میدم صداش افتاده تو سرم ... ببینم میتونم اون یکی رو هم اتفاقی بزنم بیافته زمین :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
آسمان ِ آبی اوف جواد عزتی
-
آسمان ِ آبی من ظهرا ناهار نمیخورم :|
میترسم بمیرم اونجا
پارسال نذاشتن :| به هیچکس
بعدم یه آب معدنی از جهنم برامون آوردن -
@بر-باد-رفته :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@بر-باد-رفته
هزارپا -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی اتاق تاریکو ببینالبته من چون از ساره بیات و ساعد سهیلی خوشم میاد دیدمش
ساره بیات حکم پوشش داشت )
-
لیلا رو میشناسم
همین دو نفر؟
عکستونو باس رو پیرهن تیم ملی چاپ کنن منقرض نشین
MOHAMMAD80 -
ساره بیات حکم پوشش داشت )
-
نهنگ ابی از قسمت هشت به بعدش چی شد؟:
پست 44081 از 282056