شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
رفتم توالت عمومی، دیدم روی سیفون نوشته:
((خواهی که نبیند اَحدی این هنرت را،
برخیز و بکش سیفون بالای سرت را))من موندم شاعرای این مملکت چرا استعدادها رو اینجور جاها خالی میکنند..تازه برگشتم دیدم یکی نوشته :
((سنجیدم ودیدم سخنت عين صواب است،
صد حيف كه دستگيره سیفون خراب است) -
وقتی سعدی به چند نفر شماره داده
شب یکیشون زنگ میزنه، نمیدونه کدومه میگه:ملکا مها نگارا، صنما، بتا، بهارا
متحیرم ندانم، که تو خود چه نام داری
-
اصفهانیه از تو یه کوچه رد میشده
میبینه یکی کنار کوچه خوابیده،
میگه دادا چرا اینجا خوابیدی؟
میگه اینجا غریبم جایی برا خوابیدن ندارم.
اصفهانیه دلش میسوزه، بغض میکنه و میگه:وخی!! وخی بیا بریم تو کوچه ما بخواب
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نامزدم گفت: با چی میای دنبالم؟
گفتم: با بنز بابام،
وقتی سوارش کردم ناراحت بود،
گفتم: چون بنز بابام کامیونه دمقی؟
گفت: نه
گفتم: چون بابام میرونه منو تو عقب سوار شدیم؟
گفت: نه
گفتم: چون عقبو بار زدیم جات تنگه؟
دیدم داره گریه میکنه
یه کم پشم از یکی از گوسفندا کندم اشکاشو پاک کردم
نمونه ی بیشعوری -
(Dead meme but have no time for finding new one)
-
آخرین روش مخ زنی توسط جوانانِ غیور ایرانی
-
کسر انضباط -
-
-
دیشب تو خواب یه لحظه احساس کردم دارم خفه میشم
همونجور که چشمام بسته بود داشتم عق میزدم
به حدی شدت خفگی زیاد بود که بنفش شده بودم و حرارت رو تو صورتم حس میکردم و میگفتم که الان میمیرم!
یهو نفسم برگشت !!!
بالا سرمو نگاه کردم دیدم بابام با یه لبخند ملیح داره نگام میکنه.
پرسیدم :چی شد؟؟؟
گفت :هیچی خواب بودی یه لحظه ندیدمت پام رفت رو گردنت -
-
@Zhra8393
منم