Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نوار قلب

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    Sara_RS
    @salma-khajavi 🌸🌸
  • گروه های عاملی

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    چیچکچ
    @hossen-forozan سلام من مثلا اینطوری میگفتم رازیانه اتر داره و اونا قسمت هارو با تاکید بیشتر میگفتم تو ذهنم بمونه مثلا میگفتم یکی گشنیز بخوره مست میشه الکل داره بااااادااااام ااااالدهید داره اینطوری چند بار بخونی حفظ میشی
  • درون ریز

حل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    Mo XoM
    @hossen-forozan بله، خود کتاب هم از لفظ ترشح استفاده کرده متن کتاب در هیپوتالاموس ساخته و در بخش پسین هیپوفیز ذخیره و ترشح میشود تست ها هم اصولا کد های هورمون های مترشحه از پسین وهورمون های ذخیره شده در پسین و...استفاده میکنن
  • تغییرات فشار خون و فشار تراوشی و اسمزی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    setayesh rezvanyS
    @حسین-باقری سلام این فشار اسمزی که برای جریان توده ای لازمه به غلظت پروتئین های حل شده در خوناب بستگی داره و در اثر عدم تغییر غلظت پروتئین ها تقریبا ثابته.
  • یعنی این غلطه!؟

6
    1
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    S
    @Nastaran-Aghaei در یعنی این غلطه!؟ گفته است: پاسخ: یه سوال از هیدر[image: 1662034267196-screenshot_-_samsung-internet.jpg] سلام دوست عزیز،سلول های لایه داخلی هیدر سه نوع هستن ،1) گروه اول آنزیم گوارشی اگزوسیتوز میکنن،۲)گروه دوم وظیفه شون آندوسیتوز ذرات غذایی،انجام دادن گوارش سلولی ،ترشح مواد دفعی حاصل از گوارش به کیسه گوارشی هست ۳)یه گروهشونم تاژک دارن برای گوارش مکانیکی غذا هر کدوم از این سلول ها کار اختصاصی خودشون دارن اگه جواب سوالتون رو گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • ....

حل شده
    15
    1
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    Mo XoM
    سلام بنظر من گزینه دو درسته ببینید اون منفذ، اسمش منفذ اشلم هستش بصورت دایره مانند در محل اتصال قرنیه به صلبیه وحود داره پس در هر جا این دو تا خواستن بهم اتصال پیدا کنند اون منفذه هست گزینه سوم با افزایش همگرایی الزاما تشکیل بر شبکیه نیست،زیادی قطعی حکم کرده شکتون بحا بوده هم دو هم سه گزینه خوبی هستند اما بین گزینه خوب و خوبتر انتخاب باید میکردین گزینه سه نیشه حرفی ازس دراورد اما دو ردخور نداره
  • مجاری نیم دایره ای

5
    1
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    Sara_RS
    @پرستو-بابایی 🌸🌸
  • زیست ۱ فصل ۴

7
    1
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Mo-Xo 🙂❤️
  • دستگاه درون ریز

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در دستگاه درون ریز گفته است: @sarvin-Piri ممنون خواهش میکنم موفق باشین😊
  • پارانشیم

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    R
    @F-Ahmadi ببینید پارانشیم در سه سامانه یافتی نیز یافت میشود و جزو سه سامانه بافتی نیز هست یعنی پارانشیمی که در سامانه بافت اوندی هست <نه بافت اوندی چون بافت اوندی با سامانه اوندی فرق میکنه >دیگه جزو سامانه بافت زمینه ای نیست و جزو سامانه اوندی هست
  • ظرفیت های تنفسی

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    S
    @Saba-3 در ظرفیت های تنفسی گفته است: سلام استاد یه سوال داشتم راجع به نمودار،از قسمت نوک قله تا حجم جاری که سیر نزولی داره بازدم محسوب میشه؟[image: 1661948000579-16619476916341729519633491444880-resized.jpg] سلام دوست عزیز.من عکسی که فرستادین رو نمیتونم ببینم ،اگه منظورتون قسمت های نزولی اسپیروگرام هست اونا بازدم هستن و قسمت های صعودی دم هستن ،اگه جواب سوالتون رو گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • نقوش هورمون های جنسی در زن (کمک)

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    R
    @Ariana-Ariana دقیقا 👌 F کد داره برای فولیکول و S کد داره برای سرتولی
  • گیاهی

حل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    چیچکچ
    @hossen-forozan طبق متن صفحه ۱۰۳ زیست دهم درسته
  • دستگاه درون ریز

حل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    Mo XoM
    @hossen-forozan طی افزایش فشار خون میدونیم که بصورت انبوه موادی از مویرگ خارج میشن چون فشار خون زیاد شده پس فشار تراوشی نسبت به فشار اسمزی بیشتر میشه پس برگشت مواد دچار ایراد میشه و خیز یا ادم رخ میده این فک کنم روشن می‌کنه که فشار اسمزی یه چیز نسبی هستش نمیشه گفت الان زیاد شده کم شده!!
  • یه سوال از هیدر

16
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    SachliS
    @Mo-Xo آره چون کتاب حرفی درموردش نزده
  • چند سوال از قلب ماهی💙🐟

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Mo XoM
    @sara-83 🤷 خواهش میکنم
  • سامانه گردش باز

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    Honey MH
    @sara-83 خواهش می‌کنم🌷🌷🌷
  • راه انداز

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    ramses kabirR
    @amir-reza-babahabib ببین رنا بسپاراز در یوکاریوت ها برخلاف پروکاریوت ها (در حالت کلی) توانایی اینو ندارن ک رشته ی دنا رو برای رونویسی شناسایی کنن و رو نویسی رو از روی دنا شروع کنن پس ی توالی معمولا قبل از توالی ای ک باید از روش رو نویسی صورت بگیره وجود داره ک باعث میشه رنابسپاراز توالی دنای مورد نظر رو شناسایی کنه ک ب اون راه انداز میگن
  • رفع اشکال فصل ۴

حل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    f.nalistF
    اگر جواب سوالتون رو گرفتید به حل شده تبدیل کنید
  • جانداران پر یاخته‌ای

حل شده
    8
    0 رای ها