هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آرزوی من آرزوی یکی دیگه نیست
خودمونو با بقیه مقایسه نکنیم
سلام ...دوستان من یه مشکل داشتم در مورد برنامه ریزی ...
من هر کاری میکنم بازدهیم بعد از ظهر خیلی کم میشه... مخصوصا اینکه ریاضی فیزیک میافته شب و اخر شبزیست و شیمی : از صبح تا ظهر حدود 2
عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم -
من هر کاری میکنم بازدهیم بعد از ظهر خیلی کم میشه... مخصوصا اینکه ریاضی فیزیک میافته شب و اخر شبزیست و شیمی : از صبح تا ظهر حدود 2
عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدمdan-l تایم عمومی رو بذارین اخر شب که گیرایی پایین تره..
-
عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم -
dan-l تایم عمومی رو بذارین اخر شب که گیرایی پایین تره..
آسمان ِ آبی
بازم فرق نمیکنهاونطوری هم به عمومیا خوب نمیرسم
الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/ -
آسمان ِ آبی
الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/ -
dan-l ریاضی و فیزیکو ی روز در میون بزارید و تایم بعد نهار بزارید براش . عمومیا رو میشه شبم خوند .****نظر من
-
آسمان ِ آبی
الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه مثلا ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l بهترین راه نخونش
اونوقت میشم فاطمه 23 و این لذت بخش نیست
-
dan-l منم کل درسا رو تو روز میذارم ولی تا ۹ هیچی عمومی نمیخونم جز دینی:/
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l بهترین راه نخونش
اونوقت میشم فاطمه 23 و این لذت بخش نیست
-
dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه مثلا ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/
اینان الان:
زیست حواس (فعلا اسونه)-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/
اینان الان:
زیست حواس (فعلا اسونه)-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه