Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دوازدهم

تجربی تشکر از آلا
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Maryam BzM
    نمیدونم
  • سوال زیست

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    584 بازدیدها
    دریا دریایید
    @دریا-دریایی در سوال زیست گفته است: @mehranmirzaei آقای میرزایی ممنون میشم درست یا غلط بودنش رو بهمون بگید 🙏😊
  • بیای

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    366 بازدیدها
    Amirhosin ChnariA
    @dr-aryan-0 سلام دوست گل.جفتشون داخل مهندسی ژنتیک استفاده میشه .محدود کننده برش DNA را انجام میده و انتهای چسبنده میسازه و لیگاز پیوند میزنه اون برش های DNAجدید و اون ژنی ک میخاییم پیوند بزنیم.اگ تو تست های ترکیبی رسیدی بهشون اینطوره که محدود کننده ب اسم icoRIتوانایی شکستن فسفو رو داره و لیگاز توانایی تشکیل فسفو رو داره یوکاریوت هام انزیم محدود کننده ندارن و مختص پروکاریوت هاس
  • جهش ساختاری

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zoohre-hocini سلام به نظر من میشه ولی جایی ندیدم
  • بیماری ها

@همیار
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    romisaR
    @mitra-ism-rahmani در بیماری ها گفته است: @romisa در بیماری ها گفته است: @mitra-ism-rahmani در بیماری ها گفته است: @romisa من ترم ۴ ام هنوز ده ترم دیگه باید بخونم😂 خانم دکتر من ترم منفی آرزوها بودم نظر دادم :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: ببخشید مزاحم شدم :downcast_face_with_sweat: مراحمی عزیزم ان شاءالله به هدفت برسی❤
  • DNA .RNA

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    _Mitra__
    @dr-aryan-0 خواهش میکنم
  • گفتار یک فصل یک دوازدهم

حل شده
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    _Mitra__
    @دریا-دریایی در گفتار یک فصل یک دوازدهم گفته است: @mitra-ism-rahmani در گفتار یک فصل یک دوازدهم گفته است: @دریا-دریایی در گفتار یک فصل یک دوازدهم گفته است: نگاه تو مرحله ی دوم ایوری اومدیم عصاره باکتری خارج کردیم بعد سانتریفوژ کردیم بعد ریختیم رو باکتری ها پس اون مرحله قبلی نیست نه من میگم اومده گفته مخلوط بدست آمده این یعنی چی ؟؟ خب اگه منظورش عصاره بود که مثل اون دوتا میگفت عصاره 😕😕 خب حالا شما مولف های کتاب رو ببخش 😂 بخشیدم 😀😊
  • زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)

منتقل شده
    888
    2 رای ها
    888 دیدگاه‌ها
    91k بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • افزایش استفاده از کتاب درسی-زیست

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    romisaR
    سلام بازیابی رو به جای بازخوانی بیشتر قرار بدین یعنی برید تست بزنید و ببینید از کجای کتاب میشه به نکته ی اون تست پی برد
  • ایوری و گریفیت

حل شده
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    BioB
    @mitra-ism-rahmani در ایوری و گریفیت گفته است: @bio به اونیکی تاپیک میشه یه سری بزنید ؟؟ باشه چشم
  • زیست۱۲

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamedi خواهش میکنم موفق باشید 🌷
  • زیست ۱۲ چرخه سلولی و همانندسازی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamedi خواهش میکنم
  • زیست دهم/نوار قلب

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    z GheibiZ
    @arefe-heydari ۱_در بدن انسان بافت عضلانی و عصبی توانایی فعالیت الکتریکی وتچلید و هدایت پیام الکتریکی دارن ۲_ روش ایجاد پتانسیل عمل را در فصل یک یازدهم می‌خونیم اینکه میگن پیام خارج میشود در واقع اینه که فعالیت الکتریکی یاخته ها از حالت ایجاد پیام به حالت عادی تغییر می کنه و یاخته ها از حالت تحرکات الکتریکی در میان را کتاب میگه پیام خارج بشه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • حالا بپرسید ۲

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ata-mohseni سلام درصد هام رو قصد ندارم بگم دلیلش هم فقط بچه ها هستند شما در نظر بگیرید مثلاًمن بگم ۷۰یکی که سطح پایین تر ی داره ممکن مقایسه کنه سرد بشه بگه من توی یکی از آزمونها هم ۶۰نداشتم چه برسه به کنکور در حالیکه اصلا اینطوری نیست بچه های کنکوری حساسند بازی با اعداد به درد هیچ کس نمی خوره چون درصد های هر سال برای همون ساله و با اون سطح سوالات ۸۰ درصد شیمی ۹۸واقعا معادل۴۰درصد ۹۹بود خطاب به همه کنکوری ها:شما درستون را بخوانید صحبت حاشیه ای در مورد کنکور را کاهش بدید این صحبت ها وقتتون رو میگیره استرس تونو افزایش می دهد امیدوارم از این که قبلاً جواب ندادم ناراحت نشوید ‌به شما هم پیشنهاد میکنم ممارست تونو در موضوعات مفید تری بگذارید دراخربه احترام کسانی که پرسیدن بگم که درصد هام نه خیلی بالا اند نه پایین
  • تشریح شش گوسفند

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @ali-yavari در تشریح شش گوسفند گفته است: درود دوستان یه سوال 👈 تو فعالیت مربوط به تشریح شش گوسفند (زیست دهم) اومده که قبل از دو نایژه اصلی یه انشعاب دیگه ای هم هس که به شش راست میره خب الان ینی شش راست دوتا انشعاب بهش وارد میشه؟ اره خو دیگه.وقتی یه انشعاب اضافی به سمت راست داره و جایی دیگه جز شش نداره که بره قطعا به شش راست وارد میشه
  • گوارش ملخ

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @zoohre-hocini سلام...پیرو نظر دوستی ک کامنت گذاشتن...درسته چون منم تویکی از تست هادیدم گفت ک درمحل آغاز گوارش شیمیایی گوارش کربوهیدرات هاهم آغازمیشه ینی دهان رو در نظر گرفته ن آرواره هارو..یااآرواره هاروهم جزئی از دهان درنظر گرفته
  • تشریح مغز گوسفند + به زبان فارسی + مختص آزمون 30 آذر

منتقل شده زیست تشریح مغز گوسفند سال سوم زیست 2
    37
    34 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mohamad56M
    @dr-p-a-f ممنون ویدیو خوبیه:rose:
  • موضوع حذف شده است!

2
    6
    16 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
  • فصل۴ زیست دوازدهم

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    دریا دریایید
    @z-gheibi در فصل۴ زیست دوازدهم گفته است: @asal-alz سلام اگر جهش جابه‌جایی از نوعی باشد که دریک کروموزوم مضاعف قسمتی از یک کروماتید به کروماتید دیگری منتقل شود ،طول آنها تغییر می کنه یه چیزی الان اینجوری هم که دو تا کروماتید مون تغییر میکنه خودمم گیج شدم://