Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گیرنده

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    FaMiF
    @setayesh-rezvany خب نورون که تغییر شکل نمیده بخشی از دندریت تغییر شکل میده
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • سوال خیلی فنی😐

حل شده
    48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    FaMiF
    @mono چی غلطه?
  • کرم خاکی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Marziyeh Fallah 0M
    @amir-hossein-rahtalab مرسی:bouquet:
  • مرحله ی پایان رو نویسی و ابهام

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    SaghiaS
    @amir-hossein-rahtalab خواهش میکنم🙏
  • حرکات موزون معده !!!!!!!!!!

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mostafa-mostafavi-nia سلام حرکت خلاف جهت است
  • عاقا فیلمای زیستو چطوری نگا کنم؟

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    372 بازدیدها
    SuccinateS
    @sana-farhadi من الان یازدهمم و دهم رو می بینم مخصوصا اون اول ها فرق دارن ولی می نویسم چون بعضی هاشون تو کتاب کارم بود به نظرم اطلاعات خوبی هستن حتی اگر تو کنکور نیاد داخل پاکت واس خودمون خوبن😍😍👌👌
  • زیست یازدهم / مصرف ATP در انتقباض و توقف انقباض

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    reza saberiR
    سلام. اقای موقاری تو فصل سه راجب اینکه کجاها توی انقباض و توقف انقباض ATP مصرف میشه توضیح دادن ولی من خوب متوجه نشدم یکی میتونه بگه با توجه به زیست یازدهم 98 99 دقیقا کجاها ما تولید ATP داریم؟
  • لایه مورب معده، منقبض یا منبسط؛ مسئله این است!!

زیست کنکور زیستدهم
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    735 بازدیدها
    Zahra Mohammadi 1Z
    @amir-hossein-rahtalab در لایه مورب معده، منقبض یا منبسط؛ مسئله این است!! گفته است: کتاب درسی چیزی در مورد عملکرد و کاربرد ماهیچه ی مورب نگفته. (توی دوره ی ما هیچ چی نگفته بود شما رو نمیدونم) و فقط گفته داخلی ترین ماهیچه ی معده همین مورب هست. در کل ترتیب سه لایه هست که توجه طراح ها رو جلب میکنه. و اینکه آقای موقاری چی گفتن هم من تایید میکنم کاملا درست گفتن. و در مورد مورب هم با توجه به دلیلی که گفتم هیچ چیزی نگفتن قطعا. بله خب شما درست میگین، فقط برام سوال شد همین😅🌺
  • ابهام در مورد مراحل رونویسی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    Amir Hossein RahtalabA
    @علی-دهیس-پور تسته اشتباه گفته بوده. توالی پایان توی مرحله ی پایان رونویسی میشه
  • اشکال زیست دوازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    علی ترابیع
    @mahdi-zarei
  • گزینه ای عجیب!

9
    2
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    IIAIII
    @n-n-good در گزینه ای عجیب! گفته است: یعنی گفته اول هیدروژنی بعد فسفودی استر😐 خب این که واضحه! در قرارگیری هر نوکلئوتید، اول پیوند هیدروژنی تشکیل میشه بعدش فسفودی استر
  • سرعت خون در مویرگ

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Maryam foladiM
    @infinitie-a سلام بله کم ترین در مویرگ هست برایه این که تبادل صورت بگیره
  • نکته برداری در تست آموزشی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @amir-6 یا تو کتاب تو صفحه ای ک مربوط ب اون نکتس /یا /توی جزوه ک بنویسی ک این نکته مربوط ب کجاست/یا /توی جزوه و ننویسی مال کدوم صفحس!
  • چند تا ابهام از فصل 2 دوازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @m-sina خوب شایداینجوربگم بهتر باشه... پروکاریوت هااغلب دای یک جایگاه برای آغازهمانندسازی هستن(وقتی یه جایگاه داشته باشیم برای هردو حساب میشه...چون ژن شمال هردو رشته میشه یعنی هر رشته ی جایگاه روداره) ولی ممکنه دوتا جایگاه داشته باشه ک باتوجه ب توضیحات قبلی یعنی هر رشته دو جایگاه داره... توجمله گفته قطعایک جایگاه داره... این جمله ابهام داره از طرفی میتونیم اینجوردرنظربگیریم ک: هر رشته قطعا(دست کم)یه جایگاه روداره یااین جوری: هر رشته قطعا(فقط)یک جایگاه داره بنظرمن منظورش دومیه...وتوجیهشم ک بالا گفتم(تواغلب و...)
  • س۱۱۱زیست‌قلم‌چی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @mhd-a درسته این ی ابهامیه ک قبلاهم تویه تاپیک دیگه راجبش صحبت کردیم... توی آزمون هاهمه بطورکل برخلاف متن کتاب درسی(که میگه جایگاه هابعدازاتصال زیرواحدبزرگن رناتن ایجاد میشه)قرارگیری میتونین توpروقبل ازاتصال زیرواحدبزرگ درنظرمیگیرن
  • انواع RNA

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @ali-abdollahi-1 خواهش میکنم
  • استخوان ها واسکلت

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    N
    سلام بچه ها استخوان کتف. با دنده ها تماس داره؟ اخه اقای موقاری توی بخش هایی که باهم تماس دارن اسمی ازش نبردن ولی بنظرم در تماسن @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
  • نوارقلب استاد میرزایی:)

11
    1
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    M
    @chichak-am :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    1
    1