هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@نجف-زاده
درسته خوب زندگی کردن مهمه
قشنگ حالتون میفهمم
دوستای خود من بودن که اصلا فکرشم نمیکردیم پزشکی تبریز قبول شد
درسته به مدد سهمیه ۵ درصدی اما بازم دیگه بالاخره ایمش روشه پزشکی
همیشه بهم میگن تو تلاشت کردی پس عذاب وجدان نداشته باش حقیقتش هم همینطوره الانم ک گذشته پیش وجدان خودم عذای وجدان ندارم
شما هم مطمئنا همینطور ه
ایشالا مدارج بالاتر علمی
دانشگاه شریف رفتنتون
شیرینی تون بخوریم -
تا جایی که خاطرمه آقا جواد هم داشتیم تو فروم
چ رشته ای قبول شد؟؟؟ -
@نجف-زاده آره راست میگن
mohammadhassan -
-
@نجف-زاده
خدا رو چ دیدین شاید بودیم -
شبتون بخیر و شادی...
-
نگرانی لعنتی به پایان برس...
-
شبتون بخیر و شادی...
mohammadhassan شب و روزگارتون خوش
-
۳
با پول نمیشه پول خرید ولی با خرید کردن پول هم نمیشه بی پول موند چون با فروشی که فروشنده از فروش پولش به من داره تمام پول موجود در جیب من حاصل خرید پول فروشندست که هر فروشی یه خریدی داره اما هر خریدی یه فروش نداره چون هر خریدی با پول انجام نمشیه اما الزما هر فروشی هم به پول ربط نداره پس وقتی از پول حرف میرنم منظورم نه خریده نه فروش بلکه منظورم اون فروشی هست که با پول میشه خریدش یا خریدی که با پول میشه فروختش کلا با بی پولی میشه زندگی کرد اما با زندگی نمیشه پولدار بود چون پول همیشه زندگی رو نمیخره و هر خریدی الزاما مربوط ب پول نیست چون هر فروشی هم نتیجه خرید پول نیست -
شبتون بخیر و شادی...
mohammadhassan
شب به خیر داداش -
@نجف-زاده
ممنون
انشاا... -
۳
با پول نمیشه پول خرید ولی با خرید کردن پول هم نمیشه بی پول موند چون با فروشی که فروشنده از فروش پولش به من داره تمام پول موجود در جیب من حاصل خرید پول فروشندست که هر فروشی یه خریدی داره اما هر خریدی یه فروش نداره چون هر خریدی با پول انجام نمشیه اما الزما هر فروشی هم به پول ربط نداره پس وقتی از پول حرف میرنم منظورم نه خریده نه فروش بلکه منظورم اون فروشی هست که با پول میشه خریدش یا خریدی که با پول میشه فروختش کلا با بی پولی میشه زندگی کرد اما با زندگی نمیشه پولدار بود چون پول همیشه زندگی رو نمیخره و هر خریدی الزاما مربوط ب پول نیست چون هر فروشی هم نتیجه خرید پول نیست -
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تا جایی که خاطرمه آقا جواد هم داشتیم تو فروم
چ رشته ای قبول شد؟؟؟خیلی ممنونم که با لایک هاتون همراهیم میکنید
-
۳
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
نوشابه نخورید خوب نیس
نه من نوشابه نمیخورم بلکه اسم من ترکیبیست از دو واژه
No + shabe
در واقع به هر چه شابه هست نه میگویم و از شابه ها دوری میکنم .. هر چند ک نمیدانم شابه چیست@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
نوشابه نخورید خوب نیس
نه من نوشابه نمیخورم بلکه اسم من ترکیبیست از دو واژه
No + shabe
در واقع به هر چه شابه هست نه میگویم و از شابه ها دوری میکنم .. هر چند ک نمیدانم شابه چیستوایییی