هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan شما ازمون نداری
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 نه حرفشم نزنید
-
@فاطمه23 نه حرفشم نزنید
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خوشبحالتون
-
mohammadhassan خوشبحالتون
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan اعععععععع میریی؟؟من نمخام برم اینسزی خوب نخوندم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بله گاج
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما بنا ب اجبار منم میرم
-
بله گاج
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan موفق باشید
-
mohammadhassan موفق باشید
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقدر فاز ترسناک دادید،هی میگم خدایا چرا از پایین صدای گریه میاد،باز میگم گریه کجا بوده این وقت شب خیالاتی شدم،تلقین حرف بچهاست.نگو داداشم کابوس دیده واقعا داره گریه میکنه
-
اینقدر فاز ترسناک دادید،هی میگم خدایا چرا از پایین صدای گریه میاد،باز میگم گریه کجا بوده این وقت شب خیالاتی شدم،تلقین حرف بچهاست.نگو داداشم کابوس دیده واقعا داره گریه میکنه
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan ندیدم گزینه ای مربوط بهش،توی کنترل پنل یه بخش کلا برا اتو پلی هست،ولی خب تو گزینه هاشkmplayerنیست
منم تاحالا امتحان نکردم سرچ کنید احتمالا هست
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan ندیدم گزینه ای مربوط بهش،توی کنترل پنل یه بخش کلا برا اتو پلی هست،ولی خب تو گزینه هاشkmplayerنیست
منم تاحالا امتحان نکردم سرچ کنید احتمالا هست
بله ممنونم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کلیم بد درد میکنه
حس میکنم کشه میکشنش
هوا سرده نباید سرما داد
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خیلی جالبه درد میکنه خب بعدشم نمیتونم از جام تکون بخورم تکو میخورم حس میکنم میکشنش
-
mohammadhassan خیلی جالبه درد میکنه خب بعدشم نمیتونم از جام تکون بخورم تکو میخورم حس میکنم میکشنش
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 ایشالا درست میشه
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
؟!
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
؟!
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام تعجب کردم
-
@فاطمه23 ایشالا درست میشه
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan مرسی
-
ایهام تعجب کردم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan داداشم کوچولوعه