Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تست آزمایش مزلسون و استال

14
    1
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    623 بازدیدها
    ا
    فک کنم دو مورد درست هستش
  • کجای کتابه؟!!

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    M
    @Soniaaa صفحه ۱۰۸ زیست دهم پاراگراف بالای صفحه
  • مایع مخاطی و.مایع موکوزی و لیزوزیم ..این 3 تا چ فرقی با هم دارن ؟؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Sana SharifiS
    فرق موکوز با بزاق‌چیه ؟
  • ریبوزوم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    R
    @amir-reza-babahabib سلام آقا امیر رضا 🙂🌹 والا من حالا این مبحث رو نخوندم و همگام با قلمچی پیش میرم ببخش 🙏
  • میلین

11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    .
    @پرستو-بابایی از لحاظ علمی که بله میلین نداره ولی خب جملات کتاب سردرگم میکنه آدمو
  • میدان الکتریکی و قانون ۹۰

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    416 بازدیدها
    f.nalistF
    @Ahmadreza-Amanzadeh خواهش میکنم فقط سوالتون رو تبدیل به حل نشده و بعدش حل شده کنید
  • سانتریول🤔

حل شده
    12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @Reza-Gamer بله حتما. با توجه به اینکه گلبول قرمز بیشتر اندامکاشو از دست میده و تقسیم هم نمیشه جوابش همونه.
  • قید زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    R
    @دانش-آموز-کنکوری @تجربی @دوازدهم
  • طول کروموزوم

@زیستشناسی @کنکوری ها @تجربیا
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    omid ostadiO
    @fatemeh-pourjafar در طول کروموزوم گفته است: سلام بچه ها کسی میدونه طول کروموزوم یا دنایی که داخل کروموزومه چقدره؟ تو یه مقاله خوندم کروماتین 6 فوته که یعنی حدودا 2 متر
  • زیست دهم

زیست دهم
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    javad saeediJ
    @nima-H توضیحاتت کامل بود ولی یه چیزم من اضافه کنم،اگه بگه در هر فرآیند انتقال مواد در عرض غشا ،اونوقت درون بری و درون رانی حساب نمیشن چون تو اینا از عرض غشا برای عبور مواد استفاده نمیشه
  • پیوند هیدروژنی ! tRNA !

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    650 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @Allen-Gamer بعضی اوقات تو تستا طراحا منظورشون رو کامل نمیگن اگه منظورش این باشه که tRNA بین دو رشته پیوند هیدروژنی داره میتونیم غلط در نظر بگیریمش(مثل دی ان ای مثلا) ولی اگه پیوند بین همون تک رشته منظورش باشه درسته و پیوند هیدروژنی داره
  • زیست یازدهم

حل نشده
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    لیلا تقیپورل
    به نظر من جوابتون درسته
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • عصب ها...

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    omid ostadiO
    @aila-afshar در عصب ها... گفته است: سلام اعصاب نخاعی توسط نخاع به مغز متصل میشن آیا اعصاب مغزی هم توسط نخاع متصل میشن یا جداگانه؟ عکس این اعصاب داخل کتاب هست
  • سانتریفیوژ با سرعت ......؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    S
    @haniehno بازه با چی فالو انفالو زدم ؟😂
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • تنفس

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    omid ostadiO
    @ramses-kabir در تنفس گفته است: @omid-ostadi در هیچ کدوم از مراحل ما غیر فعال شدن تهویه رو نداریم چون به هر حال هوای باقی مانده همیشه باعث در جریان بودن تهویه ی ششی میشه حتی موقع بازدم حرفت کاملااا درسته داداش تهویه هیج وقت غیر فعال نمیشه (مگه موقع مرگ) اما گمون کنم منظور طراح سوال مرحله ای است که انجام تهویه به صورت غیرفعاله (یعنی بازدم عادی ) غیر فعال شدن تهویه با انجام تهویه به صورت غیرفعال مثل هم نیستن :))
  • مخاط

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    محمد مهدی حق جوم
    درود ترتیب لایه مخاطی تو لوله گوارش از خارج به ۱ ماهیچه مخاطی ۲ بافت پیوندی سست+رگ های خونی ۳ هم بافت پوششی که همیشه غشا پایه همراهمه. حالتی آستر هم بخوام مثال بزنم مثل آستین های لباس فرم مدرسه وسط دو لایه پارچه از پلاستیک برای نگه داری فرمش استفاده می کنند.
  • تنفس

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    omid ostadiO
    @Fatemeh-Shafiee از نظرم هردو غلط هرچی ذخیره دمی بیشتر شه (یعنی هوای بیشتری در شش ها دمیده شه )کشسانی شش ها هم بیشتر میشه پس رابطه ی مستقیم دارن نه معکوس تو حجم جاری میخونیم مقدار هوای یک دم عادی یااااا یک بازدم عادی 0.5 لیتره پس وقتی حجم شش ها از 3 لیتر بیاد به 2.5 لیتر میگیم بازدم عادیه نه از 6 لیتر بیاد به 3 لیتر ! درنتیجه غلطه
  • تنفس

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    Kiana AminniaK
    @Nazanin-4 خیلی ازتون ممنونم 🙏