هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این پست پاک شده!
-
@miladsaeedi نه نیس شما ثبت نام کن برو بده چ تخلفی
-
XxCrepsleyxX در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من که نمیفهمم بالاخره 1500 هرچی شدی شدی ...بد مگه ؟
وقتی بفهمی مهندس بیکار مدرک به دست زیاده اون موقع میفهمی
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi نه نیس شما ثبت نام کن برو بده چ تخلفی
موقع انتخاب رشته و ثبت نام جلوتو میگیرن رفیق...
وگرنه واسه تفریح همه شو میشه رفت.. -
@miladsaeedi
1500 چه رشته ای و کجا میخواستی بری نشد ؟
من بودم میرفتم علوم کامپیوتر بعد گرایش به کامپیوتر نرم افزار ...امسال با چنین رتبه ای فاملیمون رفت دانشگاه تهران ... -
@miladsaeedi پسر جون من دادم دیپلمم ریاضیه ولی امسال رشته تجربی قبول شدم داروسازی تهران اطلاعاتتو درست کن بعد و كم فک کن
-
@اف-اس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حیف که از برنامه درسیم عقبم باید برم بخونم ونمیتونم نصیحتتون کنم ولی بحثای بیهوده راجب چیزی که نمیتونین عوضش کنین بیهودس این یه تصمیمه گرفته شده حالا شما هی تقصیر این اون بنداز جز خودت که باعث استرس الانتی شبتون بخیر و شادی
این تصمیم غلط بوده اگه درست بود انقدر تبصره قدیم جدید و بند بهش نمیپیچوندن پس مشکل داشته اگه مجلس این شورا را منحل کنه اونوقت درست میشه من یکی بست میشینم دفتر نماینده مجلس
-
khkjhyhuytf فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط khkjhyhuytf انجام شده
چقد موج منفی پشیمون شدم اومدم ی سر
-
@miladsaeedi
1500 چه رشته ای و کجا میخواستی بری نشد ؟
من بودم میرفتم علوم کامپیوتر بعد گرایش به کامپیوتر نرم افزار ...امسال با چنین رتبه ای فاملیمون رفت دانشگاه تهران ...میگم میخواستم بیام تجربی ...
-
@miladsaeedi
با 1500 تجربی چی میشه قبول شد ؟ -
اکالیپتوسreplied to 99 on ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حیف که از برنامه درسیم عقبم باید برم بخونم ونمیتونم نصیحتتون کنم ولی بحثای بیهوده راجب چیزی که نمیتونین عوضش کنین بیهودس این یه تصمیمه گرفته شده حالا شما هی تقصیر این اون بنداز جز خودت که باعث استرس الانتی شبتون بخیر و شادی
این تصمیم غلط بوده اگه درست بود انقدر تبصره قدیم جدید و بند بهش نمیپیچوندن پس مشکل داشته اگه مجلس این شورا را منحل کنه اونوقت درست میشه من یکی بست میشینم دفتر نماینده مجلس
شما برو بشین بست اگه چیزی نصیبت شد جز اتلاف وقت و پشیمانی حرص بیخودی و الکی از درسات موندن -
khkjhyhuytf فارغ التحصیلان آلاءreplied to XxCrepsleyxX on ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miladsaeedi
با 1500 تجربی چی میشه قبول شد ؟خیلی چیزا
-
من مغزم داغ کرده چی میگید
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi پسر جون من دادم دیپلمم ریاضیه ولی امسال رشته تجربی قبول شدم داروسازی تهران اطلاعاتتو درست کن بعد و كم فک کن
مبارک باشه مدارک ثبت نامتو جور کن جا نمونی
-
@miladsaeedi ممنون فرداس ثبت نام
-
XxCrepsleyxXreplied to khkjhyhuytf on ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Dr-En
شما دانشگاه تهران قبول شدید؟ -
-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شما برو بشین بست اگه چیزی نصیبت شد جز اتلاف وقت و پشیمانی حرص بیخودی و الکی از درسات موندنمملکت فعلا انقلابی میخواد ولو من یکی این وسط نا بود بشم نمیزارم هزاران نفر مثل من این وسط نابود بشن
-
khkjhyhuytf فارغ التحصیلان آلاءreplied to XxCrepsleyxX on ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
XxCrepsleyxX نه کی گفته نمیدونم
-
XxCrepsleyxXreplied to khkjhyhuytf on ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Dr-En
51526/282056