به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
donya;8874 said:
درود سارای عزیزم.
نبینم غمگینی عزیزم.بلند شو و مثل همون قبل که میگی باش.مگه قبل چی بوده که الان نیس؟هرچی که بوده و هست تو باید بلند شی و همونطور که خودتم گفتی بجنگی. یعنی همه باید توی زندگی بجنگن. هرچی سخت تر بگیریش بیشتر سخت میگذره،پس بگو یا علی و بلند شو. من میدونم که تو میتونی و موفق میشی.اگه حس میکنی خسته شدی تایم خوندنتو یکم کمتر کن تا روحیت مثل قبل بشه و کم کم تایم و باز زیاد کن.تو میتونی عزیزم.
یادت باشه:
اشک هایی که برای شکست میریزیم،همان عرق هایی است که برای موفقیت نریخته ایم.
شاد باشی...نمیدونم دنیا جون..
قبلا بهتر بود..تمرکزم بیشتر بود..امیدم بیشتر بود..قبلا بهتر درس میخوندم...
همین ساعت مطالعم ناراحتم کردخ دیگه قبلا تلاش میکردم زیر ده ساعت درس نخونم اما حالا به زور ب 8 ساعت میرسخ نمیدونم چراواقعا:46:
این جمله اخرت رو خیلی دوست دارم..وقتی بخاطر رتبم مرداد گریه کردم یاد این جمله افتادم..
میخوام پاشم میخوام خودمو جموجور کنم اما نمیدونم چرا نمیشه..واقعا کلافه شدم اصن:rolleyes-new:
انقد ب همه گفتم همه چی خوبه ک چشم خوردم انگاری:35::eek-new::46:
مرسی از امیدی ک بهم دادی...
وضعیتم خوب نیست از هر لحاظ اما باز زدم جاده خاکی:sorrow::dejection: -
این پست پاک شده!
-
همون طور گفتن طبیعیه منم تا دیروز اینطور بودم اما وقتی داشتم فیلم حاجی سلیمانی رو نگاه کردم به یکی از بچه ها گفت : ((که تو پتانسیل رتبه آوردن رو داری اگه سر کلاس با دقت گوش بدی تو الان داری با این رفیقت سر کلاس هی حرف میزنی و گوش نمیدی اما بدون چند سال دیگه خودت صدمه کارای الانتو میخوری و این رفیقتو اصلا دیگه نمیبینی. اینکه در آینده به چه شغلی مشغولی کدوم رشته و دانشگاه رو آوردی از الانت ساخته میشه ))
به نظر من شما فردای بهتری نخواهی داشت مگر اینکه فکر کردن به دیروزو متوقف کنی گذشته گذشت از این لحظه به بعدو درست بساز و وقت گرامیتو صرف کارای مفید کن کاری که به نفعته هر چی به ذهنم آمد سریع نوشتم امیدوارم مفید بوده باشه البته میدونم مفیده همینطوری گفتم خخخ . [emoji6] دوباره قدماتو درست کن. مطمئنا تو میتونی -
ارغوان بیرق گلگون بهار....
تو برافراشته باش...
شعر خون بار منی ،
یاد گلرنگ رفیقانم را بر زبان داشته باش...
تو بخوان نغمه ناخوانده من...
ارغوان شاخه ی هم خون جدا مانده من......... -
شكست خوردن يه فرصته براي اينكه بگه اين راهت اشتباهه
اينو عوضش كن، پس زماني كه شكست خوردي، ميتوني بيشترين
اوجو بگيري اگه همونجا وانيستي. -
سلام گرم وپرانرژی به دوستان عزیز کنکوری...فقط یه کم دیگه مونده که طعم شیرین موفقیت رو بچشیم...این زمان باقی مونده برای ما یه عمر ارزش داره...باور کنین بچه ها هرچی از الان بخونین مفیده ونگران گذشته هانباشین ...به امید موفقیت برای شما وخودم...این دنیا باهمه شادی ها وموفقیت هاش مال ماست...شادشادشادباشین
-
یه نفس عمیق بکش حواست رو خوب جمع کنصدای کامپیوتر رو اگه روشنه کم کن با تمام تمرکز و انرژیحتماٌ حتماٌ حتماٌ این مطلب رو کامل بخونحتماٌ(اين مقاله در انتهاي بيشتر كتاب هاي انتشارات مبتكران نيز موجود است)نایست حتی اگر.....در سال 1968 مسابقات در شهر مکزیکوسیتی برگزار شد. در آن سال مسابقه دو ماراتن یکی از شگفت انگیزترین مسابقات دو در جهان بود.دو ماراتن در تمام المپیک ها مورد توجه همگان است و مدال طلایش گل سر سبد مدالهای المپیک .این مسابقه به طور مستقیم در5 قاره جهان پخش می شود. کیلومتر آخر مسابقه بود دوندگان رقابت حساس و نزدیکی باهم داشتند،نفس هایآنها به شماره افتاده بود،زیرا آنها 42 کیلومتر و195 متر مسافت را دویده بودند. دوندگان همچنان با گامهای بلند و منظم پیش می رفتند.چقدر این استقامت زیبابود.هر بیننده ای دلش میخواست کهاین اندازه استقامت و توان داشته باشد.دوندگان،قسمت آخر جاده را طی کردند و یکی پس ازدیگری وارد استادیومشدند.استادیوم مملو از تماشاچی بودو جمعیت با وارد شدن دوندگان ، شروع به تشویق کردند.رقابت نفس گیر شده بود و دونده شماره ......چند قدمی جلوتراز بقیه بود.دوند هاتلاش می کردند تا زودتر به خط پایان برسندبالاخره دونده شماره ..... نوار خط پایانرا پاره کرد. استادیوم سرا پا تشویق شد. فلاش دوربین خبرنگاران لحظه ی امان نمی داد و دوندهها ی بعدی یکی یکی از خط پایان گذشتندو بعضی هاشان بلا فاصله بعد از عبور ازخط پایان چند قدم جلوتر از شدت خستگی روی زمین ولو شدند.اسامی وزمان های به دست امده نفرات برترازبلندگوهااعلام شد.نفراول دوساعتو...درهمین حال دوندگاه دیگرازراهرسیدندوازخط پایان گذشتنددرطول مسابقه دوربینهابارها نفراتی رانشان دادکه ازدویدن وادامه مسابقه منصرف شدند و از مسیرمسابقهبیرون امدند.به نظرمیرسید که اخرین نفرهمازخط پایان ردشده است وداورانومسوولین برگزاری میروند تاعلائم مربوط به مسابقه ماراتن وخط پایان راجمع اوری کنند جمعیت هم ارام ارام استادیوم راترک میکنند اما بلندگوی استادیوم به داوراناعلام میکند که خط پایان را ترک نکنندگزارش رسیده که هنوز یک دونده دیگرباقیمانده.همه سرجای خودبرمیگردندوانتظاررسیدن نفراخر رامیکشنددوربین های مستقردرطول جاده تصویراورابه استادیوم مخابره میکنندازروی شماره پیراهن اواسماورا می یابند (جان استفن اکواری) دونده سیاه پوست اهل تانزانیا است.کهظاهرابرایش مشکلی پیش امده لنگ میزندوپایش بانداژ شده بود .2کیلومتر تا خط پایان فاصله داشت و احتمال این که از ادامهمسیر منصرف شود زیاد بود. نفس نفس می زد احساس درد در چهره اش نمایان بودلنگ لنگان و آرام می آمدولی دست بردار نبود. چند لحظهمکث کرد ودوباره راه افتاد . چند نفر دوراورامی گیرند تا از ادامه مسابقه منصرفش کنند ولی او با دست آن هارا کنار می زند وبه راه خود ادامه می دهد.داوران طبق مقررات حق ندارند قبل از عبور نفر آخر از خط پایان محل مسابقه را ترککنند.جمعیت هم همان طور منتظر است و محل مسابقه را با وجود اعلام نتایج ترک نمی کند . جان هنوز مسیر مسابقه را ترک نکرده وبا جدیت مسیر را ادامه می دهد.خبرنگاران بخش های مختلف وارداستادیوم شده اند و جمعیت هم به جای اینکه کمشود زیاد تر می شود ! جان استفن با دست های گره کردهو دندان های به همفشرده و لنگ لنگان ، اما استوار ،همچنان به حرکت خود به سوی خط پایان ادامهمی دهد او هنوز چندکیلومتری با خط پایان فاصله دارد آیا او می تواندمسیر را به پایان برساند؟خورشید در مکزیکوسیتی غروب می کند و هوا روبه تاریکی میرود.بعد از گذشت مدتی طولانی ، آخرین شرکت کننده دوی ماراتنبه استادیوم نزدیکمی شود ، با ورود او به استادیوم جمعیتاز جا بر می خیزد چند نفردر گوشه ای از استادیوم شروع به تشویق می کنند وبعد انگار ازنقطه موجی از کف زدن حرکتمیکند وتمام استادیوم را فرا میگیردچه غوغایی برپا میشود.40 یا 50 متر بیشتر تا خط پایان نمانده او نفس زنان می ایستدو خم میشود و دستش را روی ساق پاهایش می گذارد ، پلک هایشرا فشار می دهد نفس می گیرد ودوباره با سرعت بیشتری شروع به حرکت می کند.شدت کف زدن جمعیت لحظه به لحظه بیشتر میشود.خبرنگاران در خط پایان تجمع کرده اند. وقتی نفرات اول از خط پایان گذشتند استادیوم اینقدر شور و هیجان نداشت.نزدیک و نزدیکتر می شود واز خط پایان میگذرد.خبرنگاران ، یه سوی او هجوم میبرند نور پی در پی فلاش ها استادیوم را روشن کرده است انگار نه انگار که دیگر شب شده بود. مربیان حوله ای بر دوشش می اندازند او دیگر توانایستادن را ندارد ، می افتد.آن شب مکزیکوسیتی و شاید تمام جهان از شوق حماسه جان ، تا صبح نخوابید.جهانیان از او درس بزرگی آموختند و آن **اصالت حرکت ،****مستقل ازنتیجه بود. **او یک لحظه به این فکر نکرد که نفرآخر است. به این فکر نکردکه برای پیشگیری از تحمل نگاهتحقیر آمیز دیگران به خاطر آخربودن میدان را خالی نکرد.او تصمیم گرفته بود که این مسیر را طی کند ، اصالت تصمیم او و استقامتش در اجرای تصمیمش باعث شد تا جهانیان به ارزشجدیدی توجه کنند ارزشی که احترامی تحسیس برانگیز به دنبال داشت. فردای مسابقه مشخص شد که جان از همانشروع مسابقه به زمین خورده وبه شدت آسیب دیده است.او در پاسخگویی به سوال خبرنگاری که پرسیده بود، چرا با آنوضع ودرحالی که آخر بودید از ادامه مسابقه منصرف نشدید ؟ ابتدا فقط گفت : برای شما قابل درک نیست ! وبعد در برابر اصرار خبرنگار ادامه داد :مردم کشورم مرا 5000مایل تا مکزیکوسیتی نفرستاده اند کهفقط مسابقه را شروع کنم ، فرستاده اند که آن را به پایان برسانم .داستان "جان استفن " از آن پس در میان تمامم ورزشکارانسینه به سینه نقل شد......**حالا آیا یادتان هست که نفر اول برنده ****مدال طلای همان مسابقه چه کسی بود ؟؟؟**برای تغییر دادن زندگی یک لحظه هم از حرکت متوقف نشوید حتیاگر توان حرکتکردن را ندارید آرام آرام به حرکت خود ادامه دهیددر نهایت به مقصدخود خواهیدرسید . فقط کافیست که تصمیم خود را بگیریمفقط کافیست که تصمیم خود را بگیریم .فقط تصمیم خود را بگیرید و شروع کنید . و با تمام وجودحتیحتی حتیاگرآرام حرکتکرده ایمباز هم حرکت کنیدشک نکنید شک نکنیدهر چه زودتر برایتغییر زندگی خودتصمیم خود را گرفته و حرکت را آغاز کنید....
-
سلام دوستان...اگه فکر میکنید نیاز به مشاور دارین میتونین به آدرسhttp://alirezael.ir/ مراجعه کنید...فایل های مشاوره رو دانلود کنید وگوش بدید ...خیلی عالیه...اسم استاد هم علیرضا افشار هست احتمالا اکثرشما ایشونوبشناسید....موفق باشید
-
سلام نمیدونم چه طوری درس بخونم به یک برنامه و مشاوره خوب برای درس خوندن احتیاج دارم کمکم کنید چون تازه با سایتتون آشنا شدم ؟؟؟؟:104:
-
aysan;8925 said:
:20:...خیلی ناراحتم...خیلی زیاد....دیگه خسته شدم...دیگه دارم ناامید میشم...ترازم افت کرده...:20:از خودم از مامان از بابا ازکتاباهم خجالت میکشم...خدااااا ...منوبکشی ایشالله..دیگه اصلا آزمون نمیدم...اوووف:46:
سلام.خانم ايسان شما كه اين همه دم از اميد و تلاش مي زديد چي شد؟
-
کیمیا;8924 said:
سلام نمیدونم چه طوری درس بخونم به یک برنامه و مشاوره خوب برای درس خوندن احتیاج دارم کمکم کنید چون تازه با سایتتون آشنا شدم ؟؟؟؟:104:
سلام .خانم كيميا اينجا ما هم فقط از ويدئوي تدريس دبيران استفاده مي كنيم و مشاوره و برنامه ريزي خاصي وجود نداره.شما هم با توجه به نيازتون ويدئو دانلود كنيد و نگاه كنيد.در مورد درس خوندن هم اگه تجربي هستيد روي زيست و شيمي و دين و زندگي و ادبيات خيلي خيلي كار كنيد و اگه مي بينيد با چن تا درس به هيچ وجه نمي تونيد كنار بياييد اعصابتون رو خورد نكنيد و روي درسايي كه براتون راحت تره وقت بذاريد
-
aysan;8925 said:
:20:...خیلی ناراحتم...خیلی زیاد....دیگه خسته شدم...دیگه دارم ناامید میشم...ترازم افت کرده...:20:از خودم از مامان از بابا ازکتاباهم خجالت میکشم...خدااااا ...منوبکشی ایشالله..دیگه اصلا آزمون نمیدم...اوووف:46:
ناراحت نباشین در مسير هر موفقيت بزرگ, دشواری وناکامی های زیادی هست
همیشه یه بار دیگه تلاش کن و مطمئن باش اگه خدا آرزویی در دلت نهاده توانی اونو در تو دیده به همت و پشتکار و درایت خودت بستگی داره که بهشون برسیما بايد ياد بگيريم كه با يأس مبارزه كنيم؛ يأس، رؤياها و آرزوها را نابود مي كنن .
همه دوستان عزیز شاد[emoji3] پر انرژی باشین.
[emoji108][emoji6] -
@farifari;8926 said:
سلام.خانم ايسان شما كه اين همه دم از اميد و تلاش مي زديد چي شد؟
..سلام...خیلی ببخشید مگه من آدم نیستم؟؟!!!:7:...هرکسی ناامیدمیشه!!!....بامامانم حرف زدم الان خیلی خوبم...تصمیم خوبی گرفتم...من باید موفق بشم وهمه تلاشموبه کارمیگیرم....ناامیدی امروز منو هل دادبه سمت تلاش بیشتر...دنیا مال ماست...شادشادوموفق باشید
-
@**مهدی**;8928 said:
ناراحت نباشین در مسير هر موفقيت بزرگ, دشواری وناکامی های زیادی هست
همیشه یه بار دیگه تلاش کن و مطمئن باش اگه خدا آرزویی در دلت نهاده توانی اونو در تو دیده به همت و پشتکار و درایت خودت بستگی داره که بهشون برسیما بايد ياد بگيريم كه با يأس مبارزه كنيم؛ يأس، رؤياها و آرزوها را نابود مي كنن .
همه دوستان عزیز شاد[emoji3] پر انرژی باشین.
[emoji108][emoji6]....سلام...مرسی از حرفای قشنگ شما....الان خیلی خوبم....کلا زود حالم خوب میشه!!!...من خودموقبول دارم حتی اگه قبول نشم بازم تلاش میکنم تابه هدفم برسم...شاد وموفق وپرانرژفی باشی
-
aysan;8934 said:
....سلام...مرسی از حرفای قشنگ شما....الان خیلی خوبم....کلا زود حالم خوب میشه!!!...من خودموقبول دارم حتی اگه قبول نشم بازم تلاش میکنم تابه هدفم برسم...شاد وموفق وپرانرژفی باشی
سلام .ممنون
امیر کبیر میگه زیبا نوشتن هنر نیست عمل به نوشته های زیبا هنره
پس بهتره عمل کنیم . -
کیمیا;8924 said:
...سلام...اول اینکه خوش اومدی...برای مشاوره میتونی به سایت مشاور کنکور رایگان افشار مراجع کنی واز فایل های صوتی استفاده کنی خیلی بهت کمک میکنه...موفق باشی:16:
-
-
- updated - - -
-
....زندگی تاس خوب آوردن نیست!
تاس بد راخوب بازی کردن است!... -
-
از این تیپ جملات انگیزشی زیاده اما جمله مورد علاقه ام از ویکتور هوگو ـه که میگه زندگی بدون مبارزه مرگه.
-
aysan;8933 said:
..سلام...خیلی ببخشید مگه من آدم نیستم؟؟!!!:7:...هرکسی ناامیدمیشه!!!....بامامانم حرف زدم الان خیلی خوبم...تصمیم خوبی گرفتم...من باید موفق بشم وهمه تلاشموبه کارمیگیرم....ناامیدی امروز منو هل دادبه سمت تلاش بیشتر...دنیا مال ماست...شادشادوموفق باشید
سلام.خوشحالم كه باز هم اميدوار و رو به هدف هستيد.