کی کِی تولدشه🎂
-
my name زیب بودی فکر کنم👀✌
خواهری تولدت مبارک 😃🎆🎇🎉🎉🎆🎈🎂🎁🎁🎆🎇🎉🎉🎆🎂🎁
ایشالله همه سالای زندگیت به خوشی ❤💙💚💛💛💝💝💗💖💕💓💜💞💟💜💓💟💞💜❤💙💖💖💗💙❤❤💖💙💚💛💝💛💚💝
😘😍😘😍😘😍😘
دویست ساله بشی (فسیل شی)😂😂😂
-
Bad Fighter سلام
خیلی خیلی ممنون 😀🙏
دشمنتون شرمنده 🙏 -
Bio تولد شما هم مبارک راستش نمیدونم کیه
ولی تبریکا رو دبدم
ببخشید دیر شد
انشالله همیشه پیروز از میدان نبرد زندگیت بیرون بیای -
اعهم .......:microphone: :microphone: :expressionless_face:
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
بسم الله الرحمن الرحیم :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین :prayer_beads: :prayer_beads: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت حضار محترم و والا مقام خواستم به عرض برسانم که
:smiling_face_with_sunglasses:: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: %(#ba1467)[اغا دوباره تفلد داریممممممممممممممم] !:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :
%(#e83698)[تولد یه دختر مردادی] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
%(#cef22e)[یه دختر مهربون و دوست داشتنی] :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
%(#e35424)[یه دختر صاف و ساده] :smiling_face_with_halo: :star-struck:
%(#22b3b5)[یه خوشگل خانوم که دوستاش به خصوص] :sweat_droplets: :collision: @jahad-20:collision: :sweat_droplets: %(#22b3b5)[خیلی نگرانش می شن]
%(#4432e3)[و یه داداشی با غیرت البته] :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#e61554)[خب خب یه سال دیگه و یه عالمه چالش جذاب و هیجان انگیز دیگه در پیش رو داری !!!!]:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:%(#872341)[امیدوارم هر چالشی که تو زندگی برات رخ میده رو یکی یکی با موفقیت بگذرونی] :winking_face: :winking_face: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#9c1c5c)[حالا میخوام برات چندتا آرزوی قشنگ کنم]:victory_hand_light_skin_tone: :winking_face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :
%(#339be6)[اول از همه آرزو میکنم یه روزی مث خودکار بشی که علم و دانش به دست خودت نوشته بشه]:crossed_fingers_light_skin_tone: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face:
%(#de5b9d)[آرزو میکنم یه روزی مث شریعتی بشی هر چی جملات قصاره نسبت بدن بهت] :victory_hand_light_skin_tone: :grinning_squinting_face: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#ebd13b)[آرزو میکنم یه زمانی ایکیو سان بشی آب دهن بمالی به کف سرت همه چی حل بشع]:rolling_on_the_floor_laughing: :sign_of_the_horns: :smirking_face:
%(#62ba14)[آرزو میکنم فلش مموری بشی حافظت زیاد بشه] :squinting_face_with_tongue: :upside-down_face: :sunglasses:
%(#d42887)[آرزو میکنم توپ فوتبال بشی 22 نفر بخاطرت خود کشی کنن]:basketball:
(توپ بسکتباله):crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
%(#d46a28)[آرزو میکنم کبری بشی تصمیماتو تو کتابا بنویسن]
%(#afd428)[آرزو میکنم تام و جری بشی زندگیت سراسر پر از هیجان باشهع] :star-struck: :star-struck: :star-struck: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#d428c3)[آرزو میکنم لواشک بشی یکی برات ضعف کنه]:rolling_on_the_floor_laughing: :smirking_face:اینجوری ضعف کنه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :victory_hand:
%(#28d4c3)[آرزو میکنم معادله بشی و کلی آدم دنبالت باشن و بفهمن و درکت کنن]
%(#eb3b3b)[و در پایان آرزو میکنم کوزت شی و آخر سر خوشبخت بشی]:victory_hand_light_skin_tone: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
با تقلید از آقای موقاری %(#142dba)[«جونم به این آرزو ها »] :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :crossed_fingers:
:seedling: :rainbow: ولی جدای از همه اینا آرزو میکنم که عاقبت بخیر بشی اول از همه و به هر خواسته ای که ب صلاحت هست برسی :rainbow: :seedling:
نمی دونم هستی تو انجمن یا نه! ولی به رسم ادب خواستم این پیام تبریک زادروزتو از طرف دوستت زهرا و خودم بهت بگم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
:hibiscus: :sparkles: بچه رزمنده:sparkles: :hibiscus:و حالا دعوت میکنم از @...N...
دانش-آموزان-آلاء و دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
میهمانان عزیز:double_exclamation_mark:
حتما ماسک و دست کشو ژل ضدعفونی همراه خودشون داشته باشن :face_with_medical_mask: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: و فاصله اجتماعیو رعایت کنن :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_medium-light_skin_tone: دلمون نیمخواد تلفات بدیم ما هنوز لازمتون داریم :winking_face_with_tongue: :victory_hand_medium-light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: -
مبارکا باشه🎈🎈🍧🍨🍮🥧🍦
-
مبارکا باشه🎈🎈🍧🍨🍮🥧🍦
-
تولد ابجی کوچولوی قشنگ و نازم، کوثر ۷ مرداده از الان ۹ ساله شدنش رو تبریک میگم🥰🥰🥰
-
تولدتون مبارک ایشالا توی سال جدید زندگیتون به هر خواسته ای که دارید برسید و سالم و سلامت باشید
🥳🥳🥳🎂🎂🎂ZDM در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
تولدتون مبارک ایشالا توی سال جدید زندگیتون به هر خواسته ای که دارید برسید و سالم و سلامت باشید
🥳🥳🥳🎂🎂🎂 -
@jahad-20 تولدتون مبارک باشه
ان شاالله در سایه ی حضرت زهرا به هر آرزویی که دارید برسید -
@jahad-20 تولدتون مبارک باشه
ان شاالله در سایه ی حضرت زهرا به هر آرزویی که دارید برسیددوستان فک کنم سوء تفاهمی پیش اومده
تولده ایشونه بچه رزمنده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: -
دوستان فک کنم سوء تفاهمی پیش اومده
تولده ایشونه بچه رزمنده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :man_facepalming_medium-light_skin_tone:@دختر-بهار عا حالا دعای بدی هم نکردم😂😂
بچه رزمنده تولدتون مبارک انشالله به هرچیزی که میخواین برسین😀⚘ -
فردا خیر سرم هیجده سالم کامل میشه و جزوه جوانان آینده ساز مملکت میشم :)
تولدت مبارک من :face_with_head-bandage: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
روز دوستی رو هم پیشاپیش به همه عزیزان تبریک میگم 30 جولای:face_blowing_a_kiss: :face_with_raised_eyebrow: :woman_dancing_light_skin_tone: :woman_tipping_hand_light_skin_tone: :women_with_bunny_ears: :women_with_bunny_ears:
دانش-آموزان-آلاء -
تولد ابجی کوچولوی قشنگ و نازم، کوثر ۷ مرداده از الان ۹ ساله شدنش رو تبریک میگم🥰🥰🥰
Zahra Mohammadi 1 در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
تولدش مبارک
-
تولدت مبارک من :face_with_head-bandage: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed:
روز دوستی رو هم پیشاپیش به همه عزیزان تبریک میگم 30 جولای:face_blowing_a_kiss: :face_with_raised_eyebrow: :woman_dancing_light_skin_tone: :woman_tipping_hand_light_skin_tone: :women_with_bunny_ears: :women_with_bunny_ears:
دانش-آموزان-آلاءzahra_yp در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
دانش-آموزان-آلاءتولدتون پیش پیش مبارک ایشالله همیشه شاد سلامت باشی
-
دانش-آموزان-آلاء