Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • محل مرگ گلبول‌های قرمز⁉️

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    841 بازدیدها
    S
    @Erfan_JvN ممنونم
  • سوال از زیست

حل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    S
    @Erfan_JvN شاید😂 ممنونم🌹
  • فصل ۲ زیست دوازدهم

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    PlutoP
    @Soniaaa خیلی ممنون🌼💟
  • تست عجیب ....

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Alireza-Mousavi کلا فصل اول دهم گفتار اول و دومش یه سوالایی درمیارن برگ ریزون
  • 🍀 سفری به درون دنیای زیست انیمیشنی! 🍀

30
    43 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    SunnivaS
    @Infinitie-A چه خوشگل😍🤩 ممنون🤩🌠
  • دوازدهم

@دانش آموزان @زیستشناسی @کنکور1402 @راه ابریشم
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    زهرا محمدی 7ز
    قند هم حلقه آلیه
  • ترجمه پروکاریوت

حل شده
    2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    Zahra.tgZ
    @Fatemeh-Shafiee سلام چون همه رنا ها ترجمه نمیشن فقط رنای پیک ترجمه میشه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • جزوه علوم پایه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Yeganeh MahdiazarY
    سلام میشه بگین جزوه علوم پایه آقای مقاری رو چجوری دانلود کنم ؟
  • مصرف اسیدچرب در یاخته های ماهیچه ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    597 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @پارسا-کریم-خانی سلام ،من فکر می کنم اونی که تنفس بی هوازی بیشتری داره به علت اینکه لاکتیک اسید بیشتری تولید می کنه پس می تونیم بگیم اسید چرب بیشتری مصرف می کنه از نظر من تار ماهیچه ای کند مصرف اسید بیشتری داره ولی خب در این مورد اطمینان کامل ندارم
  • فصل قلب...

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @Bahar-Gh بله درسته این هم که میگه نمی‌ذاره لت به داخل دهلیز برگرده، زمانی که بطن منقبض میشه خون داخلش به سمت بالا برمیگرده و به دریچه فشار میاره و اگه اون طناب ها نباشن دریچه به سمت دهلیز باز میشه و خون داخل دهلیز برمیگرده.
  • ملخ

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    P
    اصلا جزء مطالب کتاب درسی نیست . مولف کتاب هم عمدا از شکل حذف ش کرده. اما واسه کنجکاوی و مطلب خارج از کتاب: به اونا میگن کیسه های تنفسی. شناخت عملکرد این کیسه ها، به دونستن یه نکته از فصل 3 زیست دهم نیازه، که از چاپ 98 به بعد از کتاب حذف شده. اون نکته هم این بوده که منافذ نایدیسی(همونی که با بیرون در تماس) قابلیت باز و بسته شدن داره. این کیسه ها هوای اضافه رو برای زمان لازم، ذخیره میکنن. مثلا حشره، توی شرایط خشکی، منافذ نایدیسی رو میبنده و از هوای ذخیره شده در این کیسه های تنفسی استفاده میکنه. دوم اینکه اگه حشره به فعالیت بیشتری نیاز داشت( مثل وقتی که ملخ تند تند میپره اینور و اونور) این کیسه ها بیان کمک ش و اکسیژن یاخته ها رو تامین کنن.(میشه گفت برای جلوگیری و یا کاهش انجام تخمیر در یاخته هاش داره اینکار رو میکنه)
  • دو سوال کوتاه از: فصل5|زیست2

حل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    L
    @mr-fantastic لایه ای از پوست بدن مردان که دارای شبکه ای از رگ های خونی است منظورش چربی و درم هست قطعا مشاهده یاخته های ماهیچه ای تک هسته ای مرتبط با رشته های بخش خودمختار دستگاه عصبی خب درسته چون رگ دارن رگ هم ماهیچه صاف داره که کار غیر ارادی دارن تو شکل که برا درمه
  • کانال های دریچه دار

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    راستش توی گوگل نتونستم نتیجه ای بگیرم ؛اما خودم فکر می کنم که کانال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی هم دارن .حالا چرا اینطوریه ؟! یاخته های ماهیچه ای هم مثل یاخته های دیگه باید دارای گیرنده باشن تا بشه پیامی رو دریافت کنن ؛که برای مثال برای یاخته های ماهیچه ای میشه پیام انقباض و از طرفی .. ما می دونیم که گیرنده ها نوعی کانال دریچه دار هستن ؛سدیمی برای سیناپس تحریکی و پتاسیمی برای سیناپس مهاری پس می تونیم این نتیجه گیری رو ازش داشته باشیم
  • زیست یازدهم

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    mlika hoveidaM
    @Rahman-Atafat آهان ممنون
  • گره بیشتره یا بند

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    M
    سلام گره بیشتره
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • فصل یک زیست یازدهم

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    @Gharibe-Gomnam در فصل یک زیست یازدهم گفته است: @Soniaaa عههه یعنی اگر بگن که پتانسیل عمل فقط در یاخته های عصبی هست غلطه اگر بگن همه یاخته ها پتانسیل عمل دارن بازم غلطه؟ و اگر بگن همه یاخته ها پتانسیل ارامش دارن درسته؟ @Rahman-Atafat شما میدونین؟
  • تنفس جانداران

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    R
    @sara-83 دلیلش اگه جناب قورباغه رو بگیریم البته اگه تنفس پوستی برای نوزاد اونم باشه گزینه رد میشه
  • تست رو مخ زیست!

کنکوری راه ابریشم تجربیا
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    791 بازدیدها
    رویا شریفیر
    @Alba این سوال نظام قدیم همچین سوالاتی از کتاب زیست حذف شده