Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ص یا غ

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    MohsenTaheriM
    @0-0ftm در ص یا غ گفته است: @0-0ftm 5 همۀ سلولهایی که در اطراف گیرندههای چشایی جوانههای چشایی دهان انسان مستقرند چه مشخصه مشترکی دارند؟ )در دو سمت خود، فاقد اجزای رشتهمانند با طولهای متفاوت میباشند. 3)بر روی شبکهای از پروتئینها و گیلکوپروتئینهای رشتهای قرار گرفتهاند. 2)در تماس با مایعی در اطراف خود هستند که حاوی پروتئینها و انواعی از یونها میباشد. 4)نمیتوانند با تغییر اختالف پتانسیل الکتریکی دوسوی غشای خود، پیام عصبی ایجادکنند. لطفاً دلیل غلط بودن گزینه های دیگه رو هم بگید:( تک گزینه ای یا تحلیلی؟؟
  • کار هر بخش،زیست2

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    _
    زیست یازدهم فصل 1 کنکور 1400.pdf
  • آزمایش مزلسون و استال

زیست شناسی موقاری کنکور۱۴۰۰
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    697 بازدیدها
    IIAIII
    @mahdi-asadpoor28 در آزمایش مزلسون و استال گفته است: چرادر آزمایش استال اومدن خب نوکلئوتید رو نشانه گذاری کردن توی ازمایش استال اینجوری بود که نوکلئوتید مادر N15 داشت و نوکلئوتید دختر دارای N14 میشد خب چه کاری بود تو همون محیط کشت اولی هم میشد انجام داد دیگه با این تفاوت که نوکلیوتید مادر N14 بود و دختر N15 میشد بنظرتون مرحله اول بیخود نبوده یکی منو توجیح کنه🤦🏻‍♂ وای دقیقا یه ساله که این سوال تو ذهن منم پیش اومده و امروز که داشتم آزمون گزینه دو رو تحلیل میکردم، به همین موضوع اشاره شده بود [image: 1602947999743-2a33857b-4749-4ceb-88c2-bf18498cf6e3-image.png] %(#3b73ff)[جوابش:] [image: 1602947946358-e55ccde7-e777-4f41-8b77-8262bec6958f-image.png] %(#ff623b)[ولی بازم منم قانع نشدم. لطفا اگه به پاسخ این پرسش حیاتی پِی بردی، به منم بگو]
  • یه سوال زیست خفن ..!

106
    0 رای ها
    106 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    حس-یخیح
    @black-wo_olf اها پس مورد اولو انتخاب میکنم هر چی شد خودت مقصریاا من از انجمن هیچی نمیدونم فقط بلدم پست بزارم
  • زیست دوازدهم..

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @amirali-ghaemi مرسی
  • DNA

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @nila-ys طبق متن کتاب درسته :)
  • کیلومیکرون vsلیپوپروتئین

حل نشده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    550 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @nila-ys چون توی کتاب نگفته،مهم نیست اصلا.... شما فرض کن که یه جا دیگه می ره مثلا... من هم وقتی به همچین مطالبی توی کتاب میرسم همین کارو میکنم که خیلی اون موضوعی رو که کتاب نگفته رو درگیرش نشم .... :)
  • هر چی بلدی بریز رو دور

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Setayesh-H1382 متشکرم😊😍🌹
  • همانندسازی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Sara-Haghighatrad در همانندسازی گفته است: @دریا-دریایی مرسی از وقتی که برام گذاشتین واقعا ممنونم🌹🌹😍 خواهش میکنم 🌷
  • نوکلئوتید های دنا و رنا

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Sara_RS
    @دریا-دریایی ممنون
  • زیست2

قفل شده است
    197
    1
    0 رای ها
    197 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    FaMiF
    @Mr-Fantastic سوالتون حل شد.الان منشنتون میکنم ببینید.
  • زیست کنکور

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    Shima YavargholiS
    @msm-ksk باشه خیلی ازتون ممنونم
  • کمک برای زیست 😥😥

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    مبین رحمتیم
    @Mr-Fantastic بله اینجوریه ممنون
  • گیرنده حسی سلول عصبی

17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @دریا-دریایی حتما ممنون
  • باز این چه سوالیه!؟

20
    1
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @Infinitie-A خاهش..
  • شرایط اسمز

مشکل درسی زیست شناسی دهم
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Jahid KhalilianJ
    @Mr-Fantastic فکر کنم تو کتاب ص ۱۳، سال دهم که یه شکل داره.( البته ویرایش جدیدش) که یه لوله U شکل و وسطش یه کاغذ . اسم کاغذ رو نگفته ولی من خواستم بدونم که همین سلوفان هم میتونه باشه یا نه. دبیرمون پرسیده بودن . من خودم تو منابع مکتوب ندیدم.😊
  • کمک اضطراری🚨

منتقل شده مشکل درسی دهم
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    463 بازدیدها
    OpalO
    @Jahid-Khalilian خواهش میکنم:dizzy: موفق باشی:flexed_biceps_light_skin_tone:
  • این جمله درست است ؟

حل شده
    14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    HADAF MANH
    من هم نظرم همین بود ک نمیشه گفت تمام مایعات بدن از خون هستن ولی چون معلمم اینطور گفت شک کردم :grinning_face_with_sweat:
  • لایه های لوله گوارش

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    علیرضا توکلیع
    @Amirhossein-Mohammadi-0 خب درست داره میگه ببین نمیدونم سال چندمی اما یه مثال میزنم مثلا تو تست میگه بافت های محافظت کننده کلیه رو بگو خب تو چی میگی اینجا؟قطعا میای میگی بافت پیوندی متراکم داره بافت پیوندی چربی داره ولی آیا با اینکه در این ها رگ خونی داریم مجازه بگیم بافت پوششی هم داریم ؟!! نه نمیگیم چون بافت پوششی رگ خونی در کل بدن داریم و جز اصلی بافت اندام ها محسوب نمیشه
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها