Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • تابع ع هموگرافیت

حل نشده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    AnselA
    @yeganeh-fallah در تابع ع هموگرافیت گفته است: @ftm-montazeri رسمشو میشه بکشی شرمنده یه خورده خط خطی شد[image: 1633591081230-jpeg_-_-_8305798694470881487-resized.jpg]
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • تابع چند جمله با دامنه قدر مطلقی و تشخیص صعودی

حل نشده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Y
    @ftm-montazeri در واقع چه گزینه شد؟
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    3
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    23 بازدیدها
  • اعمال جبری روی توابع

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    Mohammad sabetyM
    @amirreza-vafaei-moghadam فهمیدم:smiling_face_with_heart-eyes: ممنونم:rose:
  • کمک حل سوالات معادله درجه دو

حل نشده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @فاطمه-رحیمی [image: 1633468417765-camscanner-10-06-2021-00.16_2-2-resized.jpg] منم از همین راه رفتم... ک خب الان دیدم دوستامون هم از همین راه رفتن 😅😂🌷🌷 فقط من یکمی کمتر خودمو درگیر اعداد کسری و کمتر درگیر حدس زدن ریشه های اعشاری کردم و حس کردم سر آزمون هستم و نباید زیاد درگیر اعدادی بشم ک اتلاف وقتش بیشتره... 😅😂😂😂🌷
  • تست ریاضی خط

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
    غزل سلیمانیغ
    2 خط y=1-2x و 9x-3y=16 چه زاویه ای باهم میسازند؟1)30درجه 2)45 3)60 4)90
  • انتقال سهمی و نقطه راس؟؟

حل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    A
    @amin-forouzan در انتقال سهمی و نقطه راس؟؟ گفته است: @amirmohammad-shakeri در انتقال سهمی و نقطه راس؟؟ گفته است: یکی از بچه ها اینجا قبلا اشاره کرده بود که میشه با انتقال راس سهمی ، درجه 2 هارو راحت تر جواب داد چرا منشنم نکردی خودم بگم؟! آره این سوال که خودش انتقال رأس سهمی رو خواسته، نکته ای که گفتم خوراکشه! ریز به ریز نوشتم: [image: 1633342322101-20211004_133808-resized.jpg] دقت کن برای تبدیل f(2x+1) به f(x) باید مراحل انتقال رو برعکس انجام بدی (اول ۲ و بعد ۱ رو برعکس تاثیر بدی) بعد تبدیل f(x) به تابع نهایی سوال هم که راحته ... من تشریحی نوشتم که متوجه شی چه خبره، بدیهیه که اگه بار ها تمرینش کنی رو جلسه آزمون خیلی سریعتر و با نوشتن کمتری به جواب می‌رسی ... ممنون. یه سری سوالا داشتم که حل شد واسم. راستی میشد راس سهمی رو سریع تر هم پیدا کرد.تقریبا خیلی تفاوتی نداره تو سرعت ولی سر راست تره و اینکه اصن یادم نبود کی بهم یاد داده بود اون نکته رو که بخوام تگت کنم.
  • لم یا لر مسئله این است🤔

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    Masih shirdelM
    فرق تابع لر با لم اینکه که لم یک جا شیبش ۰ میشه میشه و اکیدا صعودی نیست ولی لر اکیدا صعودیه و شیبش همیشه مثبته
  • یازدهم

حل شده
    15
    1
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    A
    @amir-mahdi-salimi در یازدهم گفته است: @amirmohammad-shakeri ممنونم نظورت ازتنها کردن همون استاندارد کردنه؟ اره
  • موضوع حذف شده است!

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
  • چیزی رو غلط یاد گرفتم؟؟

حل شده
    3
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    A
    @سینا-0 در چیزی رو غلط یاد گرفتم؟؟ گفته است: @amirmohammad-shakeri درود وقتی که ساده کردید ، منفی پشت x هم باهاش رفت و برای همین ، تو تعیین علامت با + شروع کردید و جواب اشتباه بدست اومد ، همونطور که گفتید ، اون منفی که حذفش میکنید رو باید تاثیرش رو در تعیین علامت در نظر بگیرین کاش به جای این راه طولانی از رد گزینه استفاده میکردید . تو ازمونا از رد گزینه استفاده میکنم ولی تو خونه و موقع تست زدنای خودم ، اولویتم روش جبریه. بعدش که یه بار جبری جواب دادم ، عدد گذاریش رو هم انجام میدم
  • عددگذاری و ترکیب توابع؟؟

حل شده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    milad havazyariM
    @amirmohammad-shakeri سلام اول به g یک رو دادم 3 داد بعدش به fog یک دادم اون 19 داد پس f اونیه که 3 بدی 19 بگیری
  • کتاب تست ریاضی دهم

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    Anzw 18A
    @maryam-عابدی متشکرم مریم جان حالا امسال که اولین جلسه ریاضیمون صبح بود😁 ولی سال گذشته سطح مطلوبی داشتم خیلی ممنون نظرت خیلی راهنماییم کرد🤗
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
  • مثلثات

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Najmeh KhatamiN
    @javad-keyhani ممنون
  • مسئله ساده ای که نمی‌دونم»ریاضی

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    z GheibiZ
    @a-azz [image: 1633161866945-img_-_-2-resized.jpg]
  • حل تست برنامه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    Marziye NasiriM
    سلام بچه ها توی برنامه راه ابریشم تجربی ، نوشته ریاضی حل تست. منظورشون کدوم جلسه هست؟ مرسی که جوابمو میدید
  • برد

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    miss. Mir1381M
    @amirmohammad-shakeri سلام ببین توی فصل کاربرد مشتق ما دو مورد رو یادمیگیریم. اکسترمم نسبی و اکسترمم مطلق اکسترمم در کل به مینیمم و ماکسیمم تابع میگن. مثلا مینیمم نسبی محلیه که نسبت به اطرافش از همه جا پایین تره ولی مینیمم مطلق نقطه ایه که از همه نقاط تابع پایین تره. توی فصل کاربرد مشتق یادمیگیری چجوری اکسترمم مطلق و نسبی رو پیدا کنی بعد برای پیدا کردن برد معمولا ، بعد از پیدا کردن نقطه ی ماکزیمم مطلق ، نقطه رو توی تابع جایگذاری میکنیم چون اون نقطه بالاترین نقطه تابع است پس f(x) هم که میده قطعا نقطه اول بردمونه و وقتی نقطه مینیمم مطلق رو‌هم پیدا کردیم ، همین روشو به کار میبریم تا مقدار تابع توی کمترین نقطمون رو هم به دست بیاریم اینجوری برد معلوم میشه اما بهترین روش همچنان رسمه چون بعضی اوقات این روش خیلی سخت میشه!