Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • همانندسازی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    R
    @omid-ostadi اها یلحظه تعحب کردم 😂
  • زیست۲ فصل۳

حل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    A
    @sara-83 ممنون عزیزم وقت گذاشتی💛
  • سوالات بحث گوارش

سوال زیست
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    fatemeh nadri 0F
    در هر فرد سالم و بالغ همواره بنداره خارجی میزراه توسط قشر مخه؟انعکاس نداریم؟ هر بنداره ای که در عبور محتویات لوله گوارش نقش دارد در ساختار خود دارای یاخته های ماهیچه ای تک هسته ای است؟ در لوله گوارش حرکات کرمی همانند قطعه قطعه کننده تحت تاثیر اعصاب خود مختار است؟ سلول های اصلی غدد معده برخلاف سلول کناری همه انزیم های گوارشی را از طریق اگزوسیتوز ترشح میکند؟
  • نایژه اصلی و بقیه شون

8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    R
    @Rahman-Atafat ببخشید اون ترقوه نیست دنده اوله یه وقت ان دوتا رو باهم اشتباه کردم آدمی زاد دیگه
  • ذخیره دمی و بازدمی

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    AnneA
    @omid-ostadi صد البته که بهتر بود
  • خون بهر

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    R
    @mahshid-avajian پیش میاد 😂
  • درست یا غلط

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    R
    @Mehrsa-14 خواهش میکنم
  • فصل یک زیست یازدهم

حل شده
    26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    @yasin-sheibak اهان
  • فصل یک یازدهم

حل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @Gharibe-Gomnam اینو حقیقتش مطمئن نیستم ولی با توجه به اینکه اونا وجود دارن میشه اینو نتیجه گرفت ولی در حد تست ها نیست من ندیدم تاحالا
  • کلیه!!!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @mahshid-avajian خواهش می کنم 🧡
  • باکتری بدون پوشینه..🤔

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @sara-83 @Majid-Koohpeyma-1 خیلی ممنون🌱
  • سه لختی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    M
    @sara-83 ممنونم منم باشما موافقم فقط ب نظرتون این تستی که فرستادم نباید گزینه چهارشم غلط باشه؟چون گفته به حفره ای در قلب که دریچه سه لختی دارد میریزد
  • زیست 2 فصل 3

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    R
    @مهران-تقی-زاده سلام بله کلا استخوان های زندزبرین و زیرین باهم در مفاصل مچ و بازو شرکت میکنن ولی درشت نی و نازک نی فقط در مفصل مچ پا باهم هستن
  • زیست یازدهم

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    @mahshid-avajian ممنون🙏🙏
  • این جمله چی میگه؟ 🙄

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    M
    @مهسا-استوار خیلی ممنون😍
  • تخمک زایی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    S
    @pekf-mfm در تخمک زایی گفته است: سلام تو کتاب خ سبز نوشته که همه سلول های حاضر در تخمک زایی از اووگونی تا دومین گویچه قطبی 22 نوع کروموزوم غیرجنسی دارن ولی من باهاش مشکل دارم.... ببینید این جمله برا اولین و دومین گویچه قطبی و اووسیت ثانویه که هابلوئیدن قبول دارم کلا 23 تا کروموزوم دارن پس 23 نوع کروموزوم دارن که 22 تاش و 22 نوعش غیرجنسین اما بریم سراغ اووگونی و اووسیت اولیه خب مگه این دوتا دیپلوئید نیستن؟ یعنی 23 جفت کروموزوم دارن دو سری کروموزوم دارن که تو هر سری 23 تا کروموزوم داریم که 22 جفتش غیرجنسین یعنی 44 تا خب این 44 تا مگه 44 نوع نیستن؟ مثلا جفت کروموزوم شماره 1 یدونه اش از پدر اومده یدونه اش از مادر اینا مگه 2 نوع نیستن؟ چرا گفته همه سلولا 22 نوع کروموزوم غیرجنسی دارن در صورتی که اینا 44 نوع داشتن @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @همیار سلام دوست عزیز، ببینین وقتی یه سوال میگه مثلا این جاندار چند نوع کروموزوم داره ، باید تعداد انواع کروموزوم هارو براساس اندازه شکل و محل قرارگیری سانترومر مشخص کنین نه معیارای دیگه ،برای مثال تو اووسیت ثانویه 22نوع کروموزوم غیرجنسی داریم یعنی 44تا کروموزم غیرجنسی که دو به دو از نظر اندازه، شکل و محل قرارگیری سانترومر مشابه هم هستن و 1 نوع کروموزوم جنسی که یعنی دوتا کروموزم جنسی که از نظر اندازه ، شکل و محل قرار گیی سانترومر مشابه هم هستن.
  • استخوان های دنده

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    R
    @Alireza-Mousavi درسته ، آیکیو چاپ جدید همین نکته رو داره و متن کتاب درمورد این موضوع چیزی نگفته فقط شکل کتاب هست .
  • فصل یک زیست یازدهم

حل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    ممنون @سینا-0 @yasin-sheibak
  • دنای خطی پروکاریوت !

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Alireza MousaviA
    @Allen-Gamer 😂😂جملت از بیخ غلطه حالا اگه ما پلازمیدم در نظر بگیریم بازم غلطه چون طبق فصول اخر زیست ۳ پلازمید حلقویه😂😂😂🤣
  • غددبرون ریز نای

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    .
    @فرناز-مقیمی آخه من مشکلم همینه تو قلم چی های سال های گذشته دقیقا محتویات مترشحه از این غدد مورد سوال واقع شده بوده و خب چون در کتاب بهش اشاره نشده من شک کردم امیدوارم همینطور که شما میفرمایید باشه