Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • صفرتاصد یا همایش؟

منتقل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    مهشید حسن زادهم
    @ابوالفضل-ریسی ممنون
  • حسابان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    melikaaaM
    @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم
  • ریاضی کارگاه نکته و تست یا صفر تا صد

منتقل شده ریاضی
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    690 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @anahita-mehregan نه خیر امسال فقط دهم رو ظبط میکنن سال بعد یازدهم
  • کتابهای تست

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    Bavar skyB
    @ya-sna در کتابهای تست گفته است: @سارا-m ی سوال دیگ داشتم اینکه چون تازه می‌خوام شروع کنم کتابهای سال 97بخونم اشکال ندارن یا باید چاپ امسال باشم حتما مهم نیست کدوم سال باشه چون کتابای درسی سال به سال داره ازشون آب می‌ره و طراحا به حذفیات توجهی ندارن
  • آقای داداشی یا یاری

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    محمد ناصری 0م
    @babak-mans در آقای داداشی یا یاری گفته است: @Amin-Mehraji فکر کنم شما آقای یاری رو نمی شناسین.🙄🙄🤔 آقای یاری سوالات سخت رو با خون سردی و با توضیحات زیاد ارائه میدن ولی اقای کارزانیان تست ها رو سریع و با نکات تستی ارائه میدن به نظر من باید از هردو بزرگوار استفاده کرد
  • نردبام✨

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    622 بازدیدها
    matin shirinkamM
    بهترین کتاب برای دروس ریاضی میکرو گاج و تست خیلی سبز و تست نشر الگو هست
  • آقای امیر مسعودی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    525 بازدیدها
    Amir EzadpanahA
    @سارا-m مجموعه هارو چند بار اشتباه گفتن تو تلویزیون😂
  • درخواست راهنمایی

کنکور تجربی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    مهدیس فیروزیم
    سلام به نظر من هم مبحثی پیش برید اگر بخواهید برای امسال کنکور بدید مبحثی بخونید بهتر هست چون در مبحثی برای هر سه سال میباشه و احتمالا راحت تر هست اگه مبحثی جلو برید باید در طول هفته برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید در هفته یک الی سه مبحث را بطور کامل یاد بگیرید بعد هم به سراغ تست زنی برید(البته باید در کنار خوندن مباحث تست هم کارکنین تا بتونین به تثبیت کامل برسونین)
  • کتاب کار مناسب برای فیزیک

منتقل شده
    13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    493 بازدیدها
    سارا Mس
    من تعریف این دو کتاب رو شنیدم .... خواهرمم که راهنما و مشاورم هستن کتاب میکروگاج و خیلی سبز رو پیشنهاد کردن که برای فیزیک میکروگاج خریدم راضی هم هستم
  • کتابهای تجربی سال۹۷

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    سارا Mس
    دوست عزیز برای زیست که ن چون تغییرات زیادی داشته و کتاب جدیدی باید باشه ک دچار سردرگمی نشید و البته کتاب مثلا ۹۷ زیست ک بخواید بگیرید کلی مطالب اضافه داره! پس برای درسی مثل زیست پیشنهاد نمیکنم اصلا! فیزیک هم ک تغییرات داشته شیمی خوبه از نظر من مشکلی نیست مثلا از مبتکران استفاده کنید فقط مباحث حذف شده رو نخوانید چون شیمی تغییرات کمی داشته.... برای درسی مثل عربی هم فک نمیکنم مشکلی باشه سعی کنید کتاب های آخرین تغییرات کتب درسی رو تهیه کنید تا دچار سردرگمی و البته وقت خودتون رو پای مطالب اضافه نگذرونید
  • درسنامه و تست از ۲ کتاب متفاوت

منتقل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    461 بازدیدها
    سارا Mس
    سلام دوست عزیز از نظر من ک هیچ ایرادی نداره من خودم برای تست شیمی بعضی از مبحث ها ...کتاب درسی همراه با جزوه و حل چندین مثال رو ک میخونم دیگه کاملا مسلط میشم طوری ک همین درس نامه مبتکران رو به صورت ی مرور سریع میخونم چون این قدی مسلط شدم به اون مبحث.... و اگر نکته ای باشه لایت میکنم و تست هاش رو میزنم نگران نباشید درس نامه مبتکران ک بخونید چون روان و خوب توضیح داده کافیه 👌
  • انتخاب دبیر عربی

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    478 بازدیدها
    چیچکچ
    @arian-karampour سلام دبیر عربی جاست آقای ناصح زاده
  • بانک تست منتا

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    PotatoP
    سلام...منم میخواستم راجبش بدونم🤔 اگه کسی میدونه یا تهیه کرده بگه لطفا🌹
  • انتخاب منابع

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @mobina-tajik سلام از اونجا که من خبر دارم صفر تا صد به زوری کانل میشه برای امتحانات ترم ایشون چون وقت نداشتم تورق ریاضی دهم رو ظبط کردن که میتوانید ببینید و استفاده کنید که بعد از امتحانات ترم ایشون صفرتاصد رو میبرن جلو در ضمن از کار گاه نکنه و تست ایشون غافل نشید عالیه
  • ویدیوهای نظام قدیم استاد طلوعی واسه نظام جدید

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    aaa bbbA
    @حسین-علمی در ویدیوهای نظام قدیم استاد طلوعی واسه نظام جدید گفته است: سلام یه سوال بنظرتون اگه روی کتاب مسلط بود میشه از ویدیوهای نظام قدیم استاد طلوعی واسه نظام جدید استفاده کرد؟ فعلا نمیتونم راه ابریشم ایشون تهیه کنم ممنون میشم جواب بدید @دانش-آموزان-آلاء
  • منبع مفهومی حسابان و ریاضیات برای کنکور ۱۴۰۰

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    Amirmohammad NikanA
    @amin-hosseinzadeh سپاس
  • کتاب تست پایه یازدهم واسه تجربیا

منتقل شده
    13
    7 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    Fateme RadsereshtF
    @yazdan-gonabadi ممنون 🙏🌼
  • سردرگمی😣😣

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    Maedeh HdtiM
    @saba-zarei-0 ممنون☺
  • مبنع تست رایگان

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @amirmohammad-shakeri در مبنع تست رایگان گفته است: @ابوالفضل-ریسی آلا مگه جزوه تست هم میزاره؟ لینک رو میدی بی زحمت؟ @amirmohammad-shakeri کدوم درسا؟ https://alaatv.com/product/449#اینجا جزوات نکته و تست https://alaatv.com/product/349#جزوه نکته و تست اینجا و در کارگاه نکته و تست زیست هم میتونید تستهای زیست رو پیدا کنید که استاد گفتند حدود هزار تست هست دهم و یازدهم رایگان و دوازدهم هم ۴ هزارتومان هست @amirmohammad-shakeri
  • کتاب کمک درسی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    313 بازدیدها
    Helen AliniaH
    @فاطمه-رحیمی ممنونم🌹