Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • پیوند هیدروژنی

44
    0 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    703 بازدیدها
    Shiva_Andromeda daughter of spaceS
    سلام، روزتون بخیر چند تا سوال داشتم: 1.در یک DNA پیوندهای هیدروژنی، بیشترین میزان پیوند رو دارند؟ترتیب دقیق پیوندها از نظر تعداد در یک DNA چگونه هست؟ 2.در طرح همانند ساز حفاظتی، آیا پیوندهای هیدروژنی شکسته میشه یا نه؟ آقای موقاری گفتند شکسته نمیشه اما دبیر زیست مدرسه خودم گفتند در هر هماننند سازی شکستن پیوند هیدروژنی الزامی است
  • پروتئین

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    BioB
    @Dr-Aryan بیخیال ساختار اول
  • عبور مواد از غشاء

34
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @Bio هومم همینه :)
  • انتقال فعال

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    PotatoP
    @Mahdi-Tab 🌹🌹🌻🌻
  • چرا این جمله غلطه؟!

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    Sara_RS
    @m-sina دوست عزیز از دبیرمون پرسیدم این جمله رو بخون [image: 1602355399424-_.jpg]
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • چینه‌دان

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @Amin-Mojarradi میدونی من فک میکنم رگ شیرازی داره حال نداره غذا بخوره ! احتمالا پول کم اورده معدش فروخته :grimacing_face: :grinning_squinting_face: :grinning_face_with_sweat:
  • گردش خون دستگاه گوارش

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    S
    @Someira-M بنظرم نگفته جز پلاسماست چون با میوگلوبین و بعد از پلاسما اومده شما دچار اشتباه شدی
  • کاردیا

55
    0 رای ها
    55 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    lAmir hosseinL
    ممنون از راهنمایی همه ی شما دوستان:hibiscus: :hibiscus:
  • انتقال فعال و انتشار تسهیل شده

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    S
    @m-sina چی بگم والا:upside-down_face: :upside-down_face: :upside-down_face:
  • گلبول قرمز بالغ

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    zahra salimi 0Z
    @zahra-heidari اینم حرفیه:ok_hand_light_skin_tone:
  • گفتار اول فصل یک

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @Nazanin-Jamali خواهش
  • تورق سریع

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    صائمه رنودص
    ممنون دوستان 🙏🏻🌻
  • سوال کنکور۹۹ زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @sarnisa6 خاهش :)
  • قند پنج کربنی در نوکلئوتید

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    636 بازدیدها
    M TgM
    تازشم اصلا حرف خودشو نقص نکرده وقتی میگه حلقه پنج ضلعی تا وقتی که میگه حلقه ۵ کربنی با هم فرق داره ریبوز یه حلقه ۵ ضلعی هست ولی ۵ راسش کربن نیست و یکیش افتاده بیرون
  • ph محیط برای فعالیت آنزیم ها

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها
    IIAIII
    @Mohsen-Taheri-0 در ph محیط برای فعالیت آنزیم ها گفته است: @m-sina لیزوزیم ها میتونن مختلف باشن! و رینج ph و مقاومتشون هم متفاوت میتونه باشه! آنزیم لیزوزیمی که در محیط شدیدا اسیدی معده فعالیت می کنه! به مرور با پیشروی در روده ی باریک اثر ش رو از دست میده! موضوع اینجاس که دقیقا معلوم نیست ph لیزوزیم چنده و این که هم در محیط اسیدی فعالیت میکنه و هم در محیط بازی، تشخیص رو دشوار میکنه
  • فرایند مهندسی ژنتیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    IIAIII
    @Fragile در فرایند مهندسی ژنتیک گفته است: ببنیند تو فصل هفت دوازدهم این موضوع و کتمل میخونین بوسیله انزیم های برش دهنده قسمتی از ژن برداشته میشه و ب دنا دیگ داده میشه کلی گفتم! ممنون
  • حرکات کرمی

7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @zo وارونه میشه.... حتی اگر عضلات ناحیه شکم منقبض بشه ب تدریج میاد بالا و این عکس جهتشه... بنابراین در هر دو صورت وارونه میشع...
  • زیست یاازدهم ...فصل اول

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    Mahdi TabM
    @fateme-moosavi-0 خواهش میکنم
  • سلول پیکری و سلول جنسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
    Tahere ArdeshiriT
    سلام فرق سلول جنسی و پیکری در دیپلوئد و هاپلوئید بودنشونه؟؟؟ پس اگه سلول پیکری کروموزوم جنسی داره چرا نمیتونه میوز کنه؟ دارم از نفهمیدن دیوونه میشم