هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@narges-khalafani من میتونم به 2 راه کمک بکنم
یا اینکه اطلاعاتتون رو بدید من براتون ثبت نام کنمیا اینکه من ازتون الان میپرسم که کامپیوتر دارید یا لپ تاپ؟ تا بتونم کمک کنم به نت وصل بشید.
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@narges-khalafani من میتونم به 2 راه کمک بکنم
یا اینکه اطلاعاتتون رو بدید من براتون ثبت نام کنمیا اینکه من ازتون الان میپرسم که کامپیوتر دارید یا لپ تاپ؟ تا بتونم کمک کنم به نت وصل بشید.
پرفکت
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
M.an مدیر حدود 2 ساعت پیش
دکتر احمد حلت :
امیروالای خوبم!
از من به تو نصیحت ، هر چیزی که تو را ناراحت ساخت ، بیدرنگ کنارش بگذار و از آن بگذر . مطمئن باش که با این کار هیچ اشتباهی مرتکب نمیشوی .
از پدر به تو نصیحت که تنها با روحیه مثبت و شاد است که میتوانی برای ناراحتیها راه چاره درستی پیدا کنی . با غصه خوردن و عزاداری برای غمها و اندوهها ، هیچ کمکی به آنها نمیکنی .
آنها که گمان میکنند با غصه خوردن و فدا کردن شادیهای خود ، برای از دست رفتهها و نداشتهها کار مفیدی انجام میدهند ، باید بدانند سخت در اشتباهند . %(#0033ff)[مشکلات برای حل شدن به روحیه شاد و مثبت ما نیاز دارند .]
%(#ff0000)[غم تنها خاصیتی که دارد این است که مشکل را سختتر میسازد ، بار سنگینتری به آن میافزاید و امکان رسیدن به راه حل ساده را دشوارتر میسازد .]
دلنوشته احمد به امیروالا
- اینو بخونید مدیر گذاشته انگیزه
قشنگه
-
M.an مدیر حدود 2 ساعت پیش
دکتر احمد حلت :
امیروالای خوبم!
از من به تو نصیحت ، هر چیزی که تو را ناراحت ساخت ، بیدرنگ کنارش بگذار و از آن بگذر . مطمئن باش که با این کار هیچ اشتباهی مرتکب نمیشوی .
از پدر به تو نصیحت که تنها با روحیه مثبت و شاد است که میتوانی برای ناراحتیها راه چاره درستی پیدا کنی . با غصه خوردن و عزاداری برای غمها و اندوهها ، هیچ کمکی به آنها نمیکنی .
آنها که گمان میکنند با غصه خوردن و فدا کردن شادیهای خود ، برای از دست رفتهها و نداشتهها کار مفیدی انجام میدهند ، باید بدانند سخت در اشتباهند . %(#0033ff)[مشکلات برای حل شدن به روحیه شاد و مثبت ما نیاز دارند .]
%(#ff0000)[غم تنها خاصیتی که دارد این است که مشکل را سختتر میسازد ، بار سنگینتری به آن میافزاید و امکان رسیدن به راه حل ساده را دشوارتر میسازد .]
دلنوشته احمد به امیروالا
قشنگه
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an محشره
-
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f r
خوبم استاد
شما چطورید ؟ :|
یادم رفت جملش :|
نصفه نیمه گفتم اونم متوجه نشد :|
سنی چوخ
بقیش :| -
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
%(#6198eb)[آخــرِ قــصدِ من تویی] ، %(#244000)[غایتِ جــهـد و آرزو]
%(#e8414f)[تا نَــرسم] ، %(#d43b92)[زِ دامنـــت دستِ امیــد نگســلم] ...نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo
بازم زهرا و شعرای همیشگی و قشنگش -
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده