هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
ازونجایع که 100 گیگ حجم دارم و 5 روز وقت پس عب ندارع که حجمم رفتش /: -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
ازونجایع که 100 گیگ حجم دارم و 5 روز وقت پس عب ندارع که حجمم رفتش /:در هرصورت فیلم کوفت آدم میشه چیزی نمیفهمیدازش
-
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
عاره فضاش تاریکع
نمیدونم چرا تازع به کیفیتش توجع کردم /: -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
ازونجایع که 100 گیگ حجم دارم و 5 روز وقت پس عب ندارع که حجمم رفتش /:من جا شما بودم چن تا بازی دانلود میکردم
البته بازی شاید نکنین شما -
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan قطعا همینطورع /: بازی نمیکنم اصن /:
-
دخترا با شال رفتم تا اینجا
حس میکنم تو جنگم دارم پیشروی میکنم
مقنعه بردم ولی سرم نکردم نگفتنم ک سر کن -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
عاره فضاش تاریکع
نمیدونم چرا تازع به کیفیتش توجع کردم /:فیلم کلا یکی دو هفتس رفته رو پرده سینما انتظار نداشته باشید کیفیت فول اچ دی بهتون بدن
-
3فاطمه2replied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan فیلمش چیه؟؟
-
mohammadhassanreplied to 3فاطمه2 on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
تقربن 9 ماهه منتظرشم /:
اینم صبر میکنم
بعدش برم خوابگاه ببینم -
@فاطمه23 نفهمیدم چند ساعت شد
برا من چند سال بود -
MohammadH دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
فیلم ترسناک -
نمرات جالبی بهش ندادن مث اینکه قشنگ نیست
-
-
MohammadH دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
بازیگر نقش خواهر ویکتوریا خودش بدون گریم ترسناکه -
از فیلمای جدید cargo خوبه یکم ادمو عصبی میکنه ولی خوبه
48843/282056