هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mrf حموم خشک البته
وقتایی ک مهمون هس عالیهدقیقا منم برا مهمون زش استفاده میکردم
بدیشم اینه حموم ما بین پذیرایی و اتاقه بازم صدا میاد مخصوصا صدای مهمون
mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه
من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
بیخیال همه...کارخودتو بکن -
@پشمک2 میگم جایی که لوازم کارگاه داره
مثل آچار و انبردست و پیچ و اینا
به پدرت بگی خودشون بلدن از کجا بخرن -
@FatiJoooooni من یه هندزفری دارم سرش خرابه همش تو گوشمه باز
بدون هندزفری نمتونم -
@M-an یه سوال بپرسم؟شما اسمتون چیه و چند سالتونه؟فکر کنم از بین بچه ها فقط من باشم شما رو نمیشناسم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه
من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
بیخیال همه...کارخودتو بکن@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست...
فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدت -
@M-an رز چی شودع؟ عمه؟؟
-
dlrm
سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food:
اممم گل ختمی موجود نیس واسه سرفه پیشنهادی به جز اون داری عمه -
athenaa منم 4 تا سالم دارم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: سلام
خوبی؟
من خوبم ممنون
-
@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست...
فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدتآسمان ِ آبی
اره خب اون ویسم همینو گفت گفت من حتی ناهارمم تو اتاقم میخوردم.... -
@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست...
فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدتآسمان ِ آبی
خب عزیزم با عرض پوزش بعد این همه بحث به 4 رسیدم به شدت معذرت میخام ولی منو دعوا کن این فسقلی مقصره که حواسمو پرت کرد.... -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food:
اممم گل ختمی موجود نیس واسه سرفه پیشنهادی به جز اون داری عمهسلام سلام
عالی
شیر داغ و عسل
دمنوش هم اممم
دمنوش ریحان و زنجفیل:) -
آسمان ِ آبی
اره خب اون ویسم همینو گفت گفت من حتی ناهارمم تو اتاقم میخوردم....@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
اره خب اون ویسم همینو گفت گفت من حتی ناهارمم تو اتاقم میخوردم....اره به ظرفیت طرفم بستگی داره...من شخصا نمیکشم تا این حدو
-
dlrm اره اون خوب شد حالا سرم درد میکنه
هیچی بعدازظهری خواستم بخوابم داداشم دوبار بیدارم کرد منم بدخواب بشم سردرد میگیرم الانم سرم درد میکنه نمیتونم بخوابم
یه جام خوب شه یه جای دیگم درد میگیره پوف@پشمک2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm اره اون خوب شد حالا سرم درد میکنه
هیچی بعدازظهری خواستم بخوابم داداشم دوبار بیدارم کرد منم بدخواب بشم سردرد میگیرم الانم سرم درد میکنه نمیتونم بخوابم
یه جام خوب شه یه جای دیگم درد میگیره پوفبایه دسمال (روسری مثلا) سرتو ببند بعدش چای تیره بریز بخور
برای تسکین دردسر و خب درد عادت ماهیانه یچی گفته بودم نمیدونم خوندی یا نه:)
دارچین!
چوب دارچین رو بذار مث چای دم بکشه بعد بریز بخور (پودرش نه...چوب!)