Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • اسفنج ها

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    _Mitra__
    @amin-forouzan خیلی ممنونم لطف کردین :sparkles: جالب بودم فکر نمیکردم هم سراسری و هم قلم چی اومده باشه :D
  • گلبول قرمز

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    fatemeh8181F
    @ehsan-hasanloo درهنگامی که گلبول قرمز هستشو از دست میده بیشتر اندامک هاشو از دست میده مثل میتو کندری ولی قید اغلب بکار میبرن پس حتما اندامکی وجود داره
  • چربی

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    امید کرمیا
    چربی رشته کلاژن و الاستیک داره
  • تیروئید

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    ehsan hasanlooE
    سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه🌹 محرک تیروئید که از هیپوفیز پیشین ترشح می‌شود، می‌‌تواند در ترشح هورمون های تیروئیدی و کلسی‌تونین از تیروئید نقش داشته باشد? (درست/نادرست) ذکر دلیل
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
  • مویرگ لنفی

حل شده
    10
    1
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    danesh doostD
    @sara-haghighatrad آهان من فرض رو گذاشتم بر روده باریک اما توی روده بزرگ هم همینطوره و ما جذب آب و یون ها رو داریم
  • گفتار ۱ زیست ۱۲

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    zahra dadkhahZ
    خیلی ممنونم از همگی
  • کبد

حل شده
    43
    1
    1 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    Sara_RS
    @hamed-bagheri-0 ممنونم🌸
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
  • هورمون ها و آنزیم ها

d8b2db8cd8b3d8a
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    R
    @مائده-فرقانی سلام وقت بخیر 1-از کجا ترشح میشه 2-اندام هدفش چیه 3-نقشش چیه 4-محرکش چیه (البته این موردو فقط همون یکی دوباری که راجب شناسنامه هورمونها حرف میزدن بهش اشاره کردن و دیگه تو بقیه جاها حرفی ازش نزدن😅)
  • چند تا سوال

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    H
    سلام درمورد سوال اول اطلاعی ندارم سوال دوم» بخش اولش خارج از کتابه ، اما بخش دومش ، به دلیل اینکه زنش مژک ها کمتر میشه ، عطسه کم میشه سوال ۳» به فشار مایعات در فیزیک دهم مراجعه کنید سوال ۴»متراکم سوال ۵»گیاه یا آبزیه یا خشکی زی / گیاه نیمه آبزی وجود نداره سوال ۶»تخم ضمیمه در نهان دانگان دیپلوئید ۲n هست نه ۳n ( اون آندوسپرمه که ۳n هست توی برخی گیاهان/ عدد کروموزومی آندوسپرم برخی گیاهان غیر دیپلوئید 3n نیست)
  • جزوه زیست

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    P
    @elahe-gholyaf الان بزنید رو این لینک که اینجا گذاشتم
  • خلاصه نویسی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    SachliS
    @amir-mahdi-salimi خواهش میکنم
  • حلق

حل شده
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    730 بازدیدها
    SachliS
    @alen-alan خواهش میکنم
  • میشه لطفا بهم کمک کنید 🌹

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @mahi-salimi سلام خوش آمدید از اونجا تدریس آقای موقاری‌ خیلی خیلی خیلی قدیمیه و کتاب تغییرات زیاد داشته من پیشنهاد میکنن چند ویدیو از تدریس آقای ذبحی تفت ببینید شما با ایشون راحت تر و بهتر بودید چون هم تدریس ایشون با آخرین تغییرات کتاب منطبقه و هم خيلي خوب توضیح میدن
  • زیست۳ فصل اول

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    zahra dadkhahZ
    ممنونم
  • تطابق توضیخات آقای موقاری در فصول ۱و۲ زیست ۲

حل نشده زیست یازدهم
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    Kit CatK
    @sina-massahzadeh خیلی ممنونم از پاسخگوییتون...من چیزی رو که گفتید تا جایی که متوجه شدم بصورت نمودار دراوردم اگر درست متوجه منظورتون شدم و منظورتون نموداریه که کشیدم لطفا تایید کنید که خیال من راحت شه🙏[image: 1632916210224-20210929_151737.jpg]
  • گوارش پروتئین ها

حل شده
    19
    2
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    H
    @فاطمه-دلنواز نه‌، مشکلی نیست / من فقط خاستم اگه مطلبی رو اشتباه از کتاب برداشت کردید رو اصلاح کنم / موفق باشید 🌹
  • بنداره ها

حل شده
    12
    1
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Sara_RS
    @سجاد-ذوالفقاری ممنون همچنین🌸
  • زیست یازدهم موقاری

@یازدهم @ @زیست @یازدهم
    4