Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • دینی و عربی ۹۸

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    S
    @رضا-امیری والا در جریان نیستم من خودمم 99 بودم الآن باید خیلی بخشا رو تغییر بدم خودم تو کتاب پی دی اف کتابارو ببینید فک کنم بهتر باشه
  • اساتید ریاضی و فیزیک

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    C
    @melina-mohtasham :heavy_heart_exclamation: @saba-zarei :heavy_heart_exclamation: @Hhh-Hh:rose: @Amirreza-Vafaei-Moghadam :rose: دوستان خیلی ممنونم:heart_suit: موفق باشید:revolving_hearts: :sparkles:
  • کتاب تست

15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    رضا امیریر
    @saad-mollaei-0 انشاالله با دوره ی آقای امینی جلو میرم. منتها در تست های الگو انگار تست تاشون خیییلی چالشی نبود.خیلی از تست ها به راحتی با دنباله حسابی حل می شد.یه سری هم که درجه بود و با راه حل تکراری به دست میومد(و متاسفانه این جور تست ها کم هم نبودند) برای همین تصمیم گرفتم یه کتاب بگیرم که یه ذره تست هاش جوندار تر باشه. چون تا این حد رو معلم خودمونیم درس میده. ولی باز احتمالا تابستون برم سراغش
  • اقای یاری

منتقل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    367 بازدیدها
    محمد متین 0م
    @shamdoon-shamdooni من داداشی رو ندیدم اما با آقای یاری بی نظیر یاد میگیرم، خیلی مفهومی درس میده،
  • سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @رضا-امیری در سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند متشکرم از راهنماییتون خواهش میکنم
  • کسی هس که با موسسه مکتبستان کار کرده باشه؟؟؟

منتقل شده
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    AliReza HHA
    من پارسال پکیج تخصصی مکتبستانو گرفتم اصلا راضی نیستم واسه درس مدرسه نسبتا خوبه اما واسه کنکور نه
  • تهیه راه بلد در مقطع یازدهم

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    Arezo GholamiA
    @m-an
  • تایم استراحت

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    615 بازدیدها
    یسنای
    @melika-am آخه گلم مگه به دوست داشتنه آدمه کلش 7یا8ساعت بخوابی کافیه که همون8ساعت یا7ساعت رو بین روز تقسیم کن مثلا شب7ساعت روز یک ساعت
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • منابع تست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    یسنای
    @دیوار بر طبق کنکور99 شیمی خیلی سبز سطحش پایینه و حتما یه منبع دیگه در کنارش داشته باش که سطحش بالا باشه عربی جامع خیلی سبز هم سطحش پایینه و عوضش کن
  • بچه های قلم چی بیان!!

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    یسنای
    @maedeh-hdti من پارسال شرکت کردم فقط آزمون بود و مجبورم نکردند کتاب و پشتیبان ویژه بگیرم(پشتیبان عادی داشتم )
  • فیزیک با من سازگاری ندارعه :|

34
    8 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    640 بازدیدها
    saad mollaei 0S
    @mohammad-afshar بعضی جاها تو صفرتاصد که سوالای تکراری حل میکنن، میشه. ولی در کل آقای ثابتی سرعتش بالاست :thinking_face:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • تست ریاضی دهم لکستانی یا امینی؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    سهیل واحدیس
    @hassan-mortezavi زیاد تست بزن تا با انواع تست آشنا بشی
  • استاد پویان نظر یا ااستاد گودرزی؟

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    م
    فک میکنم استاد پویان نظر بیشتر تشریحی کار میکنن و تستی استاد گودرزی که خداروشکر صفر تا صد یازدهم استاد گودرزی شروع شده
  • منابع کمک آموزشی یازدهم تجربی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @fazal-laghari در منابع کمک آموزشی یازدهم تجربی گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند ممنون خواهش میکنم
  • خیلی خیلی فوری انتخاب استاد برای تدریس درس ریاضی یازدهم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    R
    من خودم با آقای صدری درس ریاضی رو پیش میرم خیلی خوب و مفهومی تدریس می کنند
  • مدرس برای ریاضی پایه کی خوبه؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    Omid SobhaniO
    ریاضی دهم آقای لکستانی خوبن آقای ثابتی هم اگه اشتباه نکنم پایه داشتن که خوب هستن ایشونم
  • فروش کتاب

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    aaa bbbA
    @1381sahar خواهش🌷 درسته استفاده ازش یکم سخته ولی زیادم بد نیست. سوال رو از روش میبینم و توی تخته وایت برد حل میکنم که کاغذ هم مصرف نشه😅
  • تفاوت فیزیک تجربی و ریاضی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    463 بازدیدها
    Mohammad M.M
    @sahar-ahmadi دهم بچه های ریاضی یه فصل کاملا جدا به اسم ترمو دارن یازدهم کتاب های کاملا یکیه به جز چند تا فرمول و چند تا توضیحات بیشتر مثلا رابطه کیرشهف و فرمول چگالی سطحی و چند تا دیگه دوازدهم فصل اول بچه های ریاضی سقوط آزاد بیشتر دارن فصل دو حرکت دایره ای فصل سه و چهار ریاضی همون فصل سه بچه های تجربیه یه ذره بیشتره فقط فصل پنج و شش ریاضی همون فصل چهار تجربیه ولی یه خورده بیشتره