Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دو / فصل سه

10
    2
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    ÉÉ
    @fami بنظرم تست از چند منظر اشتباه در گزینه یک که گفته مجاری صفرا با توجه به شکل 22 کتاب ما یک مجرا داریم پس چرا جمه بسته البته شاید هم اون انشعابات در نظر گرفته!و در گزینه 3 نباید واژه انعکاس به کار میبرد چون در پاسخ به محرک ها بصورت ارادی هم میشه عمل کرد و قطعا غیر ارادی نیست و خب نظر من این ولی بنظر شما وقتی در کتاب گفته پاسخ به محرک ها منظورش قطعا انعکاسی بوده!؟
  • شاخه دهلیزی

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    0-0ftm0
    @first 😂👌🏻 ی سوال دیگه هم مشکل داشت:/
  • سوال قلم چی

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @ana-kamali در سوال قلم چی گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند نه همون گزینه ۳ درسته چون راست روده ماهیچه هایش صاف و تک هسته ای هست من حواسم به راست روده نبود که این سوال را پرسیدم اها درسته
  • زیست شناسی اقای امنی راد همایش ارش

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    sahar ahmadiS
    @dr-aryan-0 ببخشین ه چند قسمت بود
  • چندتا از جزوات استاد بزرگ، موقاری!

70
    16 رای ها
    70 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    aaa bbbA
    @aaa-bbb در چندتا از جزوات استاد بزرگ، موقاری! گفته است: @nazila-aali نه بابا چ زحمتی خواهش میکنم⚘ بفرمایین👇 [image: 1605637847047-screenshot_-_drive.jpg] [image: 1605637856795-screenshot_-_drive.jpg] [image: 1605637863448-screenshot_-_drive.jpg] سلام باید از طریق مرورگر وارد انجمن بشین و دانلود کنین ولی من اینجا☝️عکس هاشو گذاشتم🙂 @Alireza-Nezhad
  • زیست یازدهم

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    ta piT
    @first ممنون دوست خوب
  • گیرنده های حواس پیکری 🤔❌

🤔❌ زیستیازدهم
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    Zahoork xoxZ
    @abolfazl-mousavi ممنونم از توجهتون🌸🌸🌸
  • دنای حلقوی و رنای حلقوی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @amir-hossein-rahtalab در دنای حلقوی و رنای حلقوی گفته است: @fateme-sh-0 واو ممنون خواهش میکنم🙂🙂
  • فصل دوم:)

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    SaghiaS
    @chichak-am خواهش میکنم🌹🙏
  • زیست دوازدهم

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    368 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @فاطمه-زهرا-a میگم بچه ها منم زدم ۴ولی بالاست تحلیل: آمینواسیدها که اصلاتوجایگاهEنمیان😐😐😶😶😶🙈
  • گیرنده حس وضعیت

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    892 بازدیدها
    M
    @mmdmb-pv در گیرنده حس وضعیت گفته است: @mr-fantastic سلام بله کتاب درسی صفحه ۲۲ میگه گیرنده حس وضعیت در ماهیچه اسکلتی زرد پی و کپسول پوشاننده مفصل قرار داره و به تغییر طول ماهیچه حساسه و... چشم هم از این قاعده مستثنی نیست... تو کتاب چاپ ۹۷ شکلشم کشیده... [image: 1605959917451-jpeg_-_-_4325550175894115199-resized.jpg] اخه انقد تست زدم و از این نکته هیچ جا استفاده نشده بود شک کردم:| ممنون
  • گیرنده های مرکزی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    0-0ftm0
    @amir-siavsh @Arian-Abedi ممنون🌟💫
  • DNA پروکاروتی

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    Ali Abdollahi 1A
    با سلام در پروکاریوت مانند یوکاریوت ها DNA زمانی که سلول در حال تقسیم نیست به صورت کروماتین است؟ ایا چرخه تقسیم پرو کاریوت ها مانند یوکاریوت ها است؟ ممنون از پاسخ شما🌹🌹🌹
  • تنفس سلولی

زیست-دهم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Mmdmb PvM
    @az-gamer-game آره دیگه فصل ۵ دوازدهم مفصل در موردش می خوانیم غذایی که ما میخوریم در نهایت تبدیل به گلوکز یا مولکول های عالی دیگه مثل فروکتوز میشه و این میره توی میتوکندری و طی فرآیند تنفس سلولی به ATP که شکل رایج و قابل استفاده انرژی برای سلوله تبدیل میشه جمله هم من درآوردی نیست جمله کتاب درسی گفتار۱ دوازدهم فصل ۵ هست
  • این واکنش درسته؟

17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    282 بازدیدها
    S
    @ata-mohseni-0 بله درسته اما خدمت تون گفتم که جزوه ام یه سری نقایص داره و نمی‌خوام جزوه ناقص بدم به کسی واس همین امشب دیگه آماده اس و میدم بهتون☺️☺️🌹
  • فصل سه زیست ۱۲

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    کسی هست کمک برسونه؟
  • بن لاد آوند ساز/ نابود شدن یا نشدن آبکش نخستین

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها