شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
هر سال که میریم جلو یه چیزی نمیتونیم بخریم ولی من اصلا فکر نمیکردم نتونیم حتی یه پراید بخریم...
-
-
بابام تو اینستاگرام دوتا فالوور و دوتا فالووینگ داره ک یکیش منم یکیش داداشم بعد استوری گذاشته نوشته وظیفه خودم دونستم حرفمو ب مردم ایران بزنم
بابا جان مردم ایران چیه ؟میومدی تو اتاق میگفتی بهمون دیگ
️
️
-
دیروز توی شاد معلمم ازم پرسید :
کمبود یا افزایش چه موادی در خون خطر بیشتری از سایر موتد ها داره؟؟؟؟من سریع پیام دادم گفتم : ,co2و o2 رو نمیدونم چقدر خطرناکه اما شنیدم بیژن خون ات بیفته دو سوته کارت تمومه!!!! پس خطرناک ترین مورد همینه
دو ثانیه بعد یه پیام اومد رو گوشیم اومد« کیک فرام د گروپ»
الان دو هفته اس راهم نمیده تو گروه -
میدونید شعار کشور ژاپن چیه؟
“پیش به سوی موفقیت”
ولی شعار ایران :
“بیهوده متاز که مقصد خاک است”
@بر-خلاف-انتظارها در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
میدونید شعار کشور ژاپن چیه؟
“پیش به سوی موفقیت”
ولی شعار ایران :
“بیهوده متاز که مقصد خاک است”
عه پس به این خاطر بود
چند وقت پیش تو یه مسابقه با ژاپنی بهمون خاک دادن
اون ترکیبات خاک رو بررسی کرد و گفت این خاک برای کجا است و چه فوایدی داره
اما من با اراده ای استوار تونستم با اون خاک یهآدم گلی بسازم:
-
مامانم گیر داده برا منم فیلترشکن بریز
هرچی بهش میگم مامانم فیلترشکن رو نوکیا ۱۱۰۰ نصب نمیشه میگه حالا تو بریز چیکار داری؟
-
ﯾﻪ ﺭﻭﺯی مردی ﺭﻓﺖ ﭘﯿﺶ ﻣﻼﯼ ﻭﻻﯾﺘﺸﻮﻥ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺯﻧﻢ ﻧﻤﺎﺯ نمی خونه، ﭼﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ؟؟؟
ﻣﻼ: ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﻓﻀﻴﻠﺖﻫﺎی ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﮕﻮ، ﺑﮕﻮ ﻛﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﻧﻤﺎﺯ ﺭﻭﯼ ﺭﻭﺡ ﺁﺩﻡ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﺍﺭﻩ.
مرد: ﮔﻔﺘﻢ، خیلی ﻫﻢ ﺯﻳﺎﺩ ولی ﻓﺎﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ!!!
ﻣﻼ: ﻭﻋﺪه ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﻬﺸﺖ ﻭ نعمت های ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﮕﻮ ﻭ ﺑﮕﻮ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺨﻮﻧﻪ ﭼﻪ ﭼﻴﺰﻫﺎیی ﺗﻮﯼ ﺑﻬﺸﺖ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺷﻪ.
مرد: ﮔﻔﺘﻢ! خیلی ﻫﻢ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻛﺮﺩﻡ. ولی بی فایده ﺍﺳﺖ.
ﻣﻼ: ﺍﺯ ﻫﻮﻝ ﻭ ﻭﺣﺸﺖ ﺟﻬﻨﻢ ﻭ سختی هایی ﻛﻪ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺨﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻨﻪ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﮕﻮ.
مرد: ﮔﻔﺘﻢ خیلی ﻫﻢ ﺯﻳﺎﺩ ولی ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺷﺖ!!!
ﻣﻼ ﺑﺎ ﻋﺼﺒﺎﻧﻴﺖ ﺁﺧﻪ ﺣﺮﻑ ﺣﺴﺎﺑﺶ ﭼﯿﻪ!؟
مرد: هیچی، ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮ ﺑﺨﻮﻥ ﺗﺎ ﻣﻨﻢ ﺑﺨﻮنم!!!
-
طرف رفته ساندویچی
میگه سلام اقا هات داگ تون چنده
طرف میگه بشینید تا منو بیارم
گارسون منو اورده
دیده توش نوشته صورت حساب
برگشته بهش میگه من که هنوز چیزی نخوردم
گارسون میگه بزار برات هات داگ بیارم
هت داگ اورده میگه سرده
میگه پس بزار سالاد بیارم
بعد طرف با این حساب قول خورده
پس چطور صورت حساب واسش اورده قبل غذا
تست هوش -
معلمی در کلاس علوم از دانش آموزی پرسید:« با دیدن پای این حیوان، نام حیوان را بگو.» دانش آموز هر چه به پایی که در دست معلم بود نگاه کرد، نتوانست پاسخ دهد.
معلم پس از مدتی گفت: «بگو اسمت چیه تا برایت یک صفر بگذارم.» دانش آموز پایش را از کفش درآورد و گفت: «خب، شما هم از روی پای من بگویید اسمم چیه.» -
ایرانیه یه خارجی میبینه ازش میپرسه اسمت چیه؟
خارجیه میگه:وات هستم جیمز وات
خارجیه میگه اسم شماچیه؟
ایرانیه میگه: باس هستم عب باس(عباس) -
بـه یارو میگن: کجا کار میکنی؟
ميگه: من تو N.M.A مشغول کارم.ميگن: نيروگاه مرکزی اتمی؟
ميگه: نه, نانوايی ممد افغانی -
-
-
این پست پاک شده!