Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گوارش و اعصاب

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    M TgM
    @zo یه مثال خودمونی بزنم؟ شده وقتایی از استرس زیاد بری دستشویی؟؟ دوستان وارد فاز کلیویش نشین فقط اون مورد نیست دستگاه گوارش توی شرایط تنشی مثل استرس درست کار نمیکنه دیگ یجاهایی از دستت هم در میرع مثل سال کنکور که بعضیا دم در کلاس میشینن 😶 اینا مشکل براشون پیش اومده
  • ریبوزوم ها

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
    M TgM
    @nobody-360 در ریبوزوم ها گفته است: سلام کسی میدونه هر کدوم از ریبوزوم ها(آزاد سیتوپلاسمی و....)، چه نوع پروتئینی میسازن؟ فکر‌کنم سوالتو بد پرسیدی نمیشه گفت که هر کدوم از ریبوزوم های سیتوپلاسم چه پروتئینی میسازن😐 در حالت کلی سیتوپلاسمیا پروتئین های غیر ترشحی میسازن:/ اینو کلی اول به خودم بعد به بقیه میگم وقتی زیست میخونین روی یه سوالایی الکی گیر ندین به دبیر شما قراره دانشجو بشین نع دانشمند:/
  • کتاب تست

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    C
    @zeinab-kh خیلی سبز و نشر خوبه..
  • اشکال درسی

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Mobina PahlevanzadehM
    @nila-ys ممنونم🤩🤩🤩
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • گوارش پارامسی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    802 بازدیدها
    amirali ghaemiA
    @nila-ys جای خاصی اینو ندیدم خودم استنباط کردم :/
  • دانلود جزوات "Bio+" زیست شناسی

منتقل شده
    12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    اگر بار گران بودیم و رفتیم .. اگر نامهربان بودیم و رفتیم .. سلام دوستان .. خیلی خیلی متاسفم بابت این حرفم .. ولی مجبور شدیم به دلایلی (کنکور داریم!) فعلا برای امسال پروژه رو متوقف کنیم .. واقعیت اینکه من و بقیه بچه ها خودمون سال 1400 کنکور داریم و قطعا وقت برامون طلاست .. امیدوارم شما هم سال 1400 بترکونید (البته بچه ها بیوپلاس هم خیلی آمادنا .. مراقب باشید!) .. این تاپیک باقی می مونه تا سال بعد ببینم چه تصمیمی می گیریم .. (ولی واقعا حیف شد .. تا مرحله ای پیش رفتیم که خود آقای موقاری هم سعی داشتن کمکمون کنن ..) انشالله اگه عمری و انگیزه ای بود برای 1401 جبران می کنم .. خدانگهدار ..
  • ماده زمینه ای

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @alx-alx خواهش
  • کمک☹

منتقل شده
    20
    1
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    0-0ftm0
    @setayesh-1610 خواهش میکنم 🌹 ببخشید دیگه دیدم دوستمون دارن حل میکنن😁 ادامه ندادم
  • kilomicron

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    IIAIII
    @m-sina در kilomicron گفته است: میدونیم از بین مواد لیپیدی و پروتئینی کیلومیکرون، لیپیدهاش توی کبد ذخیره میشه اما سوالم اینجاس که پروتئین های موجود در کیلومیکرون چه سرانجامی در انتظارشونه؟ پروتئین های بد بخت کجا باید ذخیره بشن؟ @mehranmirzaei
  • تبادل مواد در مویرگ های کلیه

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Im Ho3einI
    @infinitie-a در تبادل مواد در مویرگ های کلیه گفته است: سلام دوستان من از یه سری منابع کمک درسی خوندم که تبادل مواد توی مویرگ آوران بین مایع میان بافتی و خون نیست! یکی توجیه کنه بگه چرا!؟ @تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 مگه خون پلاسماش بهمراه برخی مواد تراوش نمیشه؟ مایع میان بافتی از کجا اومد باز؟
  • ریاضی تابع

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    مهتاب مختاریم
    @nila-ys یکم چسبیده به هم مشخص نیست برام
  • یک سوال زیست :folded_hands:

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @im-ho3ein خاهش :)
  • سوال زیست دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    H_RH
    @دریا-دریایی عمود بر هم هستن فک کنم
  • کارگاه تست گفتار ۱ فصل ۲ زیست یازدهم

زیست۱۱ فصل ۲ کارگاه تست آقای موقاری
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    603 بازدیدها
    Mahsa NM
    @mahdi-tab خیلی ممنون🙏🏻
  • ساختار دوم پروتئین

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    دریا دریایید
    @nila-ys در ساختار دوم پروتئین گفته است: @دریا-دریایی مرسی🌷 شمام دوازدهمید؟ نه فارغ التحصیلم
  • فصل دوم گفتار دوم زیست یازدهم

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    R
    @nila-ys موافقم ولی خب غالبیت جواب میده منم نگفتم همه موارد :)
  • معرف کربن دی اکسید

9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @amin-mojarradi 🙂🙂🙂🌹مرسی دکتر
  • سوال فنی😑💔

8
    1
    1 رای ها