هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 بیا پی وی
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا جواباتون دیر میاد؟ انگاری مشکل داره سیستم؟
-
فعلا بای همگی
-
@فاطمه23 خب اگه وقت نگیرم که نمیدونم اصلا کی وقتم رفت؟!!
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani میگم ک با کرنومتر .خیلی کمک میکنه ساعت مفیدتو از توس در میاری مثلا تو مگی من فدا فلان ساعد ساعت تا فلان ساعت این مبحثو مخونم اگه خاب بمونی؟ یا نتونی؟ یا هر چیز دیه کل روزت اعصابت خورد میشه و نمیفهمی داری چیکار میکنی و اگرم بخای تو همون ساعت شروع کنی حواست ب اینه ک تو اون تایم اون بخشو تموم کنه ک اصلا کیفیت نداره
-
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیه کم کم باید بار سفر رو ببندیم و بریم ازین دیار
به کجا چنین شتابان؟ آذر از فاطمه پرسید
-فاطمه: دل من گرفته زین جا/ هوس سفر نداری /ز غبار این بیابان؟
-آذر: همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم. / به کجا چنین شتابان؟
-فاطمه: به هر آن کجا که باشد / به جز این سرا، سرایم
-آذر: سفرت به خیر اما تو و دوستی، خدا را /چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی /به شکوفهها، به باران /برسان سلام ما را
:)))نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پاییز
آذر! کاملا با تو موافق هستم که عده ای از مردم هرگز زندگی نمی کنند و زندگی را یک مسابقه دو می دانند و می خواهند هرچه زودتر به هدفی که در افق دوردست است دست یابند و متوجه نمی شوند که آن قدرخسته شده اند که شاید نتوانند به مقصد برسند و اگر هم برسند ناگهان خود را در پایان خط می بینند. درحالی که نه به مسیر توجه داشته اند و نه لذتی از آن برده اند.نامه بابا لنگ دراز به جودی ابوت |:
-
elham_ramezani میگم ک با کرنومتر .خیلی کمک میکنه ساعت مفیدتو از توس در میاری مثلا تو مگی من فدا فلان ساعد ساعت تا فلان ساعت این مبحثو مخونم اگه خاب بمونی؟ یا نتونی؟ یا هر چیز دیه کل روزت اعصابت خورد میشه و نمیفهمی داری چیکار میکنی و اگرم بخای تو همون ساعت شروع کنی حواست ب اینه ک تو اون تایم اون بخشو تموم کنه ک اصلا کیفیت نداره
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 خب ااگه کرنومتر هم گذاشتم تموم نشد سر تایمش چی؟
فرداش ادامش؟
برنامه رو هفتگی برنامه ریزی کنم؟ -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی که فیلم میبینم ساعت اون رو هم توتایم مطالعه حساب کنم یاجدا؟
-
@فاطمه23 خب ااگه کرنومتر هم گذاشتم تموم نشد سر تایمش چی؟
فرداش ادامش؟
برنامه رو هفتگی برنامه ریزی کنم؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani ببین متوجه نشدی مثلا تو بخش کلیه رو میخوای بخونی اول از همه شروع مکنی ب خوندن اصل هیچ زمانی رو در نظر نگیر خب کرنومتر رو بزن شروع بعدش وقتی اون بخش تموم شد میبینی چقد زمان برده 15 استراحت بعدش درس بدی یا اصلا دیدی وسط خوندن خسته شدی خب متوقف کن کرنومترو ی چند دیقه استراحت دوباره شروع سعی کن اون بخشی ک شروع میکنی رو تموم کنی زمانش مهم نباشه فقط کیفیت
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای خدا چقدر قشنگ تو فروما فوحش میدن
-
وقتی که فیلم میبینم ساعت اون رو هم توتایم مطالعه حساب کنم یاجدا؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani من جدا حساب مکردم اما تو جمع کل ک کخای بفعهمی چند ساعت مفید داشتی حساب کن
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جواب بدین
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اونجا کجاییه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فروما ینی چی؟
-
جواب بدین
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelham_ramezani من هفتگی انجامش میدادم تو تابستون مرور با ست و خوندن رو مشخص مکردم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولش کنین زشته : |
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
-
ولش کنین زشته : |
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan چرا پاک کردین چی بود من ندیدم:smiling_face_with_open_mouth:
-
mohammadhassan چرا پاک کردین چی بود من ندیدم:smiling_face_with_open_mouth:
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 نه زشته چیز خاصی نبود : /
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه لحظه فقط به فروم خودمون افتخار کردم