🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_20220810_230352_364.jpg
داشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاهی دولتی در تهران و رتبه اول در بین دانشگاههای صنعتی کشور و همچنین بر اساس آخرین رتبهبندی تایمز در سال ۱۳۹۹، رتبه مابین ۲۰۰ الی ۲۵۰ جهانی را داراست.
رتبه قبولی در این دانشگاه تا ۲۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی است.
دانشآموختگان دانشگاه شریف همواره در ردیف قویترین مهندسین و بالاترین مدیریتهای علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسیارشد در اکثر رشتههای فنی، مهندسی بالاترین مقام را در بین دانشگاههای کشور داشتهاند.
دکتر پرویز دوامی، دکتر سعید سهراب پور، دکتر سیاوش شهشهانی، دکتر مهدی گلشنی و دکتر علیمحمد رنجبر از اساتید این دانشگاه هستند که در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و چهرههای ماندگار کشوری معرفی شدند.
از مزایا این دانشگاه میتوان به سطح بالای علمی فارغالتحصیلان و از معایب آن به سختگیری برخی از اساتید اشاره کرد.
IMG_20220810_230355_009.jpg
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی دولتی و چهارمین دانشگاه کشور از نظر رتبهیندی us news است.
این دانشگاه هماکنون در ۱۴ دانشکده مهندسی و علوم پایه در مقاطع کارشناسی تا دکتری با ۱۰هزار دانشجو فعال است، همچنین در ۱۹۴ رشته از تمامی مقاطع دانشجو جذب میکند.
حدود رتبه قبولی رشته ریاضی در این دانشگاه ۹۰۰ تا ۲۲۰۰۰ کشوری است.
از اساتید برتر این دانشگاه میتوان به دکتر کیخسرو کریمی از دانشکده مهندسی شیمی، دکتر حسین فرزانه فرد از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر رضا مدرس از دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا هستند، اشاره کرد.
از معایب این دانشگاه میتوان به کمبود ظرفیت خوابگاه دانشجویان اشاره کرد. بنابراین، دانشجویان در صورتی که قصد تحصیل و استفاده از امکانات این دانشگاه را دارند می توانند با پرداخت هزینه خوابگاه دانشجویی، از خوابگاه های بیرون از دانشگاه استفاده نمایند.
همچنین برخی از اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان ممکن است در زمان انجام پروژه درسی و نمره دهی به دانشجویان سخت گیری بیشتری نسبت به دانشجویان داشته باشند.
IMG_20220810_230408_385.jpg
دانشگاه خوارزمی
این دانشگاه در زمره برجستهترین دانشگاههای ایران بوده و جزء دانشگاههای گروه «الف» وزارت علوم محسوب میگردد.
این دانشگاه، تنها دانشگاه در کشور است که در رشتهی ریاضیات در مقطع دکترای پیوسته دانشجو میپذیرد.
همچنین دارای دو شعبه متفاوت در تهران و کرج است.
یکی از معایب بزرگ این دانشگاه داشتن دو شعبه در تهران و کرج است. دانشجویان مجبورند برای برخی از دروس خود به شعبهی دیگر آن مراجعه کنند و این امر با توجه به ترافیک تهران و کرج کار دشواری است.
رتبه قبولی در این دانشگاه در رشته ریاضی بین ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ و در رشته انسانی ۵۰۰ تا ۱۰۰۰کشوریست.
شهید محمدعلی رجایی، دکتر غلامحسین مصاحب و جلال آل احمد از چهرههای ماندگار این دانشگاه هستند.
IMG_20220810_230403_185.jpg
دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز یک دانشگاه جامع و دولتی در شیراز است که در سال ۱۳۲۵ تاسیس گردید.
در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای ایران بر اساس بازده علمی، دانشگاه شیراز جزء سه دانشگاه برتر پژوهشمحور کشور است و یکی از ۵ دانشگاه مادر در رشتههای مهندسی بهشمار میآید.
در اولین گزارش رتبهبندی دانشگاههای دولتی، دانشگاه شیراز به عنوان سطح یک رتبهبندی شدهاست.
دانشگاه شیراز در زمینه ایجاد برنامههای دکترا در ایران پیشگام بودهاست. اکنون این دانشگاه دارای بیش از ۲۰۰۰۰ دانشجو، با ۲۰۰ دوره کارشناسی، ۳۰۰ دوره کارشناسی ارشد، یک دوره دکترای حرفهای (دکتر دامپزشکی یا DVM)، و ۱۵۰ دوره دکتری میباشد.
از اساتید برجسته این دانشگاه به دکتر مصطفی معین، عباس میلانی و ایرج بشیری اشاره کرد.
IMG_20220810_230418_881.jpg
دانشگاه تبریز
دانشگاه تبریز دومین دانشگاه بزرگ ایران و یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران محسوب میشود.
دانشگاه تبریز از ۲۱ دانشکده و دو پردیس با نامهای پردیس بینالمللی ارس و پردیس خودگردان تبریز تشکیل شده است.
رتبه قبولی در این دانشگاه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی و ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته تجربی است.
براساس رتبهبندی در نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ دانشگاه تبریز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ جهانی قرار گرفته است.
از دانشگاه تبریز دکتر محمد حسین پورنقی آذر، دکتر علی رستمی، دکتر سید حسین حسینی و دکتر مهران صباحی در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس دادههای پایگاه اسکوپوس در سال ۲۰۲۰ (single year impact) قرار گرفتند.
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و فارغ از هر گونه ناراحتی و دلسردی باشید
دیروز بعد چند وقت رفتم ی سری توی شاد بزنم دیدم ی سری مطلب در مورد رشته ها گذاشتن دیدم که دسته بندی مطالب خوبه
گفتم برای شما هم بفرستم
امیدوارم که به دردتون بخوره
علوم تجربی
⏪پزشکی
(3)پزشکی.pdf
⏪ دندانپزشکی
(12)دندانپزشکی.pdf
⏪ داروسازی
(5)داروسازی.pdf
⏪مامایی
(9)مامایی.pdf
⏪ دام پزشکی
(13)دامپزشکی.pdf
علوم ریاضی
⏪ مهندسی برق
(1)مهندسی برق.pdf
⏪ مهندسی کامپیوتر
(2)مهندسی کامپیوتر.pdf
⏪ مهندسی مکانیک
(3)مهندسی مکانیک.pdf
⏪ مهندسی عمران
(4)مهندسی عمران.pdf
⏪ مهندسی پزشکی
(13)مهندسی پزشکی.pdf
رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
وقتمون رو بیهوده صرف اثبات خودمون به ادمای مجازی یا واقعی نکنیم
آیا هدر رفتن لحظاتمون ارزششو داشت ؟!!
آیا سود زیادی ازش بهمون رسید ؟
آیا تاثیری رو زندگی ده سال بعدمون خواهد داشت ؟
آیا ارزششو داره ؟
یادم میاد اون لحظه ای که روی مانیتور قبولیم اومد
همه خونوادم از شادی همدیگه رو بغل کرده بودن یکی از بهترین لحظات زندگی هر انسانی......
و وقتی به عکس العملشون موقع مردودی فک می کنم و مقایسشون میکنم .....
اینا رو نمیگم که دل بسوزونم یا هر چی ....
فقط میخوام این لحظه برای تویی که داری این متنو میخونی به وجود بیاد
نگو دیره
نگو کلی مبحث مونده
نگو جا موندم
نگو هدفم کمرنگ شده از الان
نگو حالم خوش نیست .....
حضرت علی (ع) می فرمایند : دوام الحال من المحال
هیچ حالی دائمی نیست
نه حال خوش نه حال بد
چرا باید همیشه منتظر یکی باشیم که بیاد زندگیمونو نجات بده ؟
بیاد به ما انگیزه بده ؟
بیاد حالمونو خوب کنه ؟
اصلا چرا خودمونو شرطی سازی کردیم که اگه فلان کارو انجام بدیم حالمون خوب میشه ؟!!!
چرا باید موقع اعلام نتایج یا توو زندگی ایندت حسرت بخوری ؟!!! برای پیوسته نخوندن یا با برنامه پیش نرفتن یا به خاطر کارهایی که خودمونم می دونیم توو این تایم انجام دادنش اشتباه ولی بازم انجامش می دیم ؟!!!
چرا نتونستن ها و نشدن ها رو همیشه می ندازیم به گردن مشکلات ؟!!
اره مشکلات تاثیر داره ولی نه به اندازه تو
مشکلات پیش زمینه رو می سازه اما تو هستی که تلاش نکردی
بیا و از اینجا به بعد قصه رو خوب بساز
عمرتو داری صرف چی می کنی ؟
یه لذت زودگذر یا یه حال خوش ناپایدار یا ....... -
revival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
ید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موجتستنصفشون سیاهی لشکرن شما تلاشتون بکن امید بخدا . تفکرمون بده من دقیقا همین تفکرا دارم که بعضی مواقع کم میارم..
-
به نام خداوند بخشنده...
نمیدونم از کجاش بنویسم!!!
نمیدونم رسیدید بخونید یا نه؛واکنش های شیمیایی دو دسته اند یا خودبخودی اند یا غیر خودبخودی؛خودبخودی رهاش کنی واسه خودش انجام میشه اما غیرخودبخودی نه!مثل سقوط یک سنگ از کوه،اما بالا رفتنش انرژی میخواد!!!
شکست خودبخودیه اما موفقیت نه!!!تو باید انرژی مصرف کنی ببری اما فقط کافیه دو روز رها کنی تا خودتو کف دره پیدا کنی...
اینده ی تصمیم هاتو ببین نه الانشون رو
همه چی از اونجا شروع میشه ک ادم دقت نمیکنه به انحراف های یک درجه ایش!!!چیزایی ک از نظر ادمای بی تجربه خنده داره ی روز اونا رو با مسائل کلانی روبه رو میکنه،مثل ی سلول سرطانی ک از دست سیستم ایمنی در میره،انقدر تقسیم میشه ک سیستم و فرد رو نابود میکنه...
توی روز ده ها تصمیم میگیریم اما بهمون همیشه اینو گفتن«دی گذشت...»نه عاقا،ی تصمیم الان میگیری و ممکنه کل عمرت رو تحت تاثیر قرار بده!
نگو فلانکارو میکنم همین ثانیه است،ببین به کجا ممکنه ختم شه،اک من الان از سر هوس خوابیدم ظاهرش اینه ک یکساعتو از دست میدم اما باطنش ی زمینه است واسه اینکه؛هر وقت خسته شدم بخوابم،جا بزنم و...دقت کن مطمئنا بار دوم ک هوس خواب کنم مقاومت کمتری نشون میدم چون زمینشه داشتم و کی میدونه این روند تا کجا کش پیدا کنه ...ی روز متوجه میشی ک....درس نخوندن سختر از خوندنه!!!
سختی درس خوندن و تحمل اولیه ش نهایتش یک هفته س بعدش حس های خوب ب سراغت میان اما درس نخوندن شاید اولش فک میکنی نمیخونی اما هر ثانیه اش جهنمه،عذاب وجدان،حس بی ارادگی،حس باخت و...توجیه نکنیم
اقا واسه اشتباهامون بهانه نیاریم
اگ بهونه نیاری،اگ روی گردن اینیکی اونیکی نندازی امید هست به پیشرفتت ولی وقتی میگی فلان چیز مقصره،اون درد اون مشکل و...ساعت ها طول میکشه پیشرفت کنی ولی همش توی یک ثانیه ب باد میره
مثل سقوط از کوهه،ی لحظه روی ی صخره غفلت میکنی پرت میشی،عاقا رها نکن!ی جایایی ی همه تاوان دادی ی صفت خوب مثل صبح پاشدن و.. رو بوجود اوردی، وقتی رهاش میکنی همه شو ب باد میدی،باز باید بیایی از نو بسازی خب تحمل کن تا تموم شه،خودتون دیدید وقتی از ساعت مطالعه صفر ب ۱۱ دوازده میخوای برسی معمولا سه چهار روز طول میکشه اما ی روز غفلت کافیه از ۱۱ برسونیش صفری روز ازدست دادی فک نکن دنیا ب اخر رسیده
ساعت ۱۱پامیشه ،دیگ نمیخونه ،مریض میخونه،خب بابا یک سوم روزو از دست دادی مابقیش ک مانده!!!زمان پیوسته است کیمیگ صبح شروعه!!!هر لحظه شروعههر تصمیمی ک میگیری به خودت برمیگرده!
اگ الان میخوابی،چت میکنی،یا درس میخونی،ی بازخورد داره ک نتیجشو بهت ی روزی نشون میده!!!پس بفهم چیکار میکنیحرف های مشاوره ای و... زیاده،تو خودت به مرور اینا رو یادمیده بهت زندگی(اما تو مثل من نباش که هر بار واسه یادگیریشون ی جام شکسته،با دقت «تدریج های زندگی» رو درنظر بگیر ک داره کجا میره این قطار عظیم زندگیت،تو فک میکنی کنده ولی انقدر سرعت داره کوچکترین خطا میشه بزرگترین زاویه انحراف)بریم سراغ ایام باقیماندع تا کنکور
از این به بعدو فقط کسایی ک ضعیفن،نخوندن،یا کم خوندن خلاصه وضعشون خرابه مطالعه کنناول از همه کنکورم ی قسمت توی زندگیته ک میاد و بالاخره هم میره،ب ی عده یاد میده چطور زندگی کنن،بجنگن واسه هدف و...
توی زندگیت ممکنه هزاران تا مثل کنکور سختتر پیش بیاد،اگ قرار باشه توی هرکدومشون انقدر استرس و.. داشته باشی،تا ۲۰سال دیگم زنده نمیمونی!!!پس ارام باش،استرستو کم کن،مثل ی مرد بشین ارزیابی کن کجایی،چقدر عقبی،چقدر فاصله داری و چطور فاصله رو کم کنی...توی این ایام مغز واسه فرار و توجیه خیلی بهونه میاره؛
نخون طرف از اول مهر خودشو کشته تو میخوای بری جاش
دیگ دیره با دوماه چه کنم،این محاله من بیارم
کی دیدی بیاره و...اول از همه میخوام بگم شجاعت داشته باش مثل ی بازی فوتبال تا اخر بمون و زمینو ترک نکن!!!
من برات ثابت میکنم این دوماه معادل اون نه ماهست!!!
طرف از مهر روزی ۶ساعت خونده(دارم میانگین هفته ای ۴۲واسش میگیرم من خودم با همشون بودم دروغ میگن بالاترش رو،مثلا امروز و فردا ۱۰میخونن فرداش چهار سقوط میکنن چون بحث نه ماه بوده واسشون!)خب یعنی معادل چهارماه و نیم روزی ۱۲ ساعت!!!اما میشه معادل سه ماه کمتر،میدونی چرا؟!چون اون خیلی تایم میذاشته واسه مرور اما تو این همه نمیذاری چون تو همش دوماهه،درضمن فشار هدفدار بودن تمرکز بالا و..دقیقا معادلش میکنه پس هول نشو!!!
خدایش بچه ک نیستی؛جا بزنی بیفتی گریه من نمیخوام نمیشه و...
چه بخوای چ نخوای این سد روبه روته!پس بجای در رفتن ی راهی پیدا کن،ی مغز داری واسه این موقع هاست،ک راهی پیدا کنه!
ک قرار نیست همیشه همه چی محیا باشه عاقا بیاد ببره
درمورد زمان هم،من کسی که ۴ساله کنکور میدم و از سال دوم تو جو کنکور و ازمون و...بودم بهت قول میدم ببری اگ پنج چیزو رعایت کنی؛
۱)اول از همه شجاعت به خرج بدی؛نترسی،برو جلو اینه یا هرکاری میکنی بگو ک خودت بودی این شرایطو بوجود اوردی و الانم میخوای جبرانش کنی،خطا کردی و میخوای تاوانشو بدی نتیجه رو هرطور شده برگردونی،شجاعت جنگیدن واسه زندگیت و پرت نشدن رو توی خودت احساس کن
کارت نباشه بقیه چی میکنن؛فلانی الان ازمون جمع بندی سنجشه من میخوام شروع کنم،اون ۴۰روز اخرش ازمونه من هنوز فصل یک شیمی ۲ام
نه عاقا هرکی راه خودشو میره!!!من توی اینسالها کم ندیدم از این حرفا ک نتیجه عکس بوده،پس تو با کیفیت و خوب بخون کارت نباشه
۲)با تمرکز و تموم توانایت بخونی؛ببین اول حساب کن چند روزو داری،چ مطالبی اول بذاری توی اولویت و بعدش فقط ب برنامه ی فردات فک کن و اصلا به اخر قضیه یا تعداد روزایی ک مونده و دو دوتا چهارتا و...فک نکنی
ببین ربات نیستی،ممکنه اولش پیشرفتت خیلی کم باشه نباید رهاش کنی،اولش از ربات کمتری ولی بعدش بیشتز میشی پیشرفت میکنی،زمان کمه پس نهایت تمرکزتو بذار،
۳)بیش از حد هول نشو؛مثل ی بچه اهو نشی ک از ترس شیر میپره بغل تمساح!با ارامش و دقت بخون!!!مثل دیوانه ها این مطلب اون مطلب نکن وقت واسه کسیکه از صبح پا میشه تا شب میخونه خیلیه!!!پس تایم یکساعت خواب ظهرت و غذا و..تو حفظ کن اما از حواشی دیگ بگذر؛الا اینستا تلکرام،رفیق بازی و....
۴)درنظر بگیر ممکته شکست باشه؛ممکنه ی روز صیح دیر پاشی،ممکنه ی روز مهمان بیاد هرکاری کنی نشه بخونی،ممکنه هزا. اتفاق بیفته اما تو باید سعی کنی کمترین خطا کنی و سریع پاشی،خیلی مهمه سریع پاشی،پس تا روز اخر هرچقدرم خوردی زمین بازم پامیشی!!!اینو به خودت قول بده
۵)توکل کن و بگو خدایا نتیجه رو به تو سپردم،اره کوتاهی کردم اما تویی جبار(بسیار جبران کننده)پارسال من یکی رو میشناختم میگفت من روزی ی درس دینی خوندم،ی درس ادبیات
هفته ای ی درس انگلیسی، بیستا هم تست عربی
روزی ده صفحه زیست و هفته ای ی فصل شیمی و نیم شیمی ریاضی فیزیکم ی فیلم نگاه میکردم
کلا توی دوماه جمع شد الانم پزشکی کرمانشاه میخونه...اینارو نمیگم ک عین اون کنی نه!اون متناسب با موقعیتش برنامه ریخت،توهم بشین درست ترینو بریز...
واقعا رسیدن ب این تایم واسه کسی از صبح پاشه تا شب میخونه سخت نیست،نمیدونم این مطلبو کی بخونی ولی متناسب با زمانت تو هم برنامه بریز و البته نترس اگ چند روزش هرچی کردی کامل اجرا نشد تو تا اخر با تموم قدرت مثل روز اول برو،همشم دوماهه ...
اصلا اصطلاح دقیقه نود از کجا اومده؟!اونجام همونه ی تیم توی فوتبال تا دقیقه نود درصد مالیک توپ و ...با اونه چندتا گل هم جلوعع ی دفعه همه چی عوض میشه!این شانس نیست یا بهم خوردن و تباه شدن زحمات اونطرف نه!برد صدتا فاکتور داره ک هرکدوم میتونه جبران کنه،روحیه ی قوی هم یکیشه!!!تو فقط مسئول جنگیدن تا لحظه ی آخری،فقط وقتی حق داری دست بکشی ک بشه ساعت ۱۰ شب کنکورت!!!
شجاعت هم یادت نره...
هر حماقتی!هم ک میرسه ذهنت ک بخوای انجام بدی(فیلم دیدنه انجمنه و...)توی ی برگ بنویس بگو بعد کنکور انجامش میدم الان وقت درسه!!!
روی خودتم کار کن،هرجا سرد شدی خودت خودتو وادار به حرکت کنیب امید موفقیتمون،خدانگهدار
-
romisa در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
وقتمون رو بیهوده صرف اثبات خودمون به ادمای مجازی یا واقعی نکنیم
آیا هدر رفتن لحظاتمون ارزششو داشت ؟!!
آیا سود زیادی ازش بهمون رسید ؟
آیا تاثیری رو زندگی ده سال بعدمون خواهد داشت ؟
آیا ارزششو داره ؟
یادم میاد اون لحظه ای که روی مانیتور قبولیم اومد
همه خونوادم از شادی همدیگه رو بغل کرده بودن یکی از بهترین لحظات زندگی هر انسانی......
و وقتی به عکس العملشون موقع مردودی فک می کنم و مقایسشون میکنم .....
اینا رو نمیگم که دل بسوزونم یا هر چی ....
فقط میخوام این لحظه برای تویی که داری این متنو میخونی به وجود بیاد
نگو دیره
نگو کلی مبحث مونده
نگو جا موندم
نگو هدفم کمرنگ شده از الان
نگو حالم خوش نیست .....
حضرت علی (ع) می فرمایند : دوام الحال من المحال
هیچ حالی دائمی نیست
نه حال خوش نه حال بد
چرا باید همیشه منتظر یکی باشیم که بیاد زندگیمونو نجات بده ؟
بیاد به ما انگیزه بده ؟
بیاد حالمونو خوب کنه ؟
اصلا چرا خودمونو شرطی سازی کردیم که اگه فلان کارو انجام بدیم حالمون خوب میشه ؟!!!
چرا باید موقع اعلام نتایج یا توو زندگی ایندت حسرت بخوری ؟!!! برای پیوسته نخوندن یا با برنامه پیش نرفتن یا به خاطر کارهایی که خودمونم می دونیم توو این تایم انجام دادنش اشتباه ولی بازم انجامش می دیم ؟!!!
چرا نتونستن ها و نشدن ها رو همیشه می ندازیم به گردن مشکلات ؟!!
اره مشکلات تاثیر داره ولی نه به اندازه تو
مشکلات پیش زمینه رو می سازه اما تو هستی که تلاش نکردی
بیا و از اینجا به بعد قصه رو خوب بساز
عمرتو داری صرف چی می کنی ؟
یه لذت زودگذر یا یه حال خوش ناپایدار یا ...................
-
سلام
جمله هاتونو ک خوندم یاد مربیم افتادم همیشه ی جمله ی انگیزشی معروفی داشت...وقتی کسی میومد باشگاه میگفت میخوام بوکسور بشم خیلی باهاش تندی میکرد میگفت نگووووو "میخوام" میخوام چیه اخع؟ مال سوسول هاس...مال لب و دهن هاست مال کسایی ک قرار نیست موفق بشن فقط حرفشو میزنن اگه واقعا دوست داری موفق بشی نگو میخوام بگو بااایییییییییید موفق بشم اگه گفتی باید اونوقت شانست خیلی بیشتره خیییلی...پس دوست آلایی نگو میخوام دکتر بشم نگو میخوام رتبه دو رقمی بشم نگو میخوام دانشگاه تهران بخونم چون ۸۰۰ هزار نفر همینا رو میگن بگو بایییییییید موفق بشم تفاوت این دو کلمه خیلی زیاده خیلی.
اندازه موفق شدن و موفق نشدن فرق دارنپس بسلامتی همه الایی هایی ک از امروز "باید" موفق بشن
روز خوش
-
Amir Ezadpanah در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
سلام
جمله هاتونو ک خوندم یاد مربیم افتادم همیشه ی جمله ی انگیزشی معروفی داشت...وقتی کسی میومد باشگاه میگفت میخوام بوکسور بشم خیلی باهاش تندی میکرد میگفت نگووووو "میخوام" میخوام چیه اخع؟ مال سوسول هاس...مال لب و دهن هاست مال کسایی ک قرار نیست موفق بشن فقط حرفشو میزنن اگه واقعا دوست داری موفق بشی نگو میخوام بگو بااایییییییییید موفق بشم اگه گفتی باید اونوقت شانست خیلی بیشتره خیییلی...پس دوست آلایی نگو میخوام دکتر بشم نگو میخوام رتبه دو رقمی بشم نگو میخوام دانشگاه تهران بخونم چون ۸۰۰ هزار نفر همینا رو میگن بگو بایییییییید موفق بشم تفاوت این دو کلمه خیلی زیاده خیلی.
اندازه موفق شدن و موفق نشدن فرق دارنپس بسلامتی همه الایی هایی ک از امروز "باید" موفق بشن
روز خوش
سلام
البته کتابای روانشناسی میگن" باید "خوب نیسموافق نیستم با نظرتون
به نظرممحتوای پستای اینجا اتفاقا اصلا" میخوام "و اینا نیستن
محتواشون داره تشویق می کنه به تلاش کردن
اتفاقا داره میگه اون چیزی که داری" میخوای "رو خیلیا "میخوان "ولی تفاوت همه تو تلاش ماست!حالا بازم به خود من که خیلی کمک کرده ولی مطمئنا هر شخصی متفاوته
-
-
Aynaz Samadi خیلی زشته یه کاربر قدیمی بیاد فیک بزنه و همچین حرکتی خودتونو اصلاح کنید با این چیزا بزرگ نمیشید