شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
من نمیدونم چرا زنها فکر میکنند همه مردها بی احساسن ، اصلا اینطور نیست ، مردها خیلی هم با احساسن
احساس خستگی ، احساس گشنگی ، احساس تشنگی ، احساس رییس بودن ! والا اين همه احساس . خانما پر توقع نباشن لطفاً
-
دوست پولدارم بهم زنگ زد گفت "امیر اوضاع مملکت خیلی خرابه" به خودم گفتم ایول پولدارها هم دارن سختی میکشن یهو گفت "من با خانوادم میرم کانادا تا ببینم بعدا چی میشه."
اونجا بود که فهمیدم پولدارها نه تنها تفریحهاتشون با ما فرق میکنه بلکه شرایط سختشون هم متفاوته !
-
یکی از اقوام تازه شوهر کرده؛
چند روز پیش عکس قبض آب استوری کرده بود نوشته بود:
«اولین قبض آب مشترکمون»
امروزم عکس قبض برق استوری کرده نوشته:
«اولین قبض برق مشترکمون»
دردمو به کی بگم آخه
️
-
یه روز مامانم داشت کتکم میزد که بابام اومد منو از زیر دمپایی ها کشید بیرون گفت این چه کاریه داری میکنی.
منم کلی حال کردمکه یه جا بابام ازم دفاع کردکه یهو بابام برگشت گفت :
«با حیوانات مهربان باشیم »
-
چه دنیای عجیبی شده...
عربستان رامون نمیدن میگن شمامسلمون نیستید
آمریکا رامون نمیدن میگن شما مسلمون هستید
توی خونه هم همه بهم میگن تو مسلمون نیستی چون نه نماز میخونی نه روزه میگیری
ولی تا مادرم میگه یه مسلمون پیدا نمیشه بره ۴ تا نون از نانوایی بگیره بیاره . همه به من زل میزنند
خدایا ما موندیم که مسلمون هستیم
نیستیم
️
تکلیفو روشنکن
🥳
-
نحوه درس خواندن بچه مشهدی ها؟
ایره که بِلدُم.....
ایم که مهم نیس....
ایم طولانیه نمیه.....
اویم که ایشالله نمیه.....
ایم که تقلب مُکنُم.....
آخیش تموم رف
-
اقا شمام مث من وقتی امتحان دارین و دارین درس میخونین هر یه پاراگرافو که خوندین کل جزوه رو تا ته ورق میزنین ببینین چقد مونده یا فقط من روان پریشم !:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: خداییش من همینجوریم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
عاشق اینم که وقتی استاد می پرسه تا کجا درس دادم ؟ همه مثه بز همدیگه رو نگاه میکنن و هیچکس جوابی نمیده ... !!!
عاشق این اتحاد و هماهنگیم توو وا نکردن لای جزوه !!!:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
چه صفحاتی رو معلم 2 3 با درس داد و من همکلاسیام هیچی نفهمیدیم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
اقا شمام مث من وقتی امتحان دارین و دارین درس میخونین هر یه پاراگرافو که خوندین کل جزوه رو تا ته ورق میزنین ببینین چقد مونده یا فقط من روان پریشم !:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: خداییش من همینجوریم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
mahsaaaa من سر ازمون اینجوریم+
-
یعنی توی دبیرستان هیچ چیز بهتر از این نیست که معلم گفته باشه امتحان میگیرم
بعد بیاد سر کلاس یکم درس بده و بگه امتحان ایشالا واسه جلسه آینده !!
اونوقت این شادی رو بچه خرخونا خراب میکنن
که هی میگن آخه ما خوندیم امتحان بگیرید
و معلمم مجبور میشه امتحان بگیره!! خدا اینجور آدما رو نصیب کلاسی نکنه!
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: ما هم یه خر خون داریم و 18 نفر دیگمون میخوان خفش کنن:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: