Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دهم تبادلات گازی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    S
    @yeganeh-robat-sarpooshi معذرت میخام ازتون بی توجهی کردم :confounded_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :face_with_head-bandage:
  • فصل دو:)

6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    SaghiaS
    @chichak-am خواهش میکنم شما هم موفق باشید💙🙏
  • انواع یاخته ماهیچه ای

زیست 2 فصل3 یازدهم
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    Im Ho3einI
    @mr-fantastic در انواع یاخته ماهیچه ای گفته است: @im-ho3ein در انواع یاخته ماهیچه ای گفته است: @mr-fantastic در انواع یاخته ماهیچه ای گفته است: سلام بچه ها.یه جدول داخل ویدیو44زیست یازدهم آقای موقاری برای این مبحث کشید ستون اخر نوشته تعداد دفعات اتصال سر میوزین به اکتین در یاخته تند بیشتر از کند هست خب برای این اتصال و جدا شدن هم که ما نیاز بهAtp داریم پس چطور مصرفAdpدر یاخته های تند کمتر از کند هست؟ @تجربیا https://alaatv.com/c/8438 سلام سوال خوبی بود فکر میکنم چون یاخته های کند انقباض در فعالیت های طولانی مدت (استقامتی) فعالیت دارند مجموعا انرژی بیشتری مصرف میکنن (برای همین میتوکندری بیشتری هم دارن) ولی یاخته های تند انقباض در فعالیت های کوتاه مدت بعد اینکه این تاپیک رو زدم همین به فکرم اومد ولی صبر کردم شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه :thumbs_up: ع ایول:ok_hand: موفق باشی:rose:
  • ویژگی مشترک سلول های جذب کننده ی گوارشی

یک نکته به تو
    14
    1
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @amir-siavsh مویرگ های لنفی به رگای لنفی میریزن و بعد به سیاهرگ و بعد میرن به کبد
  • بافت فشرده استخوان VS بافت استخوانی فشرده

21
    1
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    S
    @fami سلام مجدد من بازم کتابم رو نگاه کردم تو کتاب ما رو شکل هم رگ ها نوشته بود یه سوال داشتم اینکه تست قدیمی نیست؟شاید تو کتاب های سال پیش نوشتن رگ چون من امسال یازدهمم نوشته رگ ها
  • جلسه41صفرتاصد زیست شناسی یازدهم استاد موقاری

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    S
    @amir-6 من این ها رو نوشتم هم اکتین و میوزین دو رشته ای هستند پروتئین دو رشته ای اند دم میوزین در قسمت مرکزی تیره رنگ هست و سر آن در انتهای بخش تیره است
  • نکته زیست۱۱, فصل ۲

یک نکته به تو
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    دریا دریایید
    @ziba-taheri-dana در نکته زیست۱۱, فصل ۲ گفته است: @دریا-دریایی من از همه خواستم که هر کی داره بفرسته اگه سوالی یا درخواستی دارید باید یه تاپیک جداگونه براش بزنید و خواسته تون رو اونجا مطرح کنید نه اینکه تو تاپیک دیگران بنویسید (:
  • زیست دهم فصل یک اسمز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    H_RH
    یعنی اینکه ملکول های آب توی اسمز از هر دو طرف غشا نیمه تراوا گذر میکنن و به منطقه هم دیگه میرن ولی در آخر برآیند اونها به سمت محیطی با غلظت حلال بیشتر هست
  • تشریح چشم/زیست دو

7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    FaMiF
    @mehranmirzaei
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    H_RH
    جمله درست میشه در لکه زرد بر خلاف %(#00d9ff)[اکثر] نقاط دیگر شبکیه مخروطی از استوانه ای بیشتر است ...
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    atena saghiA
    خوشحال میشم نظرتون رو درباره نکات بگید 🌹🌹
  • نکته زیست۱۱, فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    atena saghiA
    حواست باشه , مارها می توانند حداکثر ۴ گیرنده الکترومغناطیسی داشته باشند.
  • نکته زیست۱۱, فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    atena saghiA
    میدونستی , حشرات در نور ورودی به چشم هاشون توانایی تنظیم ندارن! خب چون عنبیه ندارن 😁
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    atena saghiA
    در هر واحد بینایی حشرات ,عدسی, بخش درونی آن محدب و بخش بیرونی آن مقعر است
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    atena saghiA
    دومین نکته بسیار مهم و شدیدا کنکوری! اولین سیناپس گیرنده بویایی در لوب بویایی مغز است !
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    atena saghiA
    ۲ تا نکته خیلی خیلیی مهم و کنکوریه .این اولی ,حتما به خاطر بسپر اولین سیناپس گیرنده بویایی و نورون حسی در مغز است !
  • نکته زیست۱۱,فصل۲

یک نکته به تو
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    atena saghiA
    حواست باشه, جسم سلولی گیرنده بویایی , بین سلول های پوششی هست.
  • نکته زیست۱۱, فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    atena saghiA
    حواست باشه ,یاخته های گیرنده مژک دار می توانند شیمیایی(بویایی)و یا مکانیکی (شنوایی)باشند.
  • نکته زیست۱۱, فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    atena saghiA
    حواست باشه, درسته که گوش ۲تا هصب شنوایی و تعادلی داره, ولی اینو هم بدون که از هر گوش فقط یک عصب (شامل عصب شنوایی و تعادلی )خارج میشه!
  • نکته زیست۱۱, فصل۲

یک نکته به تو
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    atena saghiA
    حواست باشه , مجچه علاوه بر دریافت پیام از حس وضعیت از بخش تعادلی گوش هم پیام دریافت میکند !