Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تست

2
    1
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    Hhh HhH
    @تجربیا
  • ؟؟؟؟

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    محمد فوادم
    فهمیدم چیشد ممنون
  • سوال زیست - بافت پوششی

حل شده
    30
    1
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    Honey MH
    @Mo-Xo راستش رو گزینه ۲ مطمئنم معدست چون نکتشو معلممون موقع تدریس بهمون گفته بودن. کلا این نکته رو حفظ باشین چون چند بار دیدم این کد رو برای معده دادن.
  • غشای پایه جزیی از بافت پوششیه ؟

تجربیا دهم تجربی زیست پایه
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    L
    @Mo-Xo مرسی‌ 😍🤍
  • گیاهی

حل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در گیاهی گفته است: میشه گفت نیروی اسمزی در حرکت آب در مسیر آپوپلاستی نقش ندارد؟ سلام دوست عزیز.تو مسیر آپوپلاستی ،مواد محلول از فضای بین سلولی و دیواره سلول رد میشن و علت اصلی حرکت آب تو این مسیر نیروی هم چسبیه و اسمز نقشی نداره لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • لوله گوارشی

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Mo XoM
    @محمد-فواد بله خواهش میکنم
  • دستگاه لنفی و گردش مواد

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    S
    @sara-83 در دستگاه لنفی و گردش مواد گفته است: @sarvin-Piri اینطور که فهمیدم پس دستگاه لنفی جزو دستگاه گردش مواد(یا همون دستگاه گردش خون)حساب نمیشه و جداست. خیلی ممنونم🌹 خواهش میکنم موفق باشین 😊
  • نکته غلط ؟؟

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    Mo XoM
    @علی-خسروداد خواهش میکنم
  • سلام آقای پویان نظر جزوه داره؟واسه پایه دهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    مبین الهیاریم
    پاسخ: بِرم تیمول یا بُرُم تیمول بلو؟🙄
  • مسیرِ عبورِ عصبِ بینایی👀🧠

2
    1
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    ✅ نکته : اگر رشته های عصبی در تالاموس چپ قطع شوند ارسال پیام گیرنده های واقع در سمت خارجی چشم‌چپ و سمت داخلی چشم راست به نیمکره چپ مختل می شود !
  • گوارش در هیدر

حل شده
    9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    Mo XoM
    @sara-83 لازم نیست:))) خواهش میکنم🖤
  • آناتومی گوش👂🗣

3
    8 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Sara_RS
    📌 در پیرو نکته اول دوستمون حواسمون باشه که گوش خارجی هم گیرنده داره از جمله گیرنده درد و فشار و ... (به خاطر داشتن پوست) 📌بخشِ دهلیزی گوش داخلی بالاتر از بخشِ حلزونی است. 📌کوچک ترین استخوانِ گوش میانی، استخوان رکابی است
  • پارانشیم !

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    Sara_RS
    @Reza-Dolatsha سلول های چوپ پنبه ای مرده هستن(اینم تو گفتار سه گفته) و از طرفی دیواره پسین دارن که دیواره پسینشون چوب پنبه ای(ترکیبی لیپیدیه) شده نه اینکه چوبی شده باشه
  • سوالات گیج کننده از زیست!😶

حل شده
    13
    5 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Mo XoM
    @sara-83 خواهش میکنم:)))
  • یاخته‌ها و محیط مایع

حل شده
    26
    4 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    Mo XoM
    @Michael-Vey در یاخته‌ها و محیط مایع گفته است: بعضی یاخته های بدن ما در محیط مایع (اب میان بافتی) قرار ندارند اصلا طبق جمله ای که خودتون گفتید درسته چون هر محیطی در پیوندی مایع نیست مثلا ماده زمینه ای نیمه جامد یا جامد برای همون از بعضی استفاده کرده اما در مورد مثالش کتاب برای نیمه جامد و جامد مثالی نزده ما هم بی اطلاعیم
  • سوال در مورد راه ابریشم پرو

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    hadi naghshinehH
    @حسین-باقری سلام زیست آقای موقاری همه فیلماش ضبط شده و مثل پارسال هستش منکه امسال دارم استفاده میکنم واقعا عالیه وهمه فیلم هاش کامله خیالت راحت باشه
  • استخوان

حل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    ForuharF
    @hossen-forozan در استخوان گفته است: چطور میشه که یاخته های بخش سامانه هاورس استخوان ها برای ناقل عصبی گیرنده داشته باشن؟ ببینید دوست عزیز عرضم به حضور شما که کتاب در این مورد صحبت نکرده و فکر کنم به طور کلی معمولا یاخته هایی که تحریک میشن یا حالا به نحوی با سیستم عصبی در ارتباطند خب باید سیناپس بدن و بحث ناقل عصبی و اینا پیش میاد ، و خب این ناقل ها در غشای یاخته های پس سیناپسی گیرنده دارند و این گیرنده جنسش پروتئینی ، حتما یاخته های استخوانی حالا چه جزو سامانه هاورس باشند یا نباشند بلاخره شاید این پروتئین گیرنده رو دارند
  • جمع بندی کامل نوار قلب🫀💛

12
    1
    8 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @fazel-zakeri سلام. خواهش می‌کنم. انشاالله کمک کننده باشه🌹
  • انزیم ها در سیتوپلاسم

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    Mo XoM
    @Mahdis-Ranjbar سلام اول اینکه انزیم های پروتئینی در سیتوسول ساخته میشن نه همه انزیم ها چون مثلا انزیم های رناییrRNA در هسته ساخته میشود. ولی بله همشون در سیتوپلاسم دیده میشود. در مورد سوالتونم پپسینوژن هم انزیمه منتها در اون یاخته غیر فعاله میاد بیرون فعال میشه پپسین میشه!پس غیرفعال اونم در سیتوپلاسم دیده میشه یا لیپاز های پانکراس غیرفعالشون در یاخته سازندشون دیده میشه اما خب در روده فعال میشه.
  • پیوند فسفو استر

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mo XoM
    @علی-محمدی-3 خواهش میکنم:)