Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ویرایش پاسخ برگ

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    danesh doostD
    تا کی امکان ویرایش پاسخبرگ در قلم چی وجود دارد؟ @تجربیا
  • AUG✅

حل شده
    14
    4 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    650 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @reza-estendi بله بله متوجه شدم ممنون 😊
  • انعکاس تخلیه مثانه

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Sara_RS
    @sarvin-piri بله متوجه شدم 🌸
  • اوره

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    kianoosh alaviK
    @sara-haghighatrad خواهش میکنم
  • مغز دردی رو حس نمیکنه!! زیستِ2

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    سارا M 0س
    @ali-jafari-6 بازم ممنونم🌸
  • فصل۲ زیست۲

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    ali jafari 6A
    @helen-alinia-2 سلام ! تو قسمت دوم نمیشه گفت که گیرنده ها غیر نورون حسی‌اند ! چرا؟ چون گیرنده های نوع دومی که شما گفتی همون نورونای حسی اند که تمایز یافتن (بخاطر وظیفشون تغییر کردن) ! نوع سوم از گیرنده ها هم که بیان کردین بخشی از خودِ سلول عصبین (بدون تمایز و تغییر، مثل: گیرنده فشار) ! سوال دومتون: هدایت یعنی یه گیرنده یا سلول عصبی، پیام عصبی رو در طول خودش جابجا کنه (طی پتانسیل عمل) ! انتقال یعنی اینکه پیام از یه نورون بره به یه سلول دیگه ! پ.ن: اگه گیرنده های نوع دومی که شما بیان کردین، سلول عصبی نباشن، نمیتونن پیام تولید کنند !
  • دستگاه گوارش

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    S
    @my-study در دستگاه گوارش گفته است: بچه ها این درسته ک بگیم همه قسمت های روده بزرگ ضخیم تر از روده باریکه؟ تو کتاب تست درست گرفته ولی مگه مثلا اپاندیس جزو روده بزرگ حساب نمیشه ؟ @همیار @تجربیا @المپیادیا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا سلام خدمت شما ببینین روده ها همون طور که میبینین هر دوشون جز لوله گوارشن اگه برین و به تعریف لوله گوارش تو کتاب توجه کنین میبینین که اصلا اسمی از اپاندیس برده نشده یهنی اپاندیس جز لوله گوارش نیست اصلا .خودش یه اندام جداست که کارکرد های مخصوص خودش رو داره .
  • سیاهرگ

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    Nila YSN
    @z-gheibi ممنون🙏🏻
  • نبض

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    Nila YSN
    @z-gheibi مرسی🙏🏻🌷🌷
  • تست رونویسی

حل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    Matilda2M
    @mr-fantastic در تست رونویسی گفته است: @ariana-ariana من توضیح گزینه3 رو متوجه نشدم اگه بلدی ممنون میشم توضیحش بدی شکل کتاب و نگا کن تو شکل همه جایگاه های ریبوزوم پره تو مرحله طویل شدن
  • شبکه هادی قلب

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    M
    @mobarake-noroozian اره.ممنون
  • حرکت رنابسپاراز

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    MOBARAKE NOROOZIANM
    @امیرحسین-زارع منم همین نظرو دارم
  • زیست ۱۰

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Mohamad Saleh HasanzadehM
    @sarvin-piri درسته من بخاطر خطای دیدم توی تست این سوال رو پرسیدم و ریز پرز رو با پرز اشتباه گرفتم.
  • پیوند فسفودی استر|رونویسی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    Mohadeseh TaheriM
    شکل کتاب درسی رو نگاه کنی رنا پلیمراز در مرحله اخر فقط داره از رشته الگو جدا میشه و رونویسی انجام نمیده به نظرم فقط در مرحله آغاز و طویل شدن رونویسی داریم
  • قبل از اتصال زیر واحد بزرگ ریبوزوم وجود داره ؟

7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    Mohadeseh TaheriM
    نه درسته تو تستای خیلی سبز هم بزنی میبینی که این جوری کفته شده
  • زیست۳

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Matilda2M
    سلام بله ولی توسط هیستون نیستن
  • فصل2|زیست3

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    M
    @Amir-hosean-Azizi @heydar-taherinejad ممنون🌹
  • تست غلط ؟

7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    امیرحسین زارعا
    برخی رناها در پی تغییرات میتونن پروتئین هایی بهشون متصل بشه برخی رناهای پیک هم همین بلا سرشون میاد اگر پیوند اشتراکی بین نوکلئوتید و اسید امینه رو حساب کنن جمله درسته ولی یحتمل برای کنکور این نکته ای که گفتم به حساب نیاد متن کتاب گنگه ممکنه طراحان ساز خودشون رو بزنن بهتره تمام جوانب مدنظر باشه ولی اینجا دلیلی که اوردن کلا جاده خاکیه
  • ترجمه »» آخرین tRNA جایگاه E

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    zahra malekiZ
    @hamed-bagheri-0 مرحله طویل شدنه در مرحله پایان تی ار ان ای در جایگاه e
  • تنظیم دستگاه گردش خون

حل نشده
    8
    2
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    GaladrielG
    @m-sina ببین این استباطیه وقتایی فشار خون غرطبیعی میشه مغز کمک میکنه درحالت عادی خودسرخرگا کارشو انجام میدن