Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • فصل 2 زیست12...اگزون و اینترون

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Arefe HeydariA
    @h_r اهان ممنونم اینو بعنوان نکته تست دیده بودم و میخواستم از اشتباه بودنش مطمئن بشم🌹💓
  • زیست استاد موقاری

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    romisaR
    @ata-mohseni در زیست استاد موقاری گفته است: @romisa راه ابریشم فقط فرسنگ اولو دارم که از دهم فصل 1 و 2 رو داره فصل اولو کامل با استاد موقاری نگاه کردم تو راه ابریشم ولی وقتی میخواستم تست بزنم تو کارگاه نکته وتست بعضیاشو میتونستم بزنم نت برداری تو راه ابریشم دیگه نیاز نیس که استاد میگفتن و همش تو جزوه بود خب طبیعیه اونا برای ایجاد آمادگی شماست اصلا جای نگرانی نیست همه ی تستایی که اول حل میشه جنبه ی آموزشی داره و نه سنجشی شما وقتی اون‌مبحث رو مطالعه کردین تست ها رو هم اول با دید آموزشی و یادگیری حل کردین بعدش که به یه تسلط نسبی رسیدین اون موقع تست سنجشی برای سنجیدن یادگیریتون انجام میدین
  • همانند سازی

6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    626 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @fateme-s-0 تفاوت سرعت همانند سازی در نقاط مختلف
  • کدون و انتی کدون

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    چیچکچ
    @kazemi-mombini آهان پس من اشتباه متوجه شدم
  • صفات تک جایگاهی و چند جایگاهی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    kazemi mombiniK
    @دریا-دریایی بله اشتباه تایپ کردم ولی خب اینجا که میگه هر کدام منظورش چیه؟ جایگاه ژنی ؟
  • جزوات استاد موقاری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    دریا دریایید
    @reza-3 در سلام بر همه شما گفته است: سلام اگه آقای موقاری جزوه کتابا رو چاپی بدن بهتر نیست چند ساعت میشینم نمیتونم یه گفتارم تموم کنم واقعا اگه یه جزوه برا ما آماده میکردن خیلی خوب میشد شما هم نظرتون رو بگین @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا الان جزوه هایی هستن که بچه ها نوشتن و کاملا هستن از اون ها استفاده کن @uu @sani-Painting @امیر محمد ــ یوسفوند این بچه ها جزوه ها رو مینویسن کمک بگیر ازشون
  • موضوع حذف شده است!

0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • امتحان زیست دهم

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    A
    @m-an در امتحان زیست گفته است: @ermia-mirzakhani 😂 واقعا ببخشید که باعث شدم اشتباه بگیرن منو شمارو😅😅😂😂😂😃😃😉
  • تناقض زیست ۲

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @پرهام-پوربخش سلام درکل به میکروبهای غشا دار حمله میکنن که ویروس هم میتونه غشا دار باشه ولی خب ویروس درحد کتاب بیشتر بصورت اختصاصی و توسط پادتن از بین میره چیزی که من میدونم.
  • پادتن و کبد

زیست
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    mahmood mirzaieM
    @mr-fantastic ممنونم:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • زیست۱۲

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Morvarid HamediM
    @amir-siavsh مچکرم
  • مستقل از جنس بودن

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    دریا دریایید
    @morteza-khodaie در زیست سرا:two_hearts: گفته است: @دریا-دریایی بازم ممنون :cherry_blossom: :cherry_blossom: خواهش میکنم 🌷🌷
  • رنا و ژن ها

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    دریا دریایید
    @morvarid-hamedi در رنا و ژن ها گفته است: @دریا-دریایی خیلی ممنون (: خواهش میکنم 🌷
  • نخستین خط دفاع بدن

سوال زیست
    32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    0-0ftm0
    @mohammad-kebryia خواهش میکنم
  • زیست دوازدهم فصل 4

زیست
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mahmood-mirzaie خواهش میکنم 🌷
  • ساخت پروتئین

زیست
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @sara-haghighatrad بله درسته ولی درصورتیکه اینطور کلی بگه میشه درست درنظر گرفت
  • سوال جای خالی از فصل 4 زیست 12

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    z GheibiZ
    @دریا-دریایی من هم اولش فکر می کردم جای خالی نداره که اما داخل کتاب را دیدم که کلمه (جدید) اومده
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamedi سلام من فکر می کنم استاد فقط پیوند های اون قسمتی که رنابسپاراز فعالیت میکند را شمرده‌اند یعنی قسمت مجاور رنابسپاراز[image: 1609576623552-screenshot_-2.png]
  • Zist زیست رنا پلیمراز

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamedi سلام شما صد تا بپرس نگاه کنید ما هزاران ژن داریم هر موقع هر کدوم را لازم داشته باشیم رونویسی از رنا پیک ش میکنیم و اون را می‌سازیم هر سلول در لحظه هزارتا کار انجام میدهد برای هر کدوم باید دستورالعمل داشته باشد که به وسیله رنای پیک از دنا میگیرد بعد باید سریع پروتئین بسازد که به رنای ناقل و رناتنی نیاز است شما سلول را مثل آشپزخونه خونه ها نگاه نکن که بگید سیب زمینی و هویج داریم یا نه تموم شده باید دوباره بخریم، سلول را آشپزخونه یک رستوران در نظر بگیرید که بستگی به سفارش سریع غذا درست میکند به مشتری نمیگن ببخشید ما رنای ناقل مون تموم شده یه ذره صبر کنید،همه‌چیز مهیا است که سریع کار انجام بشه
  • سوال زیست

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @fatemehahmadi چون چربی هستن و چربی از انتشار پس بدون صرف انرژی