Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • لوله گوارش

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Mr. WickM
    @helen-owl سلام بله میشه گف تو هر چهار لایه بافت ماهیچه صاف مشاهده میشه به واسطه عروق خونی. سئوالات زیستتون رو از این بعد داخل زیست شناسی ایجاد کنید تا بیشتر دیده بشه و سریعتر پاسخ بدن. اینحا مربوط به امور و‌اخبار راه ابریشم هستش نه دروسش.
  • زنبق و دانه‌رست🌱

حل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    497 بازدیدها
    S
    @Mehrsa-14 در زنبق و دانه‌رست🌱 گفته است: سلااام وقتتون بخیر اول سوال زنبق رو بپرسم... وقتی کتاب داره توضیح گیاهان چندساله رو میده زنبق هم به عنوان گیاه علفی تو مثالش هست. اما چرا تو زیرنویس شکل روش تولید مثل غیرجنسی شو گفته باز🤔 از رشد جوانه های رویش یافته از زمین ساقه گیاهان جدید...چرا اشاره‌ای به تولید مثل جنسی‌اش نشده؟ و حالا سوال دانه رست در بسیاری گیاهان که لپه از خاک بیرون می آید و فتوسنتز میکند این لپه که دانه رستش نیست درسته؟ یا هست؟ آخه دانه رست از خود دانه به صورت گیاهی کوچک میزنه بیرون بهش میگن دانه رست. البته شایدم باشه میشه اینم لطفا بگین؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست سلام لطفا اگه جوتب سوالتون رو گرفتین حتما حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین.
  • بافت اسفنجی استخوان

حل شده
    14
    3
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    S
    @Atefeh-99 در بافت اسفنجی استخوان گفته است: سلام در مورد گزینه 1 این سوال با توجه به جزوه اقای موقاری غلطه یعنی بافت اسفنجی سطح داخلی تنه استخوان دراز فاقد مغزه ولی تو پاسخنامه این سوال نوشته دارای مغز قرمزه... الان کدوم درسته؟؟؟ [image: 1652412096074-screenshot_-1.png] [image: 1652412117060-screenshot_-1.png] [image: 1652412138739-_-1-resized.jpg] اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • پروتئین

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    S
    @Sakineh-Arianpoor در پروتئین گفته است: سلام این جمله چرا غلطه؟ هنگام سنتز پروتئین بین کربن کربوکسیل آمینواسید و نیتروژن آمین انتهای زنجیره پیوند پپتیدی برقرار میشود سلام .لفظ انتهای زنجیره اشتباهه.بین دو تا امینو اسید مجاور این پیوند برقرار میشه
  • تیغه میانی

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    S
    @Gharibe-Gomnam در تیغه میانی گفته است: @sarvin-Piri سلام دوباره حل شد سروین خانم🤗 ممنونم ازتون خواهش میکنم
  • تخمدان

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    S
    @Hosein-Moslemi در تخمدان گفته است: بچه ها رو تخمدان بافت پیوندی داریم؟ سلام . بله داریم.
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • گیرنده

قفل شده است
    125
    1
    1 رای ها
    125 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Hosein MoslemiH
    @Mr-Wick من با همین اسم یه اکانت دیگه دارم که به دلیل اعتراض به تاخیر راه ابریشم حذف شد الکی جو نده اگر اشتباه برداشت میکنی تقصیر خودته
  • بینایی و گیرنده

حل شده
    30
    1
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    محدثه شعبانیم
    @Mr-Wick ببین جمله ی آقای موقاری اینه دقیقا اگر گیرنده ی حسی یاخته باشه انتقال پیام عصبی با ایجاد سیناپس داریم اگر بخشی از یاخته باشه هدایت پیام عصبی رو داریم گیرنده های نوری چشم هم که یک یاخته ی عصبی هستن بنابراین انتقال پیام عصبی با تولید ناقل داریم پس گزینه آخر غلطه
  • خودایمنی وحساسیت

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    @محدثه-شعبانی 🙏🙏
  • این جمله درسته

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    Hosein MoslemiH
    بله صحیح چون بندار مویرگی که در ابتدا آن قرار داره جز مویرگ نیست و جنسش ماهیچه صافه و جزو ساختاری مریرگ نیست و فقط ورود و خروج مواد رو به اون تنظیم میکند
  • گیرنده 2

حل شده
    21
    1
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    Mr. WickM
    @Hosein-Moslemi آها ایول ممنون🙌🏼
  • گیرنده عصبی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    R
    @Matin-Mousavi-1 بدبختی اینکه طراح میگه در سلول هست اما درونش نیست میگه کسی که در سلوله کلیت کاره عنی در غشا تا... ولی کسی که درون سلوله نه خیلی مسخرس
  • رونویسی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    @امیر-حسین-سوری-لکی-0 خواهش میکنم
  • نوکلئوتید

حل شده
    5
    1
    1 رای ها