Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • همچنان عقب!!!!

منتقل شده
    41
    0 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    918 بازدیدها
    Setayesh 1610S
    @ali-nemati-0 سلام. ممنون از راهنماییتون
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • سوال زیست فصل تنفس

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    M
    @فاطمه-زهرا-a در سوال زیست فصل تنفس گفته است: @mr-fantastic واقعا ممنونم خیلی ذهنمو درگیر کرده بود :bouquet: خواهش میکنم
  • کانال های غشا

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    M TgM
    @masood-khadmloo پمپ بزرگ تر از کانال نشتی هست بخاطر همین کل فسفولیپیدا رو زده کنار همچین چیزی تو تست نمیگه که ممزوجه یا نه ممزوج نیس بینشه تو پروتئین که نمیتونه فسفولیپید باشه که قاطی شه
  • جذب لیپید ها و ویتامین های محلول در چربی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    I
    @amirmohammad-shakeri سلام دوست عزیز ببین کتاب دهم چاپ ۹۷_۹۸ گفته که جذب به معنای ورود مواد به محیط داخلیه آقای موقاریم توی ویدیوی اول منظورش از جذب ورود لیپیدها به یاخته پرز بوده و تو ویدئوی دومی که گذاشتی اونجا منظورش از جذب،همون معنی اصلیه جذب بوده یعنی، ورود کیلومیکرون ها به محیط داخلی و خروجشون از یاخته پرز بوده پیش میاد احتمالا حواسشون نبوده...
  • زیست ده

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    مهتاب مختاریم
    @mr-fantastic 🌹🍂🌺
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • MS .

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    masood khadmlooM
    @amirali-ghaemi ممنون :bouquet:
  • ماده زمینه ای

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Alx AlxA
    @bio ممنون
  • زیست دهم فصل ۳ گفتار ۲ تهویه ششی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    محمد مدنیم
    سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده. توی تدریس اقای موقاری ایشون گفتن که از ۵۰۰ میلی لیتر هوای دمی ۱۵۰ میلی لیترش به بخش مبادله ای نمیرسه ولی توی کتاب حجم جاری که میتونه یک دم عادی باشه رو ۵۰۰ میلی لیتر نشون داده. کسی میتونه توضیح بده؟ ممنون
  • سوال ۱۲۵ قلمچی

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    Ashley FlzA
    @infinitie-a خواهش میکنم💕
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • زیست یازدهم فصل اول بخش انعکاس نخاعی

منتقل شده
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    H_RH
    @amir-6 در زیست یازدهم فصل اول بخش انعکاس نخاعی گفته است: @h_r این چطور یادم بمونه؟چرا اینطوری نام گذاری شده؟ یکیش دو تا سر داره یکیش سه تا سر
  • کم خونی داسی شکل

سوال زیست زیست کنکور اشکال زیست
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    601 بازدیدها
    M
    @kosarsaghi-m :heart_suit: :rose:
  • یه ابهام ریز درمورد کوآنزیم

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام اینجا منظورش مواد آلی هست. آقای موقاری گفتن که در اصل(به صورت علمی) کلشونه ولی کتاب مواد آلی رو گفته ک ما برای کنکور تابع حرف کتابیم.
  • سوال دستگاه عصبی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @setayesh-rezvany 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
  • سوال از بخش تشریح مغز

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    OpalO
    @hoorieh-sh @dr-aryan خواهش میکنم :cherry_blossom: :cherry_blossom: خیلی خوشحال شدم که خوشتون اومد:star-struck:
  • ماکروفاژ

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    T
    @amin-mojarradi سلام.... بله مرسی
  • بنداره ابتدای مری

63
    1 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    M TgM
    @sara-haghighatrad در بنداره ابتدای مری گفته است: سلام دوستان بنداره ی ابتدای مری مخطط است یا صاف؟ غیر ارادیه یا ارادی؟ من از یکی شنیدم ماهیچه ابتدای مری مخطط است اما بنداره ابتدای اون صافه ولی از طرفیم خیلی جاها شنیدم بنداره ابتدای مری مخطط و ارادی است و بعضی جاها هم شنیدم بنداره مخطط ولی غیرارادیه 😂کلا خیلی چیزا شنیدم میدونید صد در صد براساس کنکور جواب سوالم چی میشه؟ ممنونم @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا برای کنکورت ص اول گفتار ۲ فصل ۲ رو نگاه کن نکات سبز