شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
همسایه ما صبح جمعه
-
-
alisadghii94-2908200624754482811-.mp4
وصیت آقا ماشاالله
-
باورتون میشهبرای اینکه زیاد آنلاین نباشم و به کنکور برسم و وقتمو تلف نکنم ، به گوشی خودم قفل کودک زدم تا یه مدت محدودی آنلاین بشم؟؟؟
.
.
.
بعدش هم خودم رمزشو زدم و غیر فعالش کردم؟
الانم ۱۲ ساعته چت میکنم -
یه روز یه گلبول سفید میره تو خون میبینه همه جا قرمزه میگه چرا منو تو شریان نذاشتین.
-
1 مهر تعطیله
.. 2 مهر میریم
..3 مهر تعطیله...
4 مهر میریم ..
5 مهر تعطیله ..6 مهر میریم ..
بعدش پنجشنبه جمعه
بعدشم خدا کریمه
-
یه بار هم استاد ریاضی صدام کرد رو تخته یه مثلث کشید. گفت ثابت کن مثلثه
گفتم تو کلاس نیستم
.گفت دارم میبینمت..
، گفتم ثابت کن من تو کلاسام..
گفت قشنگ بود ولی از کلاس اخراجم کرد
-
بچههای مهمونا اگه بلد باشی باهاشون بازی کنی، اونقدرام بد نیستن، مثلا بازی هرکی بهتر اتاقمو تمیز کنه برنده س ، سرگرمم میشن
-
با ماژیک سفید رو پلاستیک زبالههاتون ساعت مطالعتون رو بنویسید بعد به مامور شهرداری محلتون بگو هر شب که عدد از یه حدی پایین ترشد زبالهها رو پرت کنه تو خونتون
-
میشه واسه خواهرم دعا کنید؟
داداشش به پول خیلی زیاد نیاز داره
-
بچه ها شمام عکس رتبه برترها رو با دقت نگاه میکنین ببین طرف قیافش به بچه درسخون میخوره یا فقط من تباهم؟
-
مراحل واکنش مامانا وقتی یه کلیپ خنده دار نشونشون میدی: 1- چرا نور این کمه 2- بزن از اول نفهمیدم اصلا 3- صداشو زیاد کن ببینم چی میگه 4- خب که چی؟ 5- صب تا شب وقتتو پای این چرت و پرتا هدر میدی
-
رفتم حشره کش گرفتم روش نوشته:مخصوص حشرات مزاحم! تازه فهمیدم یه سری از حشراتم هستن که مراحمن!....موندم برا اونا چی بگیرم که اذیت نشن
-
یک شباهت اساسی بین مهندسهای کامپیوتر و دکترها هست ..و اونم اینه که از هر چی سر در نمیارن میگن ویروسه
-
دلم برای خزه میسوزه ... چون خزه خیلی خزه
جلال موقاری -
پاییز فقط اونجاش که بعد از ظهر به یه خواب کوتاه فرو میری و وقتی بیدار میشی نمیدونی تو کدوم سیاره ای...
-
دقت کردین ... وقتی با مگسه کاری نداری همش دورته ولی تا می خوای بکشیش دیگه نیستش