Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دهم فصل۲

32
    2 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    648 بازدیدها
    z GheibiZ
    @helen-alinia خواهش میکنم چشم تون بی بلا منتظرتون هستم
  • محلول هایپرتونیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    سيد اباالفضل طباطباييس
    @mr-fantastic ممنون
  • زیست 12فصل3

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    BioB
    @arefe-heydari در زیست 12فصل3 گفته است: @bio اوه راست میگید😂 مرسی مرسی🌹🌺🙏 خواهش
  • گوارش_بنداره

کنکور تجربی @سوال کنکوری @مدیر @زیست دهم
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    ali s 1A
    @جواد-پولادند عکس اولی رو دقت نکردع بودم،مرسی،منتهی اون «بین معده و روده »هم اک بک باید درست گرف واس کنکور امسال،چون چاپ۹۷ ک واسه کنکور میاد هنوز همونه [image: 1610533970597-img_20210113_140023.png]
  • فرق آنزیم لیزوزومی با لیزوزیمی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    8k بازدیدها
    H_RH
    @narin-rahmani در فرق آنزیم لیزوزومی با لیزوزیمی گفته است: سلام ببخشید میخواستم بدونم ک آیا همون طور ک تو عرق لیزوزیم وجود داره درون اسید های چرب ک برای از بین بردن میکروب های رو پوست وجود دارن هم لیزوزیم وجود داره؟ خیر درون اسید چرب نیست
  • زیست12 ویرایش

10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    z GheibiZ
    @arefe-heydari خواهش میکنم موفق باشید 🌷
  • زیست12فصل4

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Sara_RS
    @arefe-heydari خواهش میکنم🤗🌹
  • سوالات عددی و محاسباتی اره یا نه؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    z GheibiZ
    @امیرحسین-صیدی خواهش میکنم موفق باشید
  • زیست12جهش

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    z GheibiZ
    @arefe-heydari خواهش میکنم 🌷
  • ایمنی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    z GheibiZ
    @پرهام-پوربخش ماستوسیت گلبول سفید نیست که دیاپدز داشته باشد
  • ایمنی و ماهیچه ها

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mahdi-tab خواهش میکنم موفق باشید
  • کد برای زیست

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    Arman KianiA
    @arman-kiani
  • ساختار آنالوگ

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    Sara_RS
    @دریا-دریایی [image: 1610467809517-screenshot_-_gallery.jpg] [image: 1610467809425-screenshot_-_gallery.jpg] اینجارو ببنید منم نظرم همین بود اما این تست اینطوریه [image: 1610467923502-screenshot_-_gallery.jpg] و براساس این جمله کتاب گفته
  • دیاپدز گلبول های سفید

20
    1
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    537 بازدیدها
    P
    @mahdi-tab در دیاپدز گلبول های سفید گفته است: @mr-fantastic در دیاپدز گلبول های سفید گفته است: @Mahdi-Tab @z-Gheibi داشتم چنتا تست از گزینه دو میزدم.اینو درست گرفته بود.ولی یکم شک دارم حالا در نهایت درست هس یا غلط؟! منم یه همچین تستی دیده بودم (البته قسمت دومش منظورمه) اتفاقا اینو که هنگام خروج تغییر شکل میدن رو غلط گرفته بود و گفته بود که چون منافذ ناپیوسته ها بزرگه بدون تغییر شکل ظاهری خارج میشن ولی الان دوستان گفتن درسته این من رو هم به شک انداختن😄 به طور قطعی نمیشه گفت که تغییر شکل داریم چون مویرگ پیوسته داریم و ناپیوسته،جمله اگر میتواند گفته باشه جمله برای هر دو صورت درست هست
  • کد و کدون

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    z GheibiZ
    @kazemi-mombini خواهش میکنم موفق باشید
  • تورق زیست دوازدهم‌؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ali-lotfi-0 سلام ندارد
  • تست از همانندسازی

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    SaghiaS
    سلام من فکر میکنم گزینه 3 چون باز شدن پیچ و تاب فامینه قبل از شروع همانند سازی صورت میگیره و توی مراحل نیست توی سوال گفته در مراحل همانند سازی
  • سوال از دهم(سلول،غشا و ماهیچه)

32
    2 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    z GheibiZ
    @ata-mohseni الف در متن کتاب اومده
  • رنا پلیمراز۲

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamediدر پروکاریوت هم با حرف شما تضادی نیست یک رنا بسپاراز چند ژن را رونویسی کرده مثل یوکاریوت
  • رنابسپاراز 😅

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    دریا دریایید
    صفحه ی ۳۴ مال پروکاریوت هستا دقت کن الان تو صفحه ی ۳۵ میگه در یوکاریوت ها رنا بسپاراز نمی تونه راه انداز شناسایی کنه پس باید عوامل رونویسی باشن تا بتونه وصل شه ولی تو پروکاریوت ها مثل منفی خودش میتونه وصل شه یا مثل مثبت نیاز داره یکی کمکش کنه