هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
konkoori 0replied to hoonam on ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط konkoori 0 انجام شده
ان شا الله موفق باشید
-
konkoori 0replied to hoonam on ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط konkoori 0 انجام شده
موفق باشید حرفاتون فوق العاده تاثیر گذار بود
ممنون -
hoonam ایوللل منم تگ کردین ک دستتون درد نکنه
خخخ
واقعا چرا این همه حال داشتید بنویسید؟؟
چی شده اصن؟ -
-
hoonam در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
Dr.Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
M.an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جوادعخی
-
-
mohammadhassan انشالله
-
@tajrobi-nil در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
mohammadhassan انشالله
-
mohammadhassan در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@tajrobi-nil در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
mohammadhassan انشالله
هدفتون چیه؟
-
@tajrobi-nil نمیگم پزشکی چون به درک دقیق از این رشته نرسیدم !
ولی درباره رشته ای تحقیق میکنم که بشه ارتباط بین کامپیوتر و زیست برقرار کرد. البته فکرکنم هست ولی بیشتر دربارش تحقیق میکنم. -
mohammadhassan امیدوارم که برسیدبه هدفتون
-
@tajrobi-nil ممنون همچنین
-
mohammadhassan در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@tajrobi-nil نمیگم پزشکی چون به درک دقیق از این رشته نرسیدم !
ولی درباره رشته ای تحقیق میکنم که بشه ارتباط بین کامپیوتر و زیست برقرار کرد. البته فکرکنم هست ولی بیشتر دربارش تحقیق میکنم.انتخابات همیشه خاصن
-
@zohre-nowrouzi :smiling_face_with_open_mouth:
اکثر ماها از این انتخابا داریم ولی خب کمتر بهش توجه میکنیم :smiling_face_with_open_mouth: -
mohammadhassan
میشه یه کاری هم کرد
با رتبه ی زیر 500 کشوری و البته گاهی صد میشه دو تا رشته رو باهم در دانشگاه تهران خوند!! -
mohammadhassanreplied to romisa on ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
@romisa1234 واقعا ؟
البته به اونجاش فکرنکردم
من اگه برگردم و ریاضی برم حتما مهندسی کامپیوتر میخونم
خیلی ها هم بهم میگن چرا رفتی تجربی
البته داستانی دراز دارد... -
@njzamin همه کامپیوتری؟
-
@phenomenon در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@njzamin همه کامپیوتری؟
نه 1 کامپ زده 9 برق
-
@njzamin در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است: