گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@SADAF_KONKUR98 واسه اینکه گفت خودش ۱۳ ساعته حرفی نداره...منم که ۱۲ ساعتم یعنی کلن حرفی ندارم دیگه
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i جالبه اینکه منم اشتباهی فکر کردم با پینگ پونگ مشکل دارین
-
پشمک صدف خانم تایمی زیر 15 ساعت براشون مثل اینه که یهو 40000 واحد بورس تهران افت کنه در این حد مسولیت و حساسیت دارن برای اون تایم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous چه جوری این همه درس میخونید؟خسته نمیشین؟
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در واقع همه حرفو زدن مثل یه عاشقو معشوق با کتابا برخورد بشه همه چیز خود به خود منظم میشه و در واقع همینم هست از همون حرکتایی که همه شنیدیم توی اتوبوسم میشینی یچیزی دستت باشه برای خوندن و دوره...این حرکات آشنا هست برامون ولی خب باید از وابستگی چیزای دیگه بیرون بیایم من خودم قرار بود گوشی بگیرم همین هفته منتهی جدی بررسی کردم دیدم جور درنمیاد کنجکاویای زیر روی برای موبایل و تایم دقیق خواب و اجرای برنامه پس دس کشیدم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من چیکار کنم صبح زود بیدا شم؟
-
در واقع همه حرفو زدن مثل یه عاشقو معشوق با کتابا برخورد بشه همه چیز خود به خود منظم میشه و در واقع همینم هست از همون حرکتایی که همه شنیدیم توی اتوبوسم میشینی یچیزی دستت باشه برای خوندن و دوره...این حرکات آشنا هست برامون ولی خب باید از وابستگی چیزای دیگه بیرون بیایم من خودم قرار بود گوشی بگیرم همین هفته منتهی جدی بررسی کردم دیدم جور درنمیاد کنجکاویای زیر روی برای موبایل و تایم دقیق خواب و اجرای برنامه پس دس کشیدم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous واقعا ..شما هم پشت کنکوری هستین؟
-
سلام
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پشمک مثل این میمونه به یه عارفی که عاشقی میکنه و ریاضت میکشه توی بیابونو اینا بگیم چجوری تحمل میکنی یا به یه عاشق که اقلا 8 ساعت تلفنی حرف میزنه در روز با عشقش بگیم خسته نمیشی حرف میزنی انقد؟؟باید لذت ببرییییی از ثانیه ثانیه ای که روی یه تیکه کاغذی حتی...باید بدونی این عشقه رو برای چی داری... و در نهایت این عشقه بازتاب داره و اون وخ تصمیم بگیری کجا بتابونیمش این بازتابشو
-
@SADAF_KONKUR98 واسه اینکه گفت خودش ۱۳ ساعته حرفی نداره...منم که ۱۲ ساعتم یعنی کلن حرفی ندارم دیگه
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پشمک برای صبحا اکثرا راه حل سادش اینه تعهد ایجاد بشه من خودم رفیقمو واسطه میکردم میره سر کار یعنی نره صبح سر وقت آخر ماه حقوقش کسری میخوره من به این گفتم خیالت جمع من بیدارت میکنم اون وخ همه آسمونو زمین بگه خراب کن تایم خوابو مجبوری بری بخوابی البته بد آموزی نداشته باشه حالا کار دست کسی بدید
منتهی میگم تعهد جواب میده اگر که عاشق باشیمم که خودش جواب سوالمون هست
-
@mohaddese-p-o-i نه البته خب منم اشتباه کردم باید همه حرف بزنیم ممکنه بعضیا شرایطشون شبیه صدف خانم اوکی نباشه و نیاز داشته باشن که چجوری از یه عامل انتحاری مثل مهمونی بچه ای چیزی و حتی کوچکترین چیزای دیگه پلن داشته باشن برای دور زدن تحریمای درسی فک فامیل:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous شماها که منو نمیشناسین چه کرمایی ریختم واسه اینکه از دست مهمونی فرار کنم.یا نذارم مهمون دعوت کنن
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا مثلا خیلی عذر میخواما یکی که بدتون میاد توی فامیل که حساس بازی درمیره اذیت میده سر درس خوندنت و مسخره میکنه یا بلعکس کسی که موفقیتتو میخواد باهاش روال شو بگو من صبح این ساعت پانشدم پیام تلگرام یا اسمسی چیزی بزنم یعنی عذر میخوام روزمو گند زدم یجور تعهد
-
پشمک برای صبحا اکثرا راه حل سادش اینه تعهد ایجاد بشه من خودم رفیقمو واسطه میکردم میره سر کار یعنی نره صبح سر وقت آخر ماه حقوقش کسری میخوره من به این گفتم خیالت جمع من بیدارت میکنم اون وخ همه آسمونو زمین بگه خراب کن تایم خوابو مجبوری بری بخوابی البته بد آموزی نداشته باشه حالا کار دست کسی بدید
منتهی میگم تعهد جواب میده اگر که عاشق باشیمم که خودش جواب سوالمون هست
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous چرا من عاشق نمیشم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SADAF_KONKUR98 صدف دمت گرم خواهری
-
پشمک صدف خانم تایمی زیر 15 ساعت براشون مثل اینه که یهو 40000 واحد بورس تهران افت کنه در این حد مسولیت و حساسیت دارن برای اون تایم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous دقیقا.تازه اگه یه روز کمتر از 13 بخونم کل شبش رو از عذاب وجدان خوابم نمیبره...:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@IAmAnonymous دقیقا.تازه اگه یه روز کمتر از 13 بخونم کل شبش رو از عذاب وجدان خوابم نمیبره...:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SADAF_KONKUR98 وای چرا من اینجوری نیستم؟ :((
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پشمک اینمممممممم نگید خیلی دفعه های قبل ماهمه هم خراب میکردیم یقه خودمونو میگرفتیم میگفیم تو عاشق نیسی بکش کنار ولی اینطور نیست باید یه تایم کمی قرار بدید به مثلا پشمک بگید که برای چی میخواییی صبح پاشی برای چییی اینکارارو میکنی؟؟هروقت دلیل بود حتما اونم اوکی میشه
-
پشمک اینمممممممم نگید خیلی دفعه های قبل ماهمه هم خراب میکردیم یقه خودمونو میگرفتیم میگفیم تو عاشق نیسی بکش کنار ولی اینطور نیست باید یه تایم کمی قرار بدید به مثلا پشمک بگید که برای چی میخواییی صبح پاشی برای چییی اینکارارو میکنی؟؟هروقت دلیل بود حتما اونم اوکی میشه
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous شما خودتون چند ساعت مفید درس میخونید؟